Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ... ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ!

Κάποτε κάποιος σύντροφος ρώτησε τον Λένιν... -Τι θα τους κάνουμε τους αστούς; -Θα τους κρεμάσουμε, απάντησε ο Λένιν! -Και μου θα βρούμε σύντ...

Κάποτε κάποιος σύντροφος ρώτησε τον Λένιν... -Τι θα τους κάνουμε τους αστούς; -Θα τους κρεμάσουμε, απάντησε ο Λένιν! -Και μου θα βρούμε σύντροφε τόσο σχοινί; -Θα μας το δώσουν οι ίδιοι, απάντησε ξανά ο Λένιν...

Εμείς δεν αλλάζουμε γνώμη από εβδομάδα σε εβδομάδα κι ανάλογα με το αν μας παρασέρνει το "ρεύμα" ή όχι! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ! Σταθήκαμε από την αρχή κριτικοί απέναντι στους "φρεσκοαγανακτισμένους" γιατί είμαστε πραγματικά αγανακτισμένοι εδώ και δεκαετίες! Και κριτικοί παραμένουμε... Αυτές οι εκατοντάδες χιλιάδες ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ και οι μερικές χιλιάδες ΕΛΛΗΝΩΝ που πέρασαν εχθές από το Σύνταγμα, έχουν ασφαλώς διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους, αλλά κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά μας γυρίζουν στην κυριολεξία τα άντερα. Και πάλι δεν σταθούμε, όχι γιατί δεν έχουμε να καταθέσουμε, αλλά γιατί φρονούμε πως δεν είναι η ώρα για καλλιέργεια διχόνοιας μεταξύ των Αγωνιζομένων Ελλήνων, από όποιο μετερίζι κι αν έχουν επιλέξει. Και είμαστε σαφής... Εννοούμε Αγωνιζομένων Ελλήνων και όχι αγανακτισμένων Ελλαδιτών.

Πιό ξεκάθαρα δεν γίνεται...
 Όμως στο διαμορφωμένο σκηνικό της πλατείας Συντάγματος υπάρχει ένας θίασος που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο κι ας κάνουν πως δεν το βλέπουν κάποιοι... ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ! Είναι οι σκηνές και οι σκηνίτες του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενισχυμένου από δυνάμεις της θολοκουλτούρας και της εξοκοινοβουλευτικής και κοινοβουλευτικής αριστεράς, οι οποίες είναι δυνατόν να κρύβουν αρκετές εκπλήξεις και είναι εκεί ΠΑΝΤΑ και είναι αρκετοί! Σε αντίθεση με τις Ελληνικές σημαίες που εμφανίζονται μόνο όταν μαζικοποιείται η κατάσταση μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη. Στρατηγικό το πλεονέκτημα τους, αποτέλεσμα της οργάνωσης που έχουν αναπτύξει τόσα χρόνια, της άφθονης χρηματοδότησης από το εσωτερικό και το εξωτερικό, αλλά και της πληθώρας των κοπρόσκυλων που διαθέτουν στο χώρο τους γενικά... ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ... Γιατί μην ισχυριστεί κανείς πως αν Εθνικιστές ή Πατριώτες Έλληνες με αιτήματα ΕΘΝΙΚΑ αποφάσιζαν να κάνουν κάμπινγκ στην πλατεία Συντάγματος κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες θα είχαν την ίδια αντιμετώπιση από το καθεστώς... Τι κάνουν λοιπόν αυτοί οι τύποι μαζεμένοι στην κάτω πλευρά της πλατείας;

Περιμένουν το σκοινί... Το μόνο που ελπίζουμε είναι αυτοί στην πάνω πλευρά της πλατείας να μην τους το δώσουν γιατί θα είναι οι πρώτοι που θα κρεμαστούν!

www.stoxos.gr

8 σχόλια

  1. ΠΕΡΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ Νο 2
    Οι πολιτικοί της Ελλάδος σήμερα είναι όλοι τους σύγχρονες Αντουανέτες. Ο κόσμος τους φωνάζει πως δεν έχει ψωμί να φάει και αυτοί αναρωτιούνται γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι. Μας λένε ότι πήραν το μήνυμα και πως ο κόσμος ζητάει κάτι να αλλάξει. Ο κόσμος ¨κύριοι¨ θέλει από όλους σας να μας αδειάσετε τη γωνιά. Διαφορετικά θα έχετε και το ίδιο τέλος με την Αντουανέτα.

    Δεν ξέρω αν πρέπει είναι κόμμα η αν είναι κάτι άλλο, αλλά χωρίς οργάνωση και στόχους δεν θα γίνει τίποτα. Ποια είναι τα επιχειρήματα των Αγανακτισμένων? Δεν είδαμε μια λίστα από αιτήματα και προτάσεις. Το μόνο που ακούμε είναι να φύγει το μνημόνιο ….. και μετά ? Τι πρέπει να γίνει? Αν ρωτήσετε τον απλό κόσμο και όχι τους συνειδητοποιημένους, θα καταλάβετε πως δεν ξέρουν γιατί βρίσκονται εκεί αλλά επειδή πονάει η τσέπη τους και τίποτε άλλο, τουλάχιστον αυτό φαίνεται πως ισχύει για τους περισσότερους. Αν μας ρωτήσετε θα σας πούμε κάποια από αυτά που είναι τα εξής ......

    Απαιτούμε ..... Όχι στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας, έξω το τουρκικό προξενείο από την Θράκη μας, αλλαγή στα βιβλία της ιστορίας, όχι στις τουρκικές επενδύσεις στην Ελλάδα, όχι στις ιδιωτικοποιήσεις στο Νερό στο ρεύμα και στις συγκοινωνίες.

    Προτείνουμε..... Άμεση έρευνα και εξόρυξη τον φυσικών πόρων και καθιέρωση ΑΟΖ, άμεση απάντηση στις προκλήσεις των τούρκων, καλύτερη φύλαξη συνόρων, άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών με έξοδα από τις αντίστοιχες πρεσβείες τους αλλά και των μεταναστών που δεν χρειάζονται, άμεσες εκλογές και άμεση δημοκρατία με δημοψηφίσματα και τόσα άλλα που μπορούμε να σας αναφέρουμε αναλυτικότερα. Από αυτούς τι ακούσαμε ρε παιδιά?

    Τέλος, θεωρούμε πως πρέπει να απαιτήσουμε και να αποκτήσουμε καινούριο Σύνταγμα το οποίο θα ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες του σύγχρονου Έλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα
    Πυροβόλησε τη φίλη του στο πρόσωπο

    web only

    06/06/2011 10:10
    http://img.protothema.gr/833B416AC37CD0237C5E27903EF827E4.jpg



    Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας μια νεαρή κοπέλα Ρουμανικής καταγωγής, όταν ο Αλβανός φίλο της την πυροβόλησε με πιστόλι στο πρόσωπο.

    Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα στην οδό Στενημάχου, στο κέντρο της Αθήνας.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την αστυνομία, το ζευγάρι βρισκόταν μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο και διαπληκτίστηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

    Τότε ο Αλβανός πυροβόλησε την κοπέλα στο πρόσωπο, την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο κι έφυγε. Σε μικρή απόσταση πέταξε το πιστόλι σε κάδο απορριμμάτων και εξαφανίστηκε.

    Η 20χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ενώ έδωσε όλα τα στοιχεία στους αστυνομικούς, οι οποίοι διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 27χρονου δράστη.

    Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KSHLO G.....SH KAI APELASH SE OLA TA LA8RAIA SKOUPIDIA.
    KA80S KAI STOUS ANARXOFASISTES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟΧΕ ΕΧΕΙς ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑς ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,,, ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥς ΕΘΝΙΚΙΣΤΕς ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ,,,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ , ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΘΥΣΙΕς ΚΑΙ ΘΑΡΡΟς ΠΟΛΕΜΑς ΣΤΟΧΕ.
    ΟΜΩς ΤΟ 90-95% ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥς ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΕΣΥ ΣΤΟΧΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟς ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙς ΚΑΜΙΑ 300 ΡΩΜΑΛΕΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ. ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΟ ΠΩς ΣΗΜΑΝΕς ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χιλιάδες ετερόκλητοι αστούληδες που κατεβαίνουν για την τσέπη τους. Τους καπέλωσαν και οι αποκάτω με το πανί για την χούντα που έβαλαν πρώτη μούρη, και όλα τα πρόβατα βέλαζαν για ψωμί παιδεία ελευθερία. Λες και δεν είναι η τελευταία που οδήγησε στην ασυδοσία.

    Ούτε ένα εθνικό σύνθημα δεν περίσσεψε. Σιγά μην τους λυπηθούμε κιόλας. Τους νεογραικύλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε παιδια, επειδη παω σχεδον καθημερινα στο συνταγμα, στη βουλη μπροστα που ειναι και η πλειοψηφια του κοσμου, δεν υπαρχουν αριστεροι ουτε για δειγμα!!Οσοι ειναι, ειναι κατω στις συνελευσεις αλλα, πιστεψτε με,ειναι ελαχιστοι!!Μην ψαρωνετε τσαμπα!!Ολοι με σημαιες στο συνταγμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.