Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...

ΑΣ' ΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ! Μην γραφικοποιήσεις μιά μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας... Θυμάστε τι ζητούσε ο Χριστόδου...

ΑΣ' ΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ!
Μην γραφικοποιήσεις μιά μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας... Θυμάστε τι ζητούσε ο Χριστόδουλος ΜΑΣ από τους Έλληνες που πλαισίωναν τις θεαματικές συγκεντρώσεις για τις ταυτότητες; "Αφήστε τους σταυρούς και τα εικονίσματα σπίτι! Πάρτε μαζί σας μόνο Ελληνικές και Βυζαντινές Σημαίες!". Παρ' όλα αυτά δεν έλειψαν οι γραφικές εξαιρέσεις που όμως μπήκαν στο στόχαστρο από τις κάμερες των καναλιών του συστήματος στην προσπάθεια τους να εκφυλίσουν το νόημα εκείνων των συγκεντρώσεων και να εμφανίσουν τις εικόνες της λιγότερο "ελκυστικές" για τις πλατιές μάζες.

Έτσι και τώρα... Και δεν είναι μόνο επικοινωνιακό το ζήτημα! Είναι και πολιτικό με την καθαρή έννοια του όρου. Δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή οι Έλληνες, εμπρός του γενικού ξεπουλήματος να προτάσουν ατομικές στομαχικές διεκδικήσεις έναντι του μνημονίου και των εκφραστών του ντόπιων και ξένων και να μην προβάλουν τα πραγματικά αίτημα, που δεν μπορεί να είναι άλλα από την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Πατρίδας, την διαφύλαξη και εξασφάλιση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, την τιμωρία των ενόχων, κλεφτών και προδοτών και την απαλλαγή μας από όλα τα δεινά στα οποία περιήλθε ο τόπος από την διακυβέρνηση των φαύλων... μεταξύ αυτών και τον υφιστάμενο εποικισμό!

Αυτό το πραγματικό μήνυμα δεν περνάει με κατσαρολικά ούτε με κουζινομάχαιρα βεβαίως...

www.stoxos.gr 

11 σχόλια

  1. Μπράβο παιδιά. Όλοι εκεί με σημαίες και ασταμάτητα να φωνάζουμε τον Εθνικό Ύμνο... Ήρθε η ώρα ο Πατριωτικός ΄χωρος να κάνει αυτό που πρέπει και να εκφράσει την αγανάκτηση του ΈΛληνα. Εμπρός όλοι μαζί για να βάλουμε και τα Εθνικά θέματα και το μεταναστευτικό στην ατζέντα. Πλέον οι αριστεροί θα χάσουν τον ύπνο τους, όπως τις μάχες που χάνουν κάθε βράδυ στο Σύνταγμα από τους αγανακτισμένους ανοργάνωτους Έλληνες Πατριώτες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτοικοι Ανθείας:"Οι μετανάστες ήρθαν εδω πριν το νέο λιμάνι-Θα τα πούμε με τον Παπουτσή"
    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ανθείας (Πατρα) για το ενδεχόμενο μετακίνησης μεταναστών στο νέο λιμάνι
    03/06/2011 14:27

    Αποφασισμένοι να φθάσουν στα άκρα προκειμένου να μην υποβαθμιστεί περαιτέρω η περιοχή τους εμφανίζονται οι κάτοικοι του Νότιου Διαμερίσματος της Πάτρας που αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις φοβούμενοι οτι οι συνοικίες τους θα μετατραπούν σε καταυλισμό μεταναστών με τη λειτουργία του νέου λιμανιού. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και για μια σειρά άλλων ζητημάτων όπως είναι η μη ολοκλήρωση του δρόμου που οδηγεί απο την περιμετρική οδό της Πάτρας στο νέο λιμάνι.

    Όπως δήλωσε μάλιστα στο thebest ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου της Ανθείας, είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής. Ανέφερε δε οτι είναι πάρα πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα τα περιστατικά κλοπών και επιθέσεων σε πολίτες απο μετανάστες που άρχισαν ήδη να καταλύουν σε χωράφια της περιοχής. "Όπου υπάρχει ακαθάριστο χωράφι, ψηλές καλαμιές ή ακατοίκητο σπίτι στην περιοχή, έχει καταληφθεί απο ομάδες μεταναστών που άρχισαν ήδη να καταλύουν στην περιοχή" τόνισε ο Χρήστος Ασημακόπουλος που υποστήριξε οτι αν έρθει τελικά στην Πάτρα την προσεχή Τετάρτη στην πόλη ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής θα τύχει θερμής υποδοχής απο τους κατοίκους.

    Οι διαδόσεις για επιθέσεις σε παιδιά, γυναίκες ακόμη και σε ζευγάρια από μετανάστες έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα το γύρω της πόλης. Ωστόσο, από την αστυνομία δεν επιβεβαιώνεται τίποτα σχετικό, αλλά και μόνο οι φημολογία αρκεί για να δημιουργήσει κλίμα.

    Η Συνομοσπονδία Εκπολιτιστικών Συλλόγων του Νότιου Διαμερίσματος οργανώνουν για την επόμενη Τετάρτη ανοικτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της προοπτικής μετακίνησης μεταναστευτικών πληθυσμών στην περιοχή που θα λειτουργήσει το νέο λιμάνι.

    Σε ανακοίνωση του συλλόγου γίνεται λόγος για «κύμα επιθέσεων σε πολίτες από λαθρομετανάστες» και εκφράζεται ο φόβος των ανθρώπων του συλλόγου ότι «τα φαινόμενα αυτά θα αυξηθούν λόγω της αδιαφορίας ή της υπόθαλψης από το κράτος».
    http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/72536

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Στόχε. Έγραψες πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελευταία ειδοποίηση :

    Εσείς οι από κάτω μαζέψτε τους διαφωτιστές σας…σήμερα κατέβηκαν τα σκαλιά με τα πόδια…
    αύριο θα σας τους επιστρέψουμε πετώντας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Bρε παιδιά όλοι στο Σύνταγμα ήρθε η ώρα να ξεσηκωθεί όλος ο Ελληνικός Λαός,μην αφήνετε την πλατεία στο ελεος ακροαριστερών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στόχε βάλε Στόχο... Ξέρουμε πιοι είστε και για αυτό σας θέλουμε μπροστάρηδες στον αγώνα...

    Κατεβάστε τον κόσμο κάντε την πλατεία γαλανόλευκη.

    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας εμπιστεύτηκα, τότε που κοινωνήσαμε αντίδωρο Λευτεριάς από το χέρι του Γέρου του Μοριά.
    Δεν ήμουν Εθνικιστής!

    Σας εμπιστεύτηκα, όπου χρειάστηκε να κρατήσω ψηλά την Ελληνική σημαία.
    Είδα τα καθαρά πρόσωπά σας να λάμπουν, έτσι όπως μόνο των Ελλήνων λάμπουν...και είπα είσαι σε σωστό δρόμο.
    Δεν ήμουν Εθνικιστής

    Κάτω από τον ήλιο, μέσα στην βροχή, με φως και με σκοτάδι, η Γαλανόλευκη μου έδειχνε πως να ξεφεύγω από τα χημικά και να αναπνέω τον αέρα της Λευτεριάς.
    Δεν ήμουν Εθνικιστής

    Κοίταζα το αίμα που έβραζε και αυτήν την ζέση, την κοινωνούσα στους χώρους εργασίας, στις παρέες,
    στα όνειρα των χλιαρών, των αβέβαιων Πατριωτών.
    Δεν ήμουν Εθνικιστής

    Περίμενα καρτερικά αυτές τις ημέρες, όπου ο Ελληνικός λαός θα αντάμωνε με την Ελπίδα και ήξερα...νόμιζα ότι ήξερα, ότι δεν θα ήμασταν μόνοι μας πια.
    Δεν ήμουν Εθνικιστής

    ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΗΛΘΑΝ

    Οι Έλληνες πια, φωτίζουν τα πιο βαθιά σκοτάδια της αμφιβολίας, της μιζέριας, του φόβου.

    Οι Έλληνες πια, αφαίρεσαν από πάνω τους την ρετσινιά του καναπέ, όχι μόνο για την Πατρίδα μας, μα για ολάκερη την οικουμένη.
    Ποιος θα τους κατηγορήσει πια;
    Ποιος θα τους περιγελάσει πια;

    Ποια πολιτική σκέψη οδηγεί το μικρό παιδί στο Σύνταγμα; Τους σεβάσμιους γέροντες και γριούλες, τους ηλικιωμένους, την νεολαία, τους ανάπηρους που, καθισμένοι στα αναπηρικά τους καροτσάκια βροντοφωνάζουν για την Λευτεριά ;;
    Δεν δακρύζετε εσείς μωρέ Εθνικιστές ;;
    Δεν ριγάτε;;

    Ποια πολιτική σκοπιμότητα σας αφαιρεί την Ζωή;;
    Ποια πολιτική αβεβαιότητα σας αφαιρεί τα δεδουλευμένα ;;
    Δεν χρειάζομαι πολιτική σκέψη για να ανασάνω, δεν χρειάζομαι πολιτικά λάβαρα για να ερωτευτώ, να γιατρέψω, να πεθάνω.

    Δεν είμαι Εθνικιστής αλλά και να μπορούσα να γίνω, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ δίπλα μου για να με οδηγήσει.

    Εγώ δεν αντέχω δεύτερο Πολυτεχνείο...ΕΣΥ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μπορείς και δεν έχεις το δικαιώμα σε όποιο πολιτικό χώρο πως να επιβάλεις στο καθένα πως θα κατέβει σε μια πορεία.
    Ας κρατάει Ελληνική σημαία, ας κρατάει κατσαρόλα, ας έχει σταυρούς, ας έχει κόκκινες σημαίες(που συμβολίζουν το αίμα που έχει ρίξει ο λαός για την ελευθερία της Ελλάδος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φοβαμαι πως η κοπρος του καταναλωτισμου εχει συσσωρευτει τοσο πολυ στα μυαλα του ελληνα που μονο κανενας Ηρακλης θα μπορεσει να τον ξεςβρωμισει.Αντι να βαραμε τα κεφαλια μας ο ενας του αλλου με τα τεντζερεδια για την πνευματικη μας φτωχεια τα βαραμε μπροστα στις καμερες .Τοσο ηλιθιος εχει γινει ο Ελληνικος λαος.Αυτην την καταναλωτικη ηλιθυιοτητα που ενεσπειρε-κ φυτρωσε, ο Ανδρεοπαπανδρεισμος στην Ελλαδα εκμεταλευονται οι εχθροι και κανουν οτι γουσταρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι βρε παιδιά, συμφωνώ μαζί σας, αλλά γιατί έχουμε θεοποιήσει τον Χριστόδουλο; Είναι σωστό; Το έχετε δει αυτό το άρθρο:

    http://www.pare-dose.net/?p=371

    Ο Χριστόδουλος δεν ήταν καθόλου τέλειος, αυτό πρέπει να το καταλάβουμε και να κάνουμε αυτοκριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατι αγαπημένοι μου φίλοι με το ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ εν ζωή και μπροστάρη.....οι αγανακτησμένοι δεν θα μετριόντουσαν σε χιλιάδες.....αλλα σε εκατομύρια. (π.χ. συγκέντρωση ταυτοτήτων 3.500.0000!!!!!!για αυτό τον φάγανε. αλλα δεν πειράζει....ζει και μας οδηγεί!................................................................................................ξύλο που έχει να πέσει μονάχα..........και κάτι ακόμα....αν πρόκειτε για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας να χυθεί αίμα, εύχομαι η πρώτη σφαίρα να με βρει στο δόξα πατρί!τους άλλους άστους να βαράνε τα μπρίκια με τα κουταλουπίρουνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.