Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΟΤΑΝ 155 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"... ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 145 ΤΟΥΣ ΧΑΖΕΥΑΝ!

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ... Μαύρη μέρα η σημερινή για την ιστορία των Ελλήνων και της πολύπαθης τούτης χώρας. 183 μετά την ανασύσταση του ανεξάρτ...

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ...

Μαύρη μέρα η σημερινή για την ιστορία των Ελλήνων και της πολύπαθης τούτης χώρας. 183 μετά την ανασύσταση του ανεξάρτητου Ελληνικού κράτους, 155 εκλεγμένοι από τον λαό προδότες, πούλησαν σήμερα την πατρίδα. 155 Εφιάλτες παρέδωσαν την πατρίδα βορά στα χέρια εκείνων που τόσο καιρό την επιβουλεύονται με σάλια που τρέχουν. Η Ελλάς έτσι όπως την γνωρίσαμε μέσα από την Ιστορία μας, έτσι όπως μας την δίδαξαν οι παππούδες μας και οι γονείς μας σήμερα και επίσημα παύει να υφίσταται. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που εγώ εξέλεξα ηλιθιωδώς, για το ξεπούλημα της πατρίδας μου. Αλλά ακόμα ελπίζω. Έτσι έμαθα από την Ιστορία του Έθνους μας. Ο Έλληνας στα δύσκολα, μια γροθιά μπορεί να κάνει θαύματα...Να πετύχει το ακατόρθωτο. Ενωμένοι αδέρφια να πάρουμε πίσω την χώρα μας. Τα χώματα των προγόνων μας. Αυτά που πότισαν με το αίμα τους οι παππούδες μας. Στην Στην Κύπρο, στην Πίνδο, στην Μικρασία, στο Μανιάκι και το Μεσολόγγι, στις Θερμοπύλες! Ζήτω το Έθνος (δεν λέω ζήτω η Ελλάς διότι δυστυχώς Ελλάς δεν υφίσταται). 

Αλέξανδρος Π.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ "ΣΤΟΧΟΥ": ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 145. Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ Ή ΤΟ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ 300 ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ...

5 σχόλια

  1. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ. ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΓΟΥΔΗ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι υπολοιποι σαν τον Ποντιο Πιλατο, ενιψαν τας χειρας των! Κουνια που τους κουναγε αν νομιζουν οτι το Εθνος δεν θα τους καταλογιση ενοχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι σήμερα η Ελλάδα μου χτυπήθηκε! Λαβώθηκε κατάστηθα και μαζί της λαβώθηκε και η δική μου καρδιά. Πόνεσα και δάκρυσα μαζί με τον τσολιά μας στο Σύνταγμα. Πόνεσα για τα αγόρια που μεγάλωσα να αγαπούν και να τιμούν την πατρίδα μας. Πόνεσα για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ των 300!!! Γιατί όλοι τους πρόδωσαν. Αν όσοι ψήφισαν "όχι", είχαν αποχωρήσει από τη Βουλή, μήπως είχε κάτι σωθεί; Αναρωτιέμαι!
    Πόνεσα για τα πανηγύρια των Φράγκων και των Ούνων εις βάρος μου και αισθάνθηκα μόνη μου και προδομένη. Μα ξάφνου ήρθαν εικόνες λεβεντιάς μπροστά μου όλοι εκείνοι που με αγάπησαν προτού να με γνωρίσουν. Εκείνοι που θέλησαν την Ελλάδα μου ελεύθερη, αδούλωτη όπως πραγματικά της αξίζει. Μουρμούρισα ονόματα….. Αλέξανδρος, Λεωνίδας, Κολοκοτρώνης, Διάκος, Παπαφλέσσας, Καραϊσκάκης, Μακρυγιάννης, Μιαούλης, Μπουμπουλίνα, Μαυρογένους……. Και άλλοι…. Και άλλοι….. Ένοιωσα την καρδιά μου να ελαφρώνει. Δεν είμαι μόνη. Έχω την τιμημένη ιστορία μου μαζί μου και μπορώ να τους νικήσω. ΟΛΟΥΣ. Μόνο εύχομαι να είναι η μάχη ειρηνική. Να μη ζήσουμε άλλη μια φορά την απόλυτη διάλυση καθώς οι Βάρβαροι θα ωφελούνται εις βάρος μας ξανά.
    ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ. «Ελληνίδα Μάνα»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αδέρφια!!! Ψηλά τις καρδιές. Τις Ελληνικές καρδιές μας. Φοίνικας η Ελλάδα που αναγεννάται πάντα από τις στάχτες της. Ετοιμαστείτε για μια Ελλάδα μεγάλη και ισχυρή. Η Χούντα των πρασινοκοκκινομπλέ προδοτών μετράει μέρες. Δεν θα μείνει ούτε η ανάμνηση τους. Να είστε έτοιμοι για τα μεγάλα γεγονότα που έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κουρουμπλής δεν είχε πεί κουβέντα στην επιτροπή οικονομικών !!!
    http://olympia.gr/2011/06/30/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%AD%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AC%CE%B2%CF%85%CF%83%CF%83%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%AD%CE%BE%CF%84/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.