Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ - ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΕΙΜΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΤΥΠΟ!

ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ....



ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ. Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ -ΙΔΙΩΣ ΕΝ' ΟΨΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ- ΕΧΕΙ ΣΠΕΥΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

4 σχόλια

  1. "ΕΧΩ ΜΙ'ΑΔΕΡΦΗ
    ΚΟΥΚΛΙΤΣ'ΑΛΗΘΙΝΗ
    ΤΗ ΛΕΝΕ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΕΝΟΥΣΟ, ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΙΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΠΑΒΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδώ δεν μπορούμε μέχρι τα Ίμια να πάμε και την Β. Ήπειρο διεκδικούμε; Άσε που επισήμως, με την μονομερή άρση του εμπολέμου το 1988, την χαρίσαμε στην Αλβανία.

    Εδάφη ελληνικά χαρίζονται και κανείς δεν μιλά. Βγείτε στον δρόμο και ρωτήστε τον κόσμο σχετικά και βάζω στοίχημα ότι ούτε δέκα στους 100 δεν έχουν ιδέα γι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εκεινοι που τον σκοτωσαν θα παρουν μια γερη εκδικηση και οχι ολη η αλβανια .γιατι? τι σας εκανε? ο μονος που φταιει ειναι ο προθυπουργος ΜΠΕΡΙΣΑ ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ που ΕΚΛΕΨΕ ολα τα λεφτα εκεινων που ειχαν εκατομμυρια χρηματα και τωρα ζουν σε μπαραγκες ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.