Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΝ

Οι δυό "αλληλέγγυες" φοιτήριες που δεν άφηναν τους νοσηλευόμενους λαθρομετανάστες να φάνε και είχαν οδηγηθεί νωρίτερα στην ΓΑΔΑ έχ...

Οι δυό "αλληλέγγυες" φοιτήριες που δεν άφηναν τους νοσηλευόμενους λαθρομετανάστες να φάνε και είχαν οδηγηθεί νωρίτερα στην ΓΑΔΑ έχουν τελικά συλληφθεί.

Το πρωί κάποιοι από τους 20 περίπου λαθρομετανάστες που βρίσκονται νοσηλευόμενοι στον Ερυθρό Σταυρό θέλησαν να φάνε. Οι δυο κατηγορούμενες, μαζί με άλλους "αλληλέγγυους" αντέδρασαν έντονα, «εμποδίζοντας τους γιατρούς να ασκήσουν το λειτούργημα τους», όπως αναφέρει ο διευθυντής της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου ο οποίος και υπέβαλε τελικά μήνυση.
Από τις φωνές των αλληλέγγυων τρόμαξαν και κάποιοι άλλοι λαθρομετανάστες και έβγαλαν τους ορούς τους με αποτέλεσμα να προκληθεί χαοτική κατάσταση στο νοσοκομείο. Κατόπιν αυτών αντέδρασαν οι γιατροί κι όταν η τάξη επανήλθε έγινε η καταγγελία και κατατέθηκε η μήνυση με αποτέλεσμα οι δύο να οδηγηθούν στην ΓΑΔΑ.

5 σχόλια

  1. Άντε επιτέλους , όλους να τους μαζέψουν , ΟΛΟΥΣ είναι επικίνδυνοι για την δημόσια τάξη , προσπαθούν να δημιουργήσουν το χάος στην πατρίδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα τσακίδια και οι λαθρο και οι άπλυτοι αλληλέγγυοί τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφαίρεση τις ιθαγένειας άμεσα, να πάνε να ζήσουν με τους καζαμπούμπου στην αφρική τα ζώα αφού τους αγαπάνε τόσο.

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Το πρωί κάποιοι από τους 20 περίπου λαθρομετανάστες που βρίσκονται νοσηλευόμενοι στον Ερυθρό Σταυρό θέλησαν να φάνε. Οι δυο κατηγορούμενες, μαζί με άλλους "αλληλέγγυους" αντέδρασαν έντονα, «εμποδίζοντας τους γιατρούς να ασκήσουν το λειτούργημα τους»"
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!!! ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΘΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. skata sta moutra tous na pane piso sthn patrida tous an den tous aresei edw . Edw einai ELLADA KAI EINAI MONO GIA TOUS ELLHNES ! TELOS AUTH H HSTORIA POIA !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.