Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟ 2/39 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΥΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΛΟΓΙ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥ ΣΤΟ 2/39 Σ.Ε. Υπηρετω τη θητεια μου στο 2/39 Σ.Ε. Μεσολογγιου.Τη Τσικνοπεμπτη εγινε η ορκομωσια μας την οποια για πο...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥ ΣΤΟ 2/39 Σ.Ε.

Υπηρετω τη θητεια μου στο 2/39 Σ.Ε. Μεσολογγιου.Τη Τσικνοπεμπτη εγινε η ορκομωσια μας την οποια για πολλους λογους την περιμενα κ εγω κ αλλοι φανταροι με πολυ μεγαλη χαρα...Νιωσαμε μεγαλη ντροπη κ αηδια οταν ενημερωθηκαμε οτι θα ορκιστουμε χωρις να φοραμε στις στολες μας το Εθνοσημο κ τα διακριτικα του Πεζικου.Ολο το διαστημα των 3 εβδομαδων που βρισκομαι στο στρατοπεδο οφειλω να ομολογησω πως απο πλευρας φαγητου κ των υπολοιπων παροχων τα παντα ηταν σε πολυ καλο επιπεδο. Η δικαιολογια για τα διακριτικα ηταν πως δεν προλαβαιναν να τα ραψουν αλλα ειναι κοινο μυστικο πως οι λογοι ειναι οικονομικοι.Κ ρωταω γιατι ηταν η κοινη απορια ολων των φανταρων....Γιατι δεν μας ζητησανε τα χρηματα η δεν μας εκοβαν τα προγευματα για μια εβδομαδα να τα αγορασουμε τα διακριτικα??? Γιατι να βαζουν 2 λεωφορεια την ημερα για Αθηνα κ να στελνουν γιωταδες (ενας εκ των οποιων δυστυχως ειμαι κ εγω) για το παραμικρο 2 κ 3 φορες στο 401 Σ.Ν.???Την ημερα της ορκομωσιας ενιωσα μια απο τις μεγαλυτερες ντροπες της ζωης μου στα 28 χρονια που ζω κ αυτο δε θα τους το συγχωρησουμε ποτε ουτε εγω ουτε τα αλλα παιδια τουλαχιστον απο τη διμοιρια μου που συζητησαμε το θεμα.Εγω τα διακριτικα πηγα κ τα πηρα την επομενη μερα κ τα εραψα περισσοτερο σαν δικαιωση στον παππου μου που πολεμησε με το 2/39 στην Αλβανια αλλα κ γιατι ειμαι Ελληνας φανταρος,υπηρετω την πατριδα,της ειμαι πιστος υπηρετης κ θελω να το υπενθυμιζω οπου πηγαινω με τα χακι εστω κ γιωτας οσο κ αν μου εχει στοιχισει ψυχολογικα κ ηθικα αυτο αν κ δε μπορουσα να το αποφυγω λογω σοβαρου προβληματος υγειας.Παρ'ολα αυτα Θελω ομως να πω ενα μεγαλο μπραβο στο μεγαλυτερο μερος των αξιωματικων εκει γιατι μας συμπεριφερθηκαν με τον καλυτερο τροπο σε ολους μας κ οι περισσοτεροι ειναι κοσμηματα για το στρατευμα μας με το επιπεδο κ τη γενικοτερη συμπεριφορα τους!!! Την Τεταρτη περνουμε τα φυλλα πορειας για τις μοναδες μας κ ειλικρινα φευγω με πολυ θετικα συναισθηματα για το 2/39 Συνταγμα Ευζωνων.Κυριε Τσιακαλε η 3η διμοιρια σας χαιρετα κ σας ευχαριστει που μας σταθηκατε αδερφος κ δασκαλος στην αρχη της στρατιωτικης μας ζωης.Εγω στα 28 μου ειχα αρκετες παραστασεις στη ζωη κ εχω μαθει να τα βγαζω περα στα δυσκολα. Για τα αλλα πα ιδια που τα περισσοτερα δεν εχουνε φυγει ποτε μακρια απο τα σπιτια τους το τηλεφωνο σας στον τοιχο της διμοιριας ηταν το στηριγμα τους 24 ωρες το 24ωρο. Σας ευχαριστουμε κ παλι!!!!!

ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ hellenicflamegr.blogspot.com ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ tromaktiko.

8 σχόλια

  1. oxiii file mou la8os kaneis....OI MONOI LOGOI POU DEN SAS EDWSAN E8NOSHMO MONO OIKONOMIKOI DEN EINE.....
    EPEIDH EINE TOURKOI KAI GREKYLOI GIAUTO DEN SAS EDWSAN E8NOSHMA KATALABES?

    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Den enow fyshka tous Aksiwmatikous ekei...
    TOUS XESMENOUS POLITIKANTHDES ENOW.
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα δεν θα καταργηθεί το εθνόσημο στα πλαίσια τις μη προσβολής των μεταναστών φίλων μας? Μην ξεχνάμε την κατάργηση του γένους απ’ το στράτευμα, σε λίγα χρόνια πακιστανοί θα διοικούν τον mix ‘’Ελληνικό’’ στρατό, έπρεπε τότε να είχαμε παραδώσει όλοι τα φύλλα επιστράτευσης, δεν δέχομαι κανένα πούστη μετανάστη να διατάζει τα παιδιά μου από οποιοδήποτε σώμα ασφαλείας.
    Οπ, σόρρυ, παραβίασα των νέο αντιρατσιστικό νόμο, κανένα ομοφυλόφιλο ήθελα να πω. Συγνώμη, δεν έχω κάτι με τους πούστιδ… ομοφυλόφιλους ήθελα να πω, ΜΗ ΜΕ ΔΙΚΑΣΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ!

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλουν να μας ξεφτιλίσουν, και να μας ρίξουν το ηθικό. Αντίσταση πρέπει να κάνουμε στους προδότες της πατρίδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο σταυρος προσβαλει τους μουσουλμανος πολιτες
    γιατι δε σκεφτεστε τους κακομοιρους??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σε λιγο που ο λοχαγος θα ειναι σομαλος και μουτζαχεντιν τοτε θα γελαω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.facebook.com/dimitrios.rellos#!/video/video.php?v=1782601325915&comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειμαι 55 ετων και ακομα υπηρετω στη ΕΦ (Κυπρου) ως εφεδρος αξιωματικος.
    Ο Θεος ο ιδιος να μου λεγε να βγαλω το εθνοσημο, οχι μονο δεν θα το'βγαζα αλλα και θα τον εκτελουσα.

    Εθνοπροδοτες να πατε στο διαολο.

    Αναξιδαμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.