Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΝΟΜΟ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΓΙΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ: Σε καμία περίπτωση δεν περιορίζεται το δικαίωμα έκφρασης των πολιτ...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΓΙΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ:

Σε καμία περίπτωση δεν περιορίζεται το δικαίωμα έκφρασης των πολιτών με το νομοσχέδιο που τέθηκε σε διαβούλευση για τον ρατσισμό και την ξενοφοβία, όπως τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χάρης Καστανίδης, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, με αφορμή έντονες επικρίσεις που δέχθηκε από μερίδα του Τύπου. Ο κ. Καστανίδης χαρακτήρισε «καταιγίδα ανοησίας» τα όσα λέγονται, «αφού», όπως είπε, «αυτό που διώκεται ποινικά είναι η καλλιέργεια δημοσίως αισθημάτων μίσους που μπορούν να οδηγήσουν σε βιαιοπραγίες». Σύμφωνα με τον υπουργό, η παρακίνηση σε βιαιοπραγίες ελέγχεται ποινικά και όχι το δικαίωμα έκφρασης των πολιτών. Όπως ανέφερε, «ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει “δεν θέλω στη χώρα μου λαθρομετανάστες”, αυτό δεν τιμωρείται. Τιμωρείται, όμως, όταν καλείς σε συγκέντρωση με ρόπαλα». Ο κ. Καστανίδης διευκρίνισε, πάντως, ότι η νέα ρύθμιση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εφαρμοστεί κατά των πολιτών που διαμαρτύρονται έξω από σπίτια πολιτικών.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΜΑΧΟ ΝΟΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΕΙΝΙΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΑ...

Άρθρο 3

1. Όποιος από πρόθεση, δημόσια προφορικά ή διά του τύπου ή μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή εχθροπάθεια κατά ομάδας ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό, ή κατά πραγμάτων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα, κατά τρόπο που μπορεί να εκθέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών έως τριών (3) ετών και χρηματική ποινή χιλίων έως πέντε χιλιάδων (1.000 – 5.000) ευρώ.

2. Αν η πράξη της προηγούμενης παραγράφου είχε ως άμεσο επακόλουθο την τέλεση εγκλημάτων, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή τριών έως δέκα χιλιάδων (3.000 – 10.000) ευρώ, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη.

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ... "ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ή ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΣΕ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ Ή ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΕΣ". ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ... ΚΑΙ Η ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ... ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ! ΚΑΙ ΠΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ! ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΛΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ. ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΗΣ ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ; ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΗΣ;

www.stoxos.gr 

6 σχόλια

  1. o anefarmostos antiratsistikos nomos stin Souhdia Den ProBlepei Xrhmatika prosthma, Ara Edw Exoume Allh mia "poustia" tou Tzefry kai Kastanidh,gia na ekfoBisoun tous Etsi kai aliws Ftwxous Ellhnes,pou opios katadikastei epeidh oi xwra tou eine gemath paranomous Egglhmaties 8a prepei na poulhsei to spiti tou gia na mhn paei fylaki!!
    Giati wre Karagkiozh Kastanidh den bazeis xrhmatika prosthma kai stous anarxikous,Toksotes,Epanastates Tou Glykou nerou ,kai 8a bazeis Prosthma mono se Autous pou 8a Fwnazoun Zhtw h Ellas?

    Nykta 8a Fygeis kai esi kai o tzefry ,ean prolabeis fyshka!!

    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Parakalw na efarmostei o nomos Enantion mou,den mou aresoun ta "moutra" tou Kastanidh,pou den exei kolhsei pote tou oute ena enshmo,Argosxolos ths Politikhs,
    eine xondros,argokinitos,pseuths,
    kai den kserw apo pou eine h katagwgh tou,apo pou bastaei h skoufia tou dhladi....
    SAN NA EXEI MOGGOLIKA XARAKTIRISTIKA...
    PARAKALW POLI NA ME DIKASETE.
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών για τους 'µετανάστες' για άδεια παραµονής-εργασίας και ιατροφαρµακευτικής περίθαλψης, ο αντιρατσιστικός νόμος, η ηλεκτρονική κάρτα του 'μετανάστη', η ψήφο στης δημοτικές εκλογες (για αρχή) κτλ. δείχνουν ότι οι λαθρομετανάστες ήρθαν για να μείνουν, με τις ευλογίες του καθεστώτος. Έφτασε η εποχή της επιτάχυνσης του σχεδίου, της αντικατάστασης των ελλήνων από τις στρατιές των λαθρομεταναστών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντί να κάθεται να λέει μαλακίες, καλύτερα θα ήταν να φροντίσουν για την ασφάλεια της χώρας, εν όψει κύματος λαθρομεταναστών από την Αφρική. Αντ' αυτού, όμως, "φρόντισαν" να μείνουν ελεύθερα τα νότια σύνορα της χώρας:

    Δεν έχει περιπολικό το Λιμενικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κε Καστανίδη!!! Η συγκέντρωση με χοιρινές μπριζόλες, γουρουνοκεφαλές και κομμάτια μπέικον επιτρέπεται;;;; Τα σαπάκια τα φυλάμε για "άλλους"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καστανίδη, χωρίς πρόθεση. Αν αύριο τα "κακαρώσεις" από κάποιο έμφραγμα τύπου "Κουτσόγιωργα" (το θυμάσαι;;;) τι θα λές για τον .... "νόμο" σου;;; Μην ξεχνάς "κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατον".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.