Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΜΕΡΑ 1000 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΕΡΓΟΙ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

Στους 733.000 έχουν φτάσει ΕΠΙΣΗΜΑ οι άνεργοι στην Ελλάδα, αφού άλλοι 224.000 προστέθηκαν τον τελευταίο μόνο χρόνο εκτινάσοντας τον ρυθμό άυ...

Στους 733.000 έχουν φτάσει ΕΠΙΣΗΜΑ οι άνεργοι στην Ελλάδα, αφού άλλοι 224.000 προστέθηκαν τον τελευταίο μόνο χρόνο εκτινάσοντας τον ρυθμό άυξησης της ανεργίας στον εκπληκτικό αριθμό των 1000 περίπου επιπλέον ανέργων κάθε εργάσιμη ημέρα.

Την ίδια στιγμή και με υπαιτιότητα της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής των τελευταίων ετών με Ελληνικά Κεφάλαια, του ιδιωτικού, του δημσοίου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα, εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας έχουν ανοίξει σε γειτονικές χώρες, μερικές εκ των οποίων τρέφουν και εκτρέφουν μίσος και έχθρα για την Ελλάδα. Χρακτηριστικό παράδειγμα το μόρφωμα των γυφτοσκοπιανών με τεράστια εισροή ελληνικών κεφαλαίων που όμως δεν στάθηκαν ικάνα να απαλύνουν το μίσος τους!

Αν προσθέσει κανείς και τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθραία εισερχόμενους μετανάστες που απασχολούνται εντός της Ελλαδικής επικράτειας, θα διαπιστώσει ότι αυτός ο αριθμός θα ήταν δυνατόν να είχε εκμηδενισθεί αν είχε ακολουθηθεί μιά έστω πιό... φιλελληνική πολιτική απέναντι στους διωκόμενους ιθαγενείς του τόπου!

"ΣΤΟΧΟΣ"

4 σχόλια

  1. Ase re,edo H Ellada xanete ke esi asxilise me ta Games.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι λαθρομετανάστες δεν καταγράφονται ως άνεργοι.
    Επίσημα το 92% των 700.000 είναι έλληνες και η ανεργία είναι 13%.
    Αν προσθέσουμε 1.000.000 άνεργους λαθρομετανάστες στο εργατικό δυναμικό και στην ανεργία έχουμε:
    Το 38% των 1.700.000 είναι άνεργοι έλληνες και η ανεργία είναι 26%.

    Αυτό είναι τρομακτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Ανώνυμο : 10/3/11 12:02 μμ

    Από πότε οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ υπολογίζονται στο εργατικό δυναμικό αυτής της χώρας; Από πότε εξισώνονται οι εισβολείς με του Έλληνες; Σε μεγάλο μέρος ΚΑΙ σε αυτούς οφείλεται ότι πολλοί συμπατριώτες μας είναι άνεργοι.

    Οι λαθρομετανάστες στο μόνο που πρέπει να υπολογίζονται είναι για τις θέσεις επιστροφής στις χώρες τους με εισητήριο άνευ επιστροφής...

    Αρκετά πονηροί που θα περάσετε σαν άνεργους τους λαθρομετανάστες...

    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAI TI MAS NOIAZEI RE FILE MOY H ANERGEIA TVN METANASTOYLIDVN;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.