Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ... ΧΟΝΤΡΟΠΑΓΚΑΛΟ!

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΔΑΕΙΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '21! Μέρη της διάλεξης του χοντρο...

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΔΑΕΙΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '21!


Μέρη της διάλεξης του χοντροΠάγκαλου -που είχε δώσει στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης- δημοσιεύει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος. Και μέσα απο τις δηλώσεις του ξεδιπλώνεται ολόκληρο (που είναι και πολύ λόγω και κιλών!) ανθελληνικό μεγαλείο του ανδρός! Ο Πάγκαλος λοιπόν κατηγορεί τον ελληνικό λαό ότι αυτός... διαφθείρει τους αμόλυντους και άσπιλους πολιτικούς, ενώ δεν διστάζει να προσβάλει βάναυσα τους Ήρωες της Επανάστασης του '21 και την Ιστορία ΜΑΣ! Διαβάστε μερικές απο τις προκλητικές για ολόκληρο τον Ελληνισμό δηλώσεις του Πάγκαλου που παριστάνει τον σπουδαίο, ενώ την ίδια ώρα υπάρχει κόσμος που ακούει με ανοιχτό στόμα τις... σοφίες του χοντρού:
«Κανένας πολιτικός δεν είναι τόσο διεφθαρμένος, ώστε να βγαίνει στους δρόμους και να στρατολογεί ψηφοφόρους. Κάθεται στο γραφείο του και διεφθαρμένοι πολίτες πάνε και τον βρίσκουν...»
«Οι Έλληνες που έκαναν την επανάσταση του ’21, ήταν ένα μάτσο και αδαών χωριατών που μετά βίας μιλούσαν ελληνικά. Γι αυτό αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα σχίσμα από την οθωμανική αυτοκρατορία. Και μετά την Απελευθέρωση ψήφιζαν οποιονδήποτε θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους, λογική που διατηρείται μέχρι τις μέρες μας».
«Οι διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τις πολιτικές της κυβέρνησης ταυτίζονται με όσους οργανώνουν δολοφονίες άλλων ανθρώπων» ενώ θεωρεί ότι «Η μόνη πηγή νομιμοποίησης είναι οι εκλογές και όσοι διαμαρτύρονται δεν μπορούν να καθορίσουν τη νομιμότητα».

6 σχόλια

  1. Όταν διόρισε την κορούλα του Αριάδνη στην Βουλή, ποιος κερατάς "διεφθαρμένος" είχε πάει να τον παρακαλέσει για να διοριστεί η καημενούλα;;; Αλλά τότε που διορίστηκε ήταν κυβέρνηση η ΝΔ του χλαπάτσα. (ΦΕΚ 82/26 Μαρτίου 2004, τεύχος τρίτο.) Όσο για τους ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του '21 (που σ' αυτούς οφείλει την θλιβερή ύπαρξή του), τον είχε "προλάβει" ο Αρχοντώνης και η Ντορούλα όταν τους απεκάλεσαν "ξεβράκωτους" και "ταραξίες". Τελικά αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως όλα τα γουρούνια, την ίδια φάτσα έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. milane oloi milane kai OI KWLOI (PANGALOS)

    A byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος να τον μαζεψη;
    Μονο εμεις μπορουμε και να ειναι σιγουρος οτι θα το κανουμε γρηγορα πολυ γρηγορα...
    Ενα σακι με σκατα και μας προκαλει!Ε λοιπον εχει ελθει η χρονια του!
    ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΔΕΡΦΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ,

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ;

    ΨΩΦΙΜΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.

    ΑΔΕΡΦΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΚΜΑΖΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΙ.

    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mipos ennoei tin oikogeneia tou;
    Arvanitis einai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. GIA FANTASTHITE RE PEDIA TO 1821 NA EIXAME EPANASTATES SAN TON SAPIOKOILIA THS PHOTOGRAFIAS....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.