Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ... ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ!

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ... Την πρόθεσή του να αφαιρέσει από το θυρεό του Δήμου Θεσσαλονίκης την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξά...

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...



Την πρόθεσή του να αφαιρέσει από το θυρεό του Δήμου Θεσσαλονίκης την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Μιλώντας στο ΒΗΜΑ και στο δημοσιογράφο Αχιλλέα Χεκίμογλου ο κ. Μπουτάρης κατέστησε σαφές ότι ο θυρεός της Θεσσαλονίκης... θα αλλάξει μιας και ο Μέγας Αλέξανδρος δεν έχει σχέση με την ιστορία της πόλης!

Συγκεκριμένα αναφέρεται στην άρνηση των Σκοπιανών να παραδεχθούν τη σλαβική καταγωγή τους και παραλληλίζει με τη συμπεριφορά αυτή την απεικόνιση της κεφαλής του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη σημαία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Μεταξύ άλλων τονίζει: "Είναι όπως η Σαλονίκη που έχει σαν σύμβολο το κεφάλι του Μεγαλέξανδρου. Η Θεσσαλονίκη έγινε χρόνια μετά τον θάνατό του. Είναι μια εθνικοπατριωτική ιστορία που έγινε τελευταία. Αυτή τη σημαία της πόλης, που δείχνει το κεφάλι τού Μεγαλέξανδρου από τη μία και τα τείχη από την άλλη, προφανώς και δεν θα την κρατήσω".
http://koukfamily.blogspot.com/2011/01/blog-post_3464.html

7 σχόλια

  1. Μπουτάρη (και λοιπά λαμόγια). Να ξέρετε ότι δεν είστε ούτε αιώνιοι, ούτε ισόβιοι.
    Σε λίγο καιρό θα σας ξεχάσει και η "μάνα" που σας έκανε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός νομίζεις ότι είσαι ρε Μπουτάρη;;; Ένας κ@@οδήμαρχος 4ετίας είσαι και τίποτ' άλλο. Αϊ σιχτίρ μακάκα που θα καταργήσεις κιόλας. Αν θες να καταργήσεις κάτι, κατήργησε το σκ@@τοκέφαλο που έχεις διακοσμητικό κόπανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ok, η Θεσσαλονίκη ιδρύθηκε ΑΜΕΣΩΣ (και όχι χρόνια) μετά τον θάνατό του Μεγάλου Αλεξάνδρου αλλά πήρε το όνομα της αδελφής του για να εξευμενισθούν οι εξαγριωμένοι από τη δολοφονία της οικογένειάς του, Μακεδόνες!
    Ας του το πει κάποιος αυτό και αν εξακολουθεί να μη βλέπει καμία σχέση Μεγάλου Αλεξάνδρου-Θεσσαλονίκης, να κόψει τα 15 μισόκιλα καραφάκια και τα "καλά" τσιγάρα πρωί-πρωί, καίνε τον εγκέφαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mhn peinete ta Brwmokrasia tou...
    A byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν καποιο κεφαλι ειναι περιττο στην ολη ιστορια, αυτο σιγουρα δεν ειναι του μεγα αλεξανδρου !!!! καταλαβες αδειουχο σκουλαρικοφορο λειψανο μπουταρη??? αει να μην πω και τπτ χειροτερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να καταργησει ρε το θεατρο;
    Αυτος θα καταργηθει και ΣΥΝΤΟΜΑ!
    ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν κάποιοι δεν έχουν @@ να κάνουν πρώτη είδηση τις νίκες των πατριωτών και μεταξύ αυτών κιεσυ στόχε τότε τι να περιμένει κανείς.

    http://contest.afghanistanmatters.com/?p=4744

    Όταν ο ίδιος ο Παπαγεωργόπουλος θάβει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο παρόλο που έχει γραφτεί στα πρακτικά τι να πεί κανείς.
    Στόχε ξέριες την δοιυλειά σου δεν χρειάζεται νασ την πεί κανείς.

    Πράξε πατριωτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.