Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ"! Και να που φαίνεται πως κάτι αρχίζει να λειτουργεί, όχι φυσικά για...

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ"! Και να που φαίνεται πως κάτι αρχίζει να λειτουργεί, όχι φυσικά γιατί έχει δώσει τέτοιες εντολές η επίσημη Πολιτεία, αλλά γιατί υπάρχουν τελωνειακοί υπάλληλοι που πράττουν το καθήκον τους. Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας – "Ουράνιο Τόξο" (του οργάνου της γυφτοσκοπιανής προπαγάνδας στην Πατρίδα ΜΑΣ) επέστρεφε από τα Σκόπια ("Δημοκρατία της Μακεδονίας" την λένε οι λεγάμενοι!) μέσω του συνοριακού σταθμού Νίκης. Μετά τον έλεγχο των διαβατηρίων, προχώρησε στον τελωνειακό έλεγχο. Στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του υπήρχε μεγάλος αριθμός τευχών της μηνιαίας εφημερίδας "Νόβα Ζόρα", που προωθεί στα εδάφη μας ξεκάθαρα τις ανθελληνικές θέσεις των σκοπιανών, επιμένοντας φυσικά στην ύπαρξη "μακεδονικής μειονότητας"!
Κατά τον έλεγχο, ο τελωνιακός υπάλληλος δέσμευσε όλα τα τεύχη όπως είχε χρέος να κάνει, αφού δεν υπήρχαν παραστατικά και σύμφωνα με το Νόμο θεωρείται προϊόν εισαγωγής. Βέβαια ο ουρανιοτοξότης προσπαθούσε να πείσει περί του αντιθέτου τον τελωνειακό υπάλληλο. Αν και ο τελωνειακός ακολούθησε την διαδικασία, οι εγκάθετοι της σκοπιανής προπαγάνδας στην Ελλάδα έσπευσαν -κατά τη συνήθη τακτική τους- να κάνουν λόγο για μη... σεβασμό στην διαφορετικότητα, ενώ κατέθεσαν και μηνυτήρια αναφορά στο αστυνομικό τμήμα Νίκης κατά του συγκεκριμένου υπαλλήλου! Εάν φυσικά εδώ και δεκαετίες οι εκπρόσωποι της πολιτείας ακολουθούσαν το Νόμο και τις διαδικασίες σε όλα τα επίπεδα, δεν θα είχαμε φτάσει στο σημείο να αλωνίζουν μέσα στην Ελλάδα ανενόχλητοι οι προωθητές κάθε είδους ανθελληνικής προπαγάνδας!

2 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.