Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΘΥΜΑ ΤΟΥ "ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΟΥ" ΙΣΛΑΜ...

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ- ΝΕΚΡΟΣ Ο ΕΝΑΣ Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες η Αίγυπτος μετρά δ...

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ- ΝΕΚΡΟΣ Ο ΕΝΑΣ


Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες η Αίγυπτος μετρά δεκάδες νεκρούς Χριστιανούς από επιθέσεις εξτρεμιστικών μουσουλμανικών ομάδων. Και σα να μην έφτανε η ραγδαία αύξηση των τρομοκρατικών επιθέσεων κατά χριστιανικών μειονοτήτων στην περιοχή, άλλο ένα κρούσμα της επέλασης της ισλαμικής ιδεολογίας που προσπαθεί εντόνως να βρει διέξοδο στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Ευρώπης, έρχεται να αναδείξει την πραγματική φύση του ισλάμ και των φανατικών του πιστών ακολούθων. Αστυνομικός πυροβόλησε απρόκλητα κατά έξι Χριστιανών που επέβαιναν στο τρένο του σταθμού Samalut. Το λάθος τους ήταν η πίστη τους, καθώς επρόκειτο για έξι Χριστιανούς Αιγυπτίους. Μάλιστα, σύμφωνα με την περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα, ο αστυνομικός μόλις επιβιβάστηκε στο τρένο και αντιλήφθηκε ότι στο ίδιο βαγόνι υπήρχαν Χριστιανοί, φανερά εκνευρισμένος σηκώθηκε από το κάθισμά του, κατευθύνθηκε προς το μέρος ενός ηλικιωμένου χριστιανικού ζευγαριού και αφού τους είπε "εδώ υπάρχει ένας θεός" άνοιξε πυρ εναντίον τους, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 71χρονο άνδρα και σε σοβαρά την σύζυγό του, ενώ συνέχισε το δολοφονικό του έργο πυροβολώντας όποιον όποιον έβλεπε να φοράει Σταυρό στον λαιμό του. Έξω από το νοσοκομείο του Καΐρου, όπου νοσηλεύονται οι πέντε σοβαρά τραυματισμένοι Κόπτες Χριστιανοί, μαζεύτηκε πλήθος για να διαμαρτυρηθεί για την βία που υφίστανται οι Κόπτες στην Αίγυπτο. Η αστυνομία, όμως, της περιοχής επιτέθηκε κι αυτή με την σειρά της στο διαμαρτυρόμενο χριστιανικό πλήθος με χημικά και χρήση πρωτοφανούς βίας για άλλη μια φορά, ενώ ο δράστης αναζητητείται από τις αστυνομικές αρχές. 
Σε συνδυασμό με την επιχειρούμενη γενοκτονία που επιχειρείται τα τελευταία χρόνια στην Αίγυπτο κατά της Κοπτικής Χριστιανικής κοινότητας, αλλά και την γενικότερη ισλαμική επιχείρηση για εκφοβισμό και θανάτωση κάθε Χριστιανικού στοιχείου, εντός και εκτός μουσουλμανικών κρατών, έρχεται η δημοσιοποίηση λίστας από μουσουλμανική ιστοσελίδα με τα ονόματα χριστιανικών ναών που βρίσκονται στο στόχαστρο της διεθνούς ισλαμικής τρομοκρατίας, ανάμεσά τους και οι Κοπιτκές εκκλησίες της Αλεξάνδρειας που δέχτηκαν επίθεση παραμονή Πρωτοχρονιάς, αλλά και αρκετές εκκλησίες στην Ευρώπη, με χαρακτηριστικό παράδειγμα Χριστιανικούς ναούς στην Ολλανδία, όπου αποτελεί μια από τις πολλές πλέον μουσουλμανικές σφηκοφωλιές και πεδίο έντονης δράσης ακραίων ισλαμικών στοιχείων με διασυνδέσεις με την πλέον επικίνδυνη τρομοκρατική οργάνωση της Αλ- Κάιντα.

3 σχόλια

  1. Και να φανταστης οτι υπαρχουν μερικοι Χριστιανοι που ασπαζονται τον αλαχ.ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!
    Τι σκατα εχουν μεσα στο κεφαλι τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2:58 μμ

    Ποιοι χριστιανοί ασπάζονται τον Αλλάχ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μερικοι,αυτο ειναι αληθεια,αλλα αν διαβασης το διαολοβιβλιο τους,το κορανι,και ενας ειναι παρα μα παρα πολλοι.
    Ειδικα αν εισαι ορθοδοξος και αυτο το λεω διοτι οι αλλες "χριστιανικες" Εκκλησιες,ειναι πιο μακρυα απο τον Χριστο,απ΄οτι ενας μουσουλμανος.
    Ζω εδω και παρα πολλα χρονια στο εξωτερικο,(σε πολλες χωρες)και τους ξερω ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.