Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ

 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΤΟ "ATHENS PRIDE" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ!  Όπως μας πληροφορεί το ηλεκτρονικό περιοδικό των Ομοφυλοφίλων «10...

 ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΤΟ "ATHENS PRIDE" ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ!

 Όπως μας πληροφορεί το ηλεκτρονικό περιοδικό των Ομοφυλοφίλων «10%», ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης υποσχέθηκε στους κιναίδους της Αθήνας ότι ο Δήμος θα θέσει υπό την αιγίδα του την Ετήσια Παρέλαση «Gay Parade» που κάνουν κάθε Ιούνιο μεταξύ Πλατείας Κλαυθμώνος και Συντάγματος οι εν Αθήναις Ομοφυλόφιλοι!.. Κάτι που ηρνείτο κατηγορηματικά να κάνει ο απερχόμενος Δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης, φοβούμενος την οργή των Ελλήνων Πατριωτών. Επίσης, το κιναιδιστικό περιοδικό «10%» μας πληροφορεί ότι ο Υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος παρουσιάζοντας προ ημερών το πρόγραμμα «ATHENS every week» για την προσέλκυση νέων τουριστών στην Ελληνική Πρωτεύουσα, ανέφερε σαν μεγάλο αξιοθέατο της Αθήνας και το «Athens Pride», το «Φεστιβάλ Ομοφυλόφιλης Υπερηφάνειας» των Αθηνών, που θα αναλάβη υπό την αιγίδα του ο Αντιρατσιστής Καμίνης!.. Ο οποίος Καμίνης (όπως έγραψε προεκλογικά η «Ελευθεροτυπία») είχε την θερμή στήριξη ΟΛΩΝ των Ομοφυλόφιλων Δημάρχων της Ευρώπης, με πρώτους και καλύτερους τον Δήμαρχο Παρισίων Bertrand Delanoë και τον Δήμαρχο Βερολίνου Klaus Wowereit.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, ένας άλλος διάσημος Ευρωπαίος Ομοφυλόφιλος, ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε, χαρακτήρισε τα Γερμανικά Συνδικάτα «πανούκλα για την χώρα», υποστηρίζοντας την πλήρη απελευθέρωση της αγοράς εργασίας και δραστικές μειώσεις στα φορολογικά βάρη των προνομιούχων. Όσο για το Γερμανικό Κοινωνικό Κράτος, το χαρακτήρισε «σύμπτωμα παρακμής της ύστερης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας», παραλληλίζοντας όσους απολαμβάνουν επιδόματα ανεργίας με το σιτιζόμενο από το Κράτος, άεργο Ρωμαϊκό Προλεταριάτο!!.. Φαντάζεστε κάποιον Έλληνα υπουργό (κίναιδο ή μη) να κάνει παρόμοιες δηλώσεις για τους Έλληνες συνδικαλιστές; Πλάκα – πλάκα, οι Γερμανοί κίναιδοι πολιτικοί είναι πολύ πιο άνδρες από τους δικούς μας πολιτικάντηδες…
"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"

5 σχόλια

  1. Παιδιά είναι λάθος να βάζετε την ομοφυλοφιλία στον αντίποδα του πατριωτισμού και του εθνικισμού.
    Είναι σαν να λέμε ότι όποιος είναι αριστερόχειρας δεν μπορεί να είναι πατριώτης και εθνικιστής.
    Θυμηθείτε τον ομοφυλόφιλο αυστριακό Jorg Haider, που σκοτώθηκε πρόσφατα σε αυτοκινητιστικό, που ήταν από τους μεγαλύτερους εθνικιστές ηγέτες των τελευταίων δεκαετιών στην Ευρώπη.
    Δεν μας νοιάζει τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του αν είναι έτοιμος να δώσει τη ζωή του για την Πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τα "βάζουμε" με την ομοφυλοφυλία μιας και καταλαβαίνουμε ότι η ορμονική αυτή διαταραχή είναι πάθηση και όχι επιλογή. Αυτό που δεν είναι αποδεκτό ειναι η προκλητικότητα απ' όπου κι'αν προέρχεται και ειδικά ο ανθελληνισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 3/12/10 4:50 μμ

    Tα «Gay Parades» είναι απαράδεκτη προβολή της ανωμαλίας και οφείλουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τέτοια θεάματα. Πράγματι, είναι υπόθεση του καθενός τι κάνει ΣΤ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, αλλά όχι και δημοσίως, διότι τότε γίνεται και υπόθεση δική μου.

    Λυπούμαι "φίλε/λη" που ενέδωσες στην βρωμερή λάσπη των αντιπάλων του μακαρίτη Haider,που τον έβγαλαν ομοφυλόφιλο με το "έτσι θέλω". Παντρεμένος με την Claudia Hoffmann από το 1975 μέχρι τον θανατό του, είχε δύο κόρες. Ποτέ, όσο ζούσε, δεν ακούστηκε το παραμικρό. Και βέβαια, ουδέποτε εθεάθη σε ... κιναιδοπαρέλαση!!

    ΥΓ: Χρειάζεται να σου θυμίσω ότι η γερμανική φυλλάδα Bild-Zeitung καταδικάστηκε σε πολύ μεγάλο πρόστιμο για ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ και μόνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το παραφυσιν ειναι ανωμαλια και το ανωμαλο δεν εχει αρχες και νομους.
    Ουτε Ιδανικα και οσια καθ΄οτι σκλαβος παθων και κιναιδος.
    Αυτος ειναι και ο λογος που οι σοφια των προγονων μας τους καταδικαζε σε χειρωτερο του θανατου ητη σε κοινωνικη απομονωση.
    Ουδεμια αναμειξη στα κοινα.

    Ποιους θα εμπιστευτουμε;
    Τους προγονους μας κοσμοκρατωρες η την προπαγαντα κιναιδων και μη ,οτι ταχα εμεις εχουμε το προβλημα και οχι αυτοι;
    Η οτι δεν υπαρχει καν προβλημα ;!

    Οσον για περι κιναιδων πατριωτων ... το αλλο με τον τοτο το ξερεις;
    Ο Πουστης μονο ενα πραγμα λατρευη.

    Αφηστε λοιπον τους ανωμαλους πολιτικους και μη, να καμαρωνουν μονοι τους τα χαλια τους στις παρελασεις και στις γιορτες τους.

    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ντροπη του του καμινη εβραιος ανθελληνας αθεος κομπλεξαρας φιλοισλαμιστης !!! α κ παντρεμενος με ουκρανη?? καλα ναναι οι ανθρωποι η κατι τετοιο !!!ΕΛΕΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.