Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΥΧΩΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ!

ΣΕ ΜΟΝΙΜΟ ΥΠΝΟ ΟΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ" ΤΟΥ ΥΠΕΞ... Όλοι μας γνωρίζουμε την μεθοδευμένη προσπάθεια των σκοπιανών να οικειοποιηθούν σημαντι...

ΣΕ ΜΟΝΙΜΟ ΥΠΝΟ ΟΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ" ΤΟΥ ΥΠΕΞ...



Όλοι μας γνωρίζουμε την μεθοδευμένη προσπάθεια των σκοπιανών να οικειοποιηθούν σημαντικό μέρος της Ελληνικής Ιστορίας, των συμβόλων και των Ηρώων του Ελληνισμού, κάνοντας όμως μια δημοσιογραφική έρευνα οικολογικής φύσεως "έπεσα" πάλι επάνω στους σκοπιανούς αντιγραφείς!
Συγκεκριμένα έψαχνα πληροφορίες για τον Λύγκα (Ρήσο), το υπέροχο αυτό αγρίμι που ζούσε κάποτε στην Πατρίδα μας και ολόκληρη την Ευρώπη και τις τελευταίες δεκαετίες κινδυνεύει με εξαφάνιση. Πατώντας λοιπόν τις λέξεις balkan lynx στην αναζήτηση του google, στην πρώτη σελίδα, πρώτη σειρά βρήκα αυτή την εικόνα από γραμματόσημο των σκοπιανών πλαστογράφων του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ.
Όταν το είδα
και αφού ξεπέρασα τον αρχικό εκνευρισμό που κάθε φορά με διακατέχει όταν βλέπω το Ιερό όνομα της Μακεδονίας μας να χρησιμοποιείται από τους βουλγαροσλαβοτουρκόγυφτους των σκοπίων κοίταξα την ημερομηνία έκδοσης στο κάτω μέρος του γραμματοσήμου. 1994. Εντάξει φυσικό είναι, σκέφτηκα, το αγρίμι αυτό ζει και στην κατεχόμενη από τους σκοπιανούς περιοχή της Βορείου Μακεδονίας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του ψευδοκράτους των Σκοπίων.
Διαβάζοντας πιο κάτω όμως, βλέπω την ακόλουθη φωτογραφία, πάλι γραμματοσήμου, με το ίδιο σπάνιο αγρίμι, μόνο που είχε εκδοθεί 4 χρόνια νωρίτερα.
Για άλλη μια φορά κατάλαβα ότι οι βόρειοι γείτονες μας δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να παρακολουθούν την Ελλάδα και να μας αντιγράφουν κηρύσσοντας μας έναν αμείλικτο πόλεμο στον τομέα της ενημέρωσης αλλά και έναν πόλεμο νεύρων με τέτοιου είδους κινήσεις. Θα το καταλάβουν ποτέ αυτό οι "ιθύνοντες" του ΥΠΕΞ ώστε να λάβουμε επιτέλους τα ενδεδειγμένα μέτρα κατά των προκλητικότατων σκοπιανων πλαστογράφων;

Γεώργιος Παπασημάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.