Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ Η ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ - ΣΙΟΝΤΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ

ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ Ο ΑΓΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΚΑΣ ΤΖΑΚΡΗ Χωρίς καμία συστολή οι δεδηλωμένες α...

ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ Ο ΑΓΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΚΑΣ ΤΖΑΚΡΗ

Χωρίς καμία συστολή οι δεδηλωμένες ανθελληνικές δυνάμεις και τα μακρύ χέρι της εχθρικής πρππαγάνδας στην Πέλλα, έχουν κάνει τις επιλογές τους... Με ένα κείμενο ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, οι γυφτοσκοπιανοί απόγονοι ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, προτρέπουν στην στήριξη του αμφιλεγόμενου Δημάρχου Γιάννη Σιόντρα που στο πρόσφατο παρελθόν απομάκρυνε τις προτομές των Μακεδονομάχων από το κέντρο της Έδεσσας.

Στο μπλόγκ belomorska το οποίο διαχειρίζεται γνωστή ΟΧΙΑ γένους θηλυκού, από την περιοχή της Έδεσσας, σε ένα κείμενο τόσο σιχαμένο που χαρακτηρίζει ακόμη και τον Άγρα συμμορίτη και αντιμακεδόνα και αναφέρει ως "αμφιλεγόμενο" το μνημείο για τους Ποντίους, αναφέρεται χαρακτηριστικά κλείνοντας: 

"...Οι ακτιβιστές μακεδόνες του Δήμου Έδεσσας κρούουν τον κώδωνα του εκφασιστικού κινδύνου και προειδοποιούν για τις συνέπειες εκ μέρους των ιδεολογικών απογόνων, αυτών οι οποίοι πότιζαν με ρετσινόλαδο τους αθώους παππούδες μας και κατόπιν τους έστελναν εξορία στα ξερονήσια… 
Για αυτό καλούν σε συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων της πόλης σε ένα μέτωπο απώθησης της ακροδεξιάς υπερεθνικιστικής λαίλαπας, η οποία ήδη προετοι-μάζει μέτρα προγραφών και διώξεων στη πόλη της Έδεσσας.
Για τους παραπάνω λόγους και με τις προαναφερθείσες ενστάσεις είμαστε πεπεισμένοι ότι η επιλογή του Γιάννη Σόντρα αποτελεί την καλύτερη από τις δύο προτάσεις για το μέλλον της Έδεσσας."


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠ' ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ google  ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΥΤΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΌΣΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ -ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ- ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ.

ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΦΥΡΑΝΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.

"ΣΤΟΧΟΣ" 


4 σχόλια

  1. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΟΝΤΡΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΞΕΓΥΜΝΩΘΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αγρας (αθάνατος) μια φορά τους πίστεψε και το πλήρωσε με την ζωή του. Ας μην προσβάλλουμε την ιερή μνήμη του με το να δίνουμε λόγο και βήμα στα γυφτοσκοπιανά σαπρόφυτα. Λιώστε τους όπου τους βρίσκετε. Είναι η μόνη "γλώσσα"που καταλαβαίνουν. Ο πιθηκοειδής εγκέφαλός τους, αδυνατεί να συλλάβει έννοιες, όπως δημοκρατία, μεγαλοσύνη, πολιτισμός κ.α. Ο ληστής πάντα ληστής μένει. Το'χει στο DNA του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=zJbWJOgjTHk

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ..ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΗΝ ΑΕΛ...!!!!!!! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑ...ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ 1000 ΦΟΡΕΣ....

    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΜΕΤΑ??

    ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΡΙΣΑΙΟ...

    ΥΣ..Η ΛΑΡΙΣΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ). ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΔΕΝ ΠΡΟΒΟΛΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΡΑΚΙ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ13 Νοεμβρίου 2010 στις 2:48 π.μ.

    ΝΑΤΣΟΥΛΙΔΟΥ -ΟΧΙΑ -ΒΡΩΜΟΣΚΟΠΙΑΝΗ!-ΑΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΣ ΤΗΣ ΜΑΚΑΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ -ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ Η ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.