Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΑΨΑΝ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΟΙ "ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ"...

ΠΗΡΑΝ ΘΑΡΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ! Ξεπεράστηκαν τα όρια. Ένας οπαδός της Ομόνοιας στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ έβαλε φωτιά στ...

ΠΗΡΑΝ ΘΑΡΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!

Ξεπεράστηκαν τα όρια. Ένας οπαδός της Ομόνοιας στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ έβαλε φωτιά στην ελληνική σημαία και την κρατούσε με καμάρι την ώρα που καιγόταν! Αυτή η κίνηση δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Κόντη, Πουρσαϊτίδη και Χιώτη και με πρωτοβουλία του τελευταίου πήραν μια ελληνική σημαία και πανηγύρισαν το τελικό 3-0 στο τέλος του αγώνα, επιδεικνύοντας την σε όλο το γήπεδο.«Είμαστε όλοι Έλληνες. Μην ξεχνάτε ότι αυτό το νησί έχει και Έλληνες νεκρούς», τόνισε –αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Διονύσης Χιώτης και συνέχισε: «Δεν ανέχομαι από κανέναν να θίγει την αξιοπρέπειά μου. Ελπίζω αυτό να πείσμωσε και τους Ελλαδίτες της Ομόνοιας. Ήταν ένα φρικιαστικό θέαμα», κατέληξε.


Αίσχος ... έκαψαν Ελληνική σημαία
http://ethnikolaikometwpo.blogspot.com/2010/10/blog-post_04.html

Στην Κύπρο του 21 αιώνα ο ανθελληνισμός καλπάζει ...

Δεν πέρασαν παρά μόνο κάποια χρόνια που κάποιοι έχυσαν ποτάμια αίμα για να παραμείνει τούτος ο τόπος Ελληνικός. Έδωσαν ότι πιο σημαντικό, την ίδια τους την ζωή, για να μας παραδώσουν την γη των προγόνων τους όπως την παρέλαβαν, ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Λίγες δεκαετίες μετά, χρήμα από τις ξένες μεγάλες δυνάμεις, και τα "κατάλληλα" άτομα (πολιτικάντηδες & διάφοροι θολόκουλτουριάρηδες) ήταν αρκετά για να μπει το σχέδιο να αφανιστεί ο Ελληνισμός από αυτό το τόπο.

Όσα δεν κατάφεραν, με κατοχή, βία, τρομοκρατία και καταπίεση, τα καταφέρνουν εν καιρό ειρήνης και "δημοκρατίας".

Στην Κύπρο του 21ου αιώνα ξεχάστηκαν αξίες και ιδανικά, μα πάνω από όλα τα Ελληνικά ιδεώδη που μεγάλωσαν τόσες και τόσες γενιές των προγόνων μας. Ο κόσμος παρακολουθεί, μέσα στο λήθαργο που του επέβαλαν να είναι, χωρίς να αντιδρά! Επιτρέπει να του μιλάνε για "λύσεις" ξεπουλήματος, τύπου ομοσπονδίας σαν να είναι το θείο δώρο, να δίνουν συγχωροχάρτι στον εισβολέα κατακτητή που λεηλάτησε την γη μας και τις πατρογονικές μας εστίες, να παρουσιάζουν τον βάρβαρο Τούρκο εισβολέα ως "αδελφό", και να παρουσιάζουν πλέον, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μας αδέλφια, που έδωσαν την ίδια τους την ζωή για να παραμείνει αυτή η γη ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ως εισβολείς (!!!), και να λέει και ευχαριστώ.

Αποκορύφωμα όλων αυτών, των δραματικών γεγονότων που συμβαίνουν, ήρθε να δέσει σαν κερασάκι στην τούρτα, το κάψιμο Ελληνικής σημαίας σε ποδοσφαιρικό αγώνα που έγινε χθες. Δεν θα ασχοληθούμε με το ποιος το έκανε, αλλά με την πράξη, που δείχνει που έχουμε καταντήσει σαν κοινωνία, με τους αδέξιους πολιτικούς χειρισμούς όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και την αντεθνική νοοτροπία που συντηρείτε, με την ανοχή όλων των κομμάτων πάσης αποχρώσεως και όχι μόνο.

Αν είναι ποτέ δυνατόν ένας "φίλαθλος", που μιλάει ελληνικά και έχει ως Εθνικό Ύμνο τον ελληνικό, έβαλε φωτιά στην ελληνική σημαία, που χιλιάδες κόσμος, Ελλαδίτες και Κύπριοι, πολέμησαν για να μείνει όρθια. Είναι ντροπή όχι μόνο για τον ίδιο, είναι ντροπή όλων μας. Γιατί κάποιοι έχουν φανατίσει αυτά τα άτομα και πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους. Ευτυχώς υπάρχουν και σωστά σκεπτόμενοι φίλαθλοι και αμέσως προσπάθησαν να τη σβήσουν.

Όποιος λαός δεν σέβεται την ιστορία και τα σύμβολα, δεν έχει μέλλον ...

Υ.Γ.: Σχόλιο Δ. Χιώτη: Το να καις ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ έδαφος..είναι φρικιαστικό...αυτός ο τόπος είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ...
Τα συγχαρητήρια μας, που ακόμα υπάρχουν αθλητές που σκέπτονται Εθνικά, ανεξαρτήτως από πια ομάδα και αν προέρχονται, οποιασδήποτε απόχρωσης.

Γιάννης Γεωργιάδης
Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο
(Ε.ΛΑ.Μ.)

11 σχόλια

  1. ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
    Η "ΟΜΟΝΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;
    ΕΔΩ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΑΝ ΕΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ, Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ;
    ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΡΙΒΑ; ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ;ΜΗΠΩΣ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΩΝ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕ Ο "ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ" ΤΩΝ ΑΛΗΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ; ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΕΛ;
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ; ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΑΝ ΥΠΟΠΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΚΕΛΙΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥΛΗ;
    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ (ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ) ΠΗΡΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΟΚΑ, ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΚΕΛ;
    ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΟΔΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ.
    ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ. ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΚΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ. ΑΡΚΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mprabo vre xiwth, EISE TERMATOFYLAKAS NOMIZW? MPRABO KAI PALI MPRABO SOU ,MPRABO KAI STOUS ALOUS SYMPAIKTES SOU.
    ZHTW H KYPROS MAS,ZHTW H ELLADA MAS,KATW OI MAKARIOTOURKOFIADES ...
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟΝ 4/10/10 5:18 μμ
    ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. Η ΚΥΠΡΟΣ - ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ- ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΤΥΧΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ, Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΊ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟ, ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΕΛΑΧΕ ΣΤΗ ΓΕΝΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ:
    ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ, Ή ΕΝΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΜΟΥΧΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ "ΚΛΕΟΣ" ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ;
    ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ:
    "ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΝ ΠΑΤΗΡ, ΠΑΝΤΩΝ ΔΕ ΒΑΣΙΛΕΥΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΘΕΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕΝ, ΤΟΥΣ Δ' ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΠΕΠΟΙΗΚΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γενικός κανόνας είναι ότι το κάθε κόμμα διατυμπανίζει και κάνει κεντρικό σημείο του πολιτικού του λόγου αυτό που δεν έχει. Έτσι φώναζε το ΠΑΣΟΚ για Σοσιαλισμό, η ΝΔ φώναζε ότι έχει πρόγραμμα, ο ΣΥΝ ότι έχει...προτάσεις κλπ... Έτσι και το ΑΚΕΛ φώναζε τόσα χρόνια ότι έχει... Υπευθυνότητα! Είναι το πλέον ανεύθυνο κόμμα με έναν αρχηγό που ίσως είναι καλός για Κοινοτάρχης του Κελλακίου Λεμεσού, αλλά για να δώσει μάχες και να κινηθεί διεθνώς για να λύσει το Κυπριακό είναι τόσο κατάλληλος όσο κάποιος που ήπιε μονορούφι 2 λίτρα Ζιβανία και πιάνει να οδηγήσει τριαξονικό. Φανατίζει νέα παιδιά, αλλά η άμοιρη η Κύπρος τι φταίει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα από πού αντλούν παραδείγματα συνθημάτων και πράξεων οι αλήτες εδώ στην Κύπρο; Από τους αναρχικούς και τους αριστερούς στην Ελλάδα. Ακόμα και όσον αφορά το κάψιμο της σημαίας μας.

    Ο συγκεκριμένος συνελήφθηκε σήμερα το πρωί και όπως λένε τα ΜΜΕ πρόκειται για κάποιον ψυχοπαθή ("γνωστό στους κυβερνητικούς γιατρούς").

    Το ότι βεβαίως ο Χριστόφιας είναι Τουρκοπροσκυνημένος αυτό είναι σίγουρο.

    Ν. Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ? ΑΝΕΡΓΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ. ΑΜΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην στιγματίζεται όλους τους ΑΚΕΛΙΚΟΥΣ και ολους τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ για την πράξη ενός ατόμου ο οποίος έχει διανοητικά προβλήματα.Με το να κατηγορείτε σχεδόν τους μισούς ελληνοκύπριους για μια πράξη ενός ατόμου (είτε είναι 1 είτε 100) δεν κερδίζετε τίποτα παρα μόνο να σπέρνετε τη διχόνοια και την αντιπαράθεση για χάρη μιας ποδοσφαιρικής κόντρας κατάλοιπο της άθλιας πολιτικής σκηνής που έχει ως σκοπό να κρατά πολομένους τους πολίτες της. Η ΟΜΟΝΟΙΑ και ο πλείστος κόσμος της καταδίκασε το γεγονός αμέσως, απέβαλε από τα γήπεδα το άτομο και το παρέδωσε στην αστυνομία και μερικοί δεν λένε να σταματήσουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά σε μια χώρα που υπέφερε και υποφέρει από αυτές της αντιπαραθέσεις. Μια σκατοκουκιά τόπος του μισού εκατομμυρίου και έχουν καταφέρει να διχάσουν τον κόσμο και αντι να κατευνάζουμε τα πνεύματα τα οξύνουμε και κάνουμε το κλίμα χειρότερο. Προδότες δεν υπάρχουν σήμερα εν έτη 2010, σημερα στην εποχή του χρήματος και της εκμετάλευσης. Η ιστορία γράφεται για να δίνει παράδειγμα αποφυγής για μελλοντικά ίδια λάθη. Σε μια άθλια κατάσταση όλοι φταίνε. Άλλοι λίγο άλλοι πολλοί. Με το να ρίχνουμε ευθύνες εκατέρωθεν για γεγονότα που συνέβησαμ πριν 60 χρόνια δεν κερδίζουμε τίποτα. Ο καθένας να δει τα δικά του λάθη και να σταματήσει να ρίχνει το φταίξιμο στον άλλο...καθρέφτης της κοινωνίας μοιάζει που για τα πιο ασήμαντα πράγματα εμείς δεν φταίμε φταίνε οι άλλοι στα σημαντικά θα κολλήσουμε. Το 40% της Κύπρου είναι ΟΜΟΝΟΙΑ και το 28% ΑΚΕΛ. Είναι σεβαστά νούμερα για να ταπελλώνουμε και να ονοματίζουμε απλά για χάρη της κόντρας, του μίσους, και της ιδεολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. με χαρά βλέπω ότι καταφέραμε να σε πετάξουμε έξω από τον μπλόγκερ. πάει και το φόρουμ... τι ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το πλέον ανησυχητικό είναι το γεγονός, ότι ο Χριστόφιας για λόγους πολιτικής επιβίωσης και μόνο, συμπεριφέρεται σαν να κρατάει εκείνος τα κλειδιά της λύσης του Κυπριακού και για να το αποδείξει προχωρεί σε θεαματικές δηλώσεις, έστω προφορικών παραχωρήσεων. Είναι ο μόνος τρόπος εξάλλου, για οποιονδήποτε μή τούρκο εμπλεκόμενο στο Κυπριακό να κινηθεί πολιτικά από την στιγμή που οι μοναδικές κινήσεις οι οποίες θα μπορούσανε να μεταβάλλουνε το σκηνικό είναι στρατιωτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ἡ Κύπρος δέν εἶναι ἑλληνική...εἶναι ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.