Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΤΟΥ "ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ"!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!  Δεν πρόκειται να αφήσουν τίποτε όρθιο που να θυμί...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

 Δεν πρόκειται να αφήσουν τίποτε όρθιο που να θυμίζει Ελλάδα οι ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ! Αφού δίνουν ιθαγένεια σε κάθε λαθρομετανάστη που μπούκαρε στην Πατρίδα ΜΑΣ, ήρθε η ώρα και για νομιμοποίηση των γενίτσαρων του "Ουράνιου Τόξου" που ανακινούν θέμα "διάκρισης των Μακεδόνων πολιτικών προσφύγων! Διαβάστε το Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν για να καταλάβετε τι μας περιμένει:

"Πριν λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας-Ουράνιο Τόξο και τα μέλη της Ολομέλειας της Επιτροπής των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ).
Πρόκειται για την πρώτη επίσημη συνάντηση του κόμματος της Μακεδονικής μειονότητας στην  Ελλάδα με θεσμικό όργανο του ελληνικού κράτους , καθώς η Επιτροπή έχει συμβουλευτικό ρόλο στον εκάστοτε Πρωθυπουργό-Κυβέρνηση, καταγράφει και επισημαίνει ζητήματα μειονοτικών ομάδων, αλλά και μεμονωμένων Ελλήνων πολιτών σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Κύριος σκοπός της είναι η ενίσχυση - διεύρυνση της δημοκρατίας στη χώρα μας ενώ στην Ολομέλεια της συμμετέχουν εκπρόσωποι των Κοινοβουλευτικών κομμάτων, των αρμοδίων Υπουργείων της κυβέρνησης καθώς επίσης εκπρόσωποι φορέων και προσωπικότητες.

Παρουσιάσθηκε από πλευράς κόμματος, μεταξύ άλλων, το πρόβλημα της διάκρισης των “Μακεδόνων πολιτικών  προσφύγων” του εμφυλίου όπου εφαρμόζεται νομοθετική διάταξη ρατσιστικού χαρακτήρα και ουσιαστικά απαγορεύεται η αποκατάσταση-επιστροφή στην Ελλάδα χιλιάδων Μακεδόνων που βιώνουν την πολιτική προσφυγιά δεκαετίες. Επίσης έγινε αναφορά στις αφαιρέσεις ιθαγενείας των Μακεδόνων οικονομικών μεταναστών κυρίως στις υπερ-ωκεάνιες χώρες τα τελευταία χρόνια. Επισημάνθηκε επίσης η ανάγκη απογραφής γλωσσικής-εθνοτικής διάστασης στη χώρα που για δεκαετίες ουδέποτε εφαρμόσθηκε ολοκληρωμένα, η ανάγκη εισαγωγής της σύγχρονης Μακεδονικής γλώσσας στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα στις περιοχές που ομιλείται αλλά και οι πολιτικές αποτροπής ισότιμης συμμετοχής στα πολιτικά τεκταινόμενα. Ένα νόμιμο κόμμα όπως η ΕΕΣ- Ουράνιο, στην πράξη αντιμετωπίζεται ως παράνομο  από τις αρχές ακόμη και σε εκλογικές διαδικασίες διαχρονικά, με την καταστροφή-κατάσχεση προεκλογικού υλικού-ψηφοδελτίων και την άρνηση των ΜΜΕ να προβάλλουν όπως θα όφειλαν, σύμφωνα με τους νόμους, τις θέσεις του κόμματος. 

Η παρουσίαση και η συζήτηση που επακολούθησε  ήταν εποικοδομητική. Θεωρούμε την συνάντηση ιστορική, ως την απαρχή ενός διαλόγου ανάμεσα σε μέλη της εθνικής μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα και σε έναν αρμόδιο θεσμικό φορέα. Ελπίζουμε ότι αυτός ο διάλογος θα συνεχιστεί με στόχο να σταματήσει επιτέλους η χώρα μας να παρουσιάζει έλλειμμα δημοκρατίας, όσον αφορά την ύπαρξη και τον σεβασμό στοιχειωδών δικαιωμάτων της Μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα.

Tο Γραφείο Τύπου της ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο"

9 σχόλια

  1. Den afhnoun tipota or8io stin Patrida mas OI PSEUTOSOSIALISTES (SXEDON TA IDIA OMWS EKANAN KAI OI NEODHMOKRATES) NA MIN TOUS KANEI NTA H EOK!!
    OURANIO TOKSO EISTE GOURONOMUTES BOULGAROI KAI SLAUOI,ESTW KAI ENAS ELLHNAS NA MEINEI STHN GH ETOUTH POTE DEN 8A SAS ANAGNWRISOUME ,EMEIS O ELLHNIKOS LAOS ENOW.
    PIOI EINE OI "MAKEDONES " STHN XWRA SAS? OI BOULGAROI? OI ALBANOI? OI TSIGGANOI? OI SERBOI? I OI XILIADES ELLHNIKHS KATAGWGHS SARAKATSANHDES?
    MONASTHRI GH ELLHNIKH ,LEUTERIA STHN KATEXOMENH MAKEDONIA MAS!!! TWRA,STO EKTELESTIKO APOSPASMA OI PRODOTES SLABOI TOU ANTARTOPOLEMOU,SYMORHTOPOLEMOU,POU 8ELOUN NA GYRHSOUN STIN PATRIDA MAS.
    NA KLEISOUN OLA TA "MEIONOTHKA " KAFENEIA STIN XWRA MAS, POU TA PLHRWNEI O ELLHNIKOS LAOS,NA KLEISEI AMESW TO KYNOBOULEIO STHN ELLADA KAI NA EFARMOS8EI H "EU8ANASIA" STA SKYLIA!!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. RE ΒΥΖΑΝΤΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΗΣ ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΙΣ ΟΡΓΑΝΟΣΕΙΣ
    ΠΟΛΕ
    ΟΔΙΤΑ
    ΡΗΤΑΜ
    ΔΗΚΑΜ
    ΗΛΕΝ
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΘΕΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΗ
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai esi pou ksereis kalhtera Ellhnika apo emena kai katexeis tous parakimenous,ypersyntelikous ,kai ta aparemfata ma8e oti to Organwseis grafete etsi akribws pou egrapsa, kai oxi me omikron pou grafeis esi.......
    OUTE O KOLOKOTRWNHS OUTE KAI O MAKRYGIANNHS EIKSERAN NA GRAFOUN ELLHNIKA....O MAKRYGIANNHS EMA8E STA GERAMATA TOU ELLHNIKA KAI ETSI MPORESE KAI MAS AFHSE TIN PERIFHMH AUTOBIOGRAFIA TOU...
    TO MONO POU KSERW EGW EINE OTI TO OURANIO TOKSO APOTELEITE APO GOURONOMYTES BOULGAROUS KAI SLABOUS....
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί φίλοι, το 1985 κάποιος που είχε συγγενείς στην Αυστραλία, όπου υπάρχουν αρκετοί αυτονομιστές, μου είπε τα εξής: Σε μερικά χρόνια θα ανοίξουν σχολεία για να διδάσκονται τα σλάβικα (μακεδονικά τα είπε) και ότι θα έχουν ελευθερίες και δικαιώματα. Διαμαρτυρήθηκα λέγοντας ότι άν αυτά σκέπτεται το προδοτικό πασόκ όπου κατέφυγαν όλοι αυτοί οι σλαβόφιλοι πρασινοφρουροί, υπάρχει η ΝΔ που έχει πατριώτες. Η απάντηση ήταν ότι έχουν ήδη συμφωνήσει και αυτοί.
    Όπως καταλαβαίνετε δεν έχουμε ελπίδα σ' αυτά τα κόμματα. Μόνον εθνικισμός , και αντίσταση μαζί με την Χρυσή Αυγή.
    Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πλήθη λαθρομεταναστών περιμένουν στα σύνορα

    http://img.protothema.gr/775E6F95507A754CB94793298B93C187.jpg

    Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση με τα στίφη λαθρομεταναστών που μπαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα από τον Έβρο… Περισσότεροι από 17.000 λαθρομετανάστες, κυρίως Αφρικανοί ή Ασιάτες, έχουν περάσει τα σύνορα με την Τουρκία από την αρχή του έτους μόνο από την συγκεκριμένη περιοχή και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πλευρά της Τουρκίας πολλές χιλιάδες περιμένουν τη σειρά τους!

    Η τελευταία ομαδική σύλληψη λαθρομεταναστών που οι Τούρκοι δουλέμποροι εγκατέλειψαν πάνω σε μια νησίδα του Έβρου ενώ τα νερά είχαν αρχίσει να ανεβαίνουν επικίνδυνα, είναι χαρακτηριστική... Οι απελπισμένοι μετανάστες σκαρφάλωσαν στα δέντρα της νησίδας προσπαθώντας να σωθούν από το ορμητικά νερά του ποταμού που όλο και ανέβαιναν!

    Συνολικά συνελήφθησαν 42 άτομα και ανάμεσά τους ήταν ένδεκα γυναίκες και τρία μικρά παιδιά! Η αστυνομική διεύθυνση Ορεστιάδας οργάνωσε επιχείρηση διάσωσης, στην οποία συμμετείχαν περιπολικά και βάρκες και, όταν οι αστυνομικοί προσέγγισαν τη νησίδα στη μέση του ποταμού Έβρου, βρήκαν τους άτυχους αλλοδαπούς σκαρφαλωμένους πάνω σε δέντρα! Οι λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν με λέμβο στην όχθη του ποταμού, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποκάλυψαν ότι τους είχαν παρατήσει στη νησίδα οι Τούρκοι δουλέμποροι, ενώ ένας από αυτούς χάθηκε στα νερά καθώς προσπαθούσε να διασχίσει το ορμητικό ποτάμι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΩΡΕ ΖΑΓΑΡΙ ΜΠΟΥΚΑΛΑ

    ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”: “Εκτός γηπέδου, Tου Παντελή Μπουκάλα

    Κι έπειτα: «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή» κι ό,τι άλλο μοβόρικο και ρατσιστικό περνούσε από το κεφάλι των ελληνοκαπηλικότατα ωρυομένων (α, και το «Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες», ακροδεξιό πια). Και το πιτσιρίκι, το αλβανάκι που δεν θα γίνει λέει ποτέ ελληνάκι, το πήρε το παράπονο. Και τους φίλους του μαζί, τα ελληνάκια που δεν θέλουν να είναι ελληνάκια με τον τρόπο που αποφασίζουν και διατάσσουν οι νεοναζιστές.


    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ .
    ΩΡΕ ΖΑΓΑΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΒΑΝΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΚΙ .
    ΓΙΑΤΙ ΩΡΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΚΙ , ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΑΚΙ .
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΡΑΔΟΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΑΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΩΡΕ ΤΟ ΑΛΒΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΛΒΑΝΑΚΙ
    ΑΥΤΟ ΡΕ ΖΑΓΑΡΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΤΡΙΦΥΛΛΑ ΠΟΥ ΚΕΡΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ .

    ΑΠΟΛΟΓΗΣΟΥ ΩΡΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...ΕΓΙΝΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ;ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ, ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1944.ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ.ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΝΥΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΑ "ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ" ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΥΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΠΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ,ΝΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ "ΜΟΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΠΑΛΙΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΩΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΚΟΨΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ".Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ ΕΠΟΧΗ, ΠΟΥ Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΤΡΩΠΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΗΣΠΙΖΑΝ.ΣΗΜΕΡΑ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΒΛΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ),ΑΛΛΑ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΑΦΟΥ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΙΟΝ.ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ, ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΒΕΒΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ;ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ,ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Ι.Ν.ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΜΟΥΗΛ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΝΑ ΧΑΛΥΒΔΩΣΕΙ ΗΘΙΚΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΜΟΡΦΩΝ ΒΔΕΛΥΡΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ;ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;ΩΣ ΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΝΟΧΗ;ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,66 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΩΠΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΤΟΥ,ΤΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ Ο Χ Ι ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΒΕΒΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΟΛΧΟΖ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΑΣ-ΚΚΕ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1944(ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΟΙΗΤΗ" ΤΟΥΣ-ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΓΛΕΖΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ), ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΒΕΡΩΦ, ΛΙΓΑ ΜΟΛΙΣ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ;ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΗ ΛΗΘΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ.ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ,ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ,ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ "ΓΕΡΜΑΝΟΝΤΥΜΕΝΟΙ-ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ-ΜΟΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣ", ΕΝΩ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΛΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥ;Α Ι Δ Ω Σ ΑΡΓΕΙΟΙ!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. <<<<>>>>

    δέστε τι λένε οι ρουφιάνοι του συστήματος,σε ιστοσελίδες και το χειρότερο τις δημοσιεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @

    >OUTE O KOLOKOTRWNHS OUTE KAI O MAKRYGIANNHS EIKSERAN NA GRAFOUN ELLHNIKA....<

    Και τι έγραφαν, τούρκικα; Απλώς δεν ήξεραν γράμματα (ο Μακρυγιάννης μόνο, διότι ο Κολοκοτρώνης είχε κάποια μόρφωση ως ταγματάρχης του αγγλικού στρατού).

    Πολλοί που γράφουν ανορθόγραφα, ασύντακτα, ή greeklish, έχουν κάνει καραμέλα αυτό το επιχείρημα, δηλαδή ότι και ο Μακρυγιάννης αγράμματος ήταν.

    ΑΠΑΝΤΩ: Γίνε εσύ πρώτα Μακρυγιάννης, πρόσφερε στην Πατρίδα ό,τι κι αυτός κι εγώ θα δεχτώ την αγραμματοσύνη σου. Το να βάλεις ελληνική γραμματοσειρά στον Η/Υ, όπως κάνουν όλοι πια που ζουν στο εξωτερικό, για ναμην ταλαιπωρείς αυτούς που θέλουν να σε διαβάσουν, ούτε δύσκολο είναι, ούτε πρόβλημα άλυτο. Απλώς δεν έμαθες να σέβεσαι τους συνομιλητές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.