Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ" Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος θα παρευρεθεί στην Καστοριά, στην εκδήλωση Τιμής γ...

ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ"


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος θα παρευρεθεί στην Καστοριά, στην εκδήλωση Τιμής για τη Μνήμη του Παύλου Μελά που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 3μμ στο εκκλησάκι των Ταξιαρχών δίπλα από τη Μητρόπολη Καστοριάς όπου βρίσκονται τα λείψανα του Έλληνα Ηγέτη του Μακεδονικού Αγώνα. Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν ομιλίες για την ηρωική ζωή και το έργο του μεγάλου Μακεδονομάχου, καθώς επίσης και για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Στη συνέχεια θα γίνει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με την επίσκεψη των παρευρισκομένων στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Μελάς στο χωριό το οποίο φέρει τιμητικά το όνομα του (πρώην Στάτιστα). Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος καλεί τα μέλη και τους φίλους του να δώσουν δυναμικά το παρών.

3 σχόλια

  1. Καλη πρωτοβουλια, μια τετοια εκδηλωση! Κριμα ομως που την προβαλεται τελευταια στιγμη και εμεις που μενουμε Αθηνα δεν θα μπορεσουμε να παρεβρεθουμε!
    Καλα κανει βεβαια ο Πατριωτικος Συνδεσμος που δηλωνει συμμετοχη παρολο που η εκδηλωση γινεται απο το
    Κομμα της Χρυσης Αυγης...
    Και εδω ομως υπαρχει ενα βασικο οργανωτικο λαθος που δεν εχει ακομη αντιληφθει ο Πατριωτικος Χωρος..
    Τετοιες πρωτοβουλιες δεν πρεπει να φαινετε πως ανηκουν σε κομματα !
    Θα πρεπει μπροστα να μπαινουν ως διοργανωτες αλλοι φορεις οπως οι Ανενταχτοι Πατριωτες η ο Πατριωτικος Συνδεσμος και να συμπαριστανται τα κομματα οπως η Χρυση Αυγη ! Ειναι καιρος να παμε ενα ακομη βημα μπροστα την οργανωμενη πατριωτικη δραση στον δρομο , μακρυα απο κομματικες ταυτοτητες και αντιπαραθεσεις !
    Ακριβως γιατι η πατριωτικη δραση ενωνει ενω η κομματικη χωριζει !
    Και παλι ευχομαι στους διοργανωτες καλη επιτυχια ! Κριμα ομως που το γραψατε τελευται στιγμη και δεν προλαβαινουμε απο την Αθηνα να βρεθουμε στον χωρο της εκδηλωσεως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην γενετειρά του γίνονται καλύτερες εκδηλώσεις

    http://parakalamoscity.blogspot.com/2010/10/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά που είδαν, ήλθαν και τα είπαν σ΄ εκείνους που τους έστειλαν. Μαζί τους όμως ήλθαν και των απίστων οι αντιλογίες και των στενόκαρδων. Κανένα εμπόδιο, καμιά δυσκολία δεν άφησαν που να μην έστησαν κατάντικρυ στη θέληση του Παύλου εκείνοι που κατάλαβαν τάχα και πείσθηκαν πως ήταν ανάγκη και μπορούσε να γίνει κάτι. Βγήκαν και οι εφημερίδες γεμάτες λέξεις: "Δημοκόποι, Μακεδονοκόποι, εκμεταλλευταί της φιλοπατρίας, τσαρλατάνοι". Επειδή αργούσαν ν' αποφασίσουν, αποφάσισε ο Παύλος. Και ο Παύλος αποφάσισε να δώσει ότι είχε. Και είχε τον εαυτό του... ... Στη Μακεδονία δεν πέθανε, παρά ζει και βασιλεύει. Ένα κοριτσάκι στη Βέροια, που το ρώτησαν ποιος είναι ο βασιλιάς των Ελλήνων, αποκρίθηκε χωρίς δισταγμό: Ο Παύλος Μελάς

    Ίων Δραγούμης
    Μαρτύρων και Ηρώων αίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.