Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Πριν λίγα λεπτά η εφημερίδα μας επικοινώνησε με τον Διοικητή του νοσοκομείου Βέροιας, κ. Χατζηδημητρ...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Πριν λίγα λεπτά η εφημερίδα μας επικοινώνησε με τον Διοικητή του νοσοκομείου Βέροιας, κ. Χατζηδημητρίου, προκειμένου να ενημερωθούμε για την πορεία της κατάστασης του 17χρονου Ελληνόπουλου. Σε προηγούμενη επικοινωνία μας μαζί του μας δήλωσε πως παρά λίγα εκατοστά το τραύμα του Ελληνόπουλου θα ήταν διαμπερές! Δηλαδή σαν τα τραύματα που προκαλούν τα πυροβόλα όπλα! Οι προσευχές όμως όλων μας φαίνεται να εισακούονται... Έτσι ο κ. Χατζηδημητρίου μας ενημέρωσε ότι ο νεαρός ανταποκρίνεται καλά και μάλιστα βγήκε απο την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και αποσωληνώθηκε! Η κατάστασή του φυσικά παραμένει σοβαρή λόγω του τραύματός του, αλλά όλα δείχνουν -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- ότι βαίνουν καλώς και οι γιατροί αισιοδοξούν. Να σημειώσουμε επίσης ότι ο άλλος τραυματισμένος στην καρωτίδα, αύριο θα πάρει εξιτήριο... Ο δε αλβανός που είχε τραυματιστεί ελαφρά, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, κρατείται... Το ζήτημα πάντως για τους κατοίκους της Βέροιας- και όχι μόνο- παραμένει. Καθώς οι Αρχές δεν φαίνεται να μπορούν να χειριστούν την κατάσταση με την βαριά εγκληματική συμπεριφορά των αλλοδαπών, λαθρομεταναστών στην πλειοψηφία τους. Για να μην πούμε πως κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει ειδικά εκεί στη Βέροια... Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά την υγεία του νεαρού θα σας κρατάμε ενήμερους.

4 σχόλια

  1. Ean mou dothoun ta onomata ton alwanon, i otan matho pii itan, tha pathoun afto pou tou axizei! giorgos apo katerini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναί αλλά στην δικογραφία δεν εμφανίζεται πουθενά η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας παρά το γεγονός ότι πρόκειται για επανειλημένη χρήση των όπλων και λίγα εκατοστά τα οποία έσωσαν την ζωή του παιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΠΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΔΙΧΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΧΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΙΣΑΝ. ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΥΦΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΓΥΦΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝΟΥΣ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΝΗΚΑΝ ΚΑΙ ΙΡΑΚΙΝΟΙ. ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ Η ΠΛΑΤΕΙΕΣ Η ΗΠΑΙΘΡΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΥΠΟΥΛΟΥΣ ΖΗΛΩΦΘΟΝΕΣ ΞΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΚΕΙΤΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ.ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΩΡΤΟΣΑΝ ΕΔΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΗ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΝΟΩ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΡΑΤΣΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΥΠΑΡΧΗ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΩ ΜΗΠΟΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΠΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΞΑΛΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ. ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΧΕΙ 58 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΙ 49 ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ. ΑΝΕΣΤΗΣ ΔΑΡΑΣ,ΣΚΑΛΑ ΦΟΥΡΚΑΣ. ΧΑΛΚΙΔΗΚΗ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΠΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΔΙΧΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΧΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΙΣΑΝ. ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΥΦΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΓΥΦΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝΟΥΣ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΝΗΚΑΝ ΚΑΙ ΙΡΑΚΙΝΟΙ. ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ Η ΠΛΑΤΕΙΕΣ Η ΗΠΑΙΘΡΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΣΧΗΜΟΥΣ ΥΠΟΥΛΟΥΣ ΖΗΛΩΦΘΟΝΕΣ ΞΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΚΕΙΤΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ.ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΩΡΤΟΣΑΝ ΕΔΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΗ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΝΟΩ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΡΑΤΣΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΥΠΑΡΧΗ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΩ ΜΗΠΟΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΠΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΞΑΛΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ. ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΧΕΙ 58 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΙ 49 ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ. ΑΝΕΣΤΗΣ ΔΑΡΑΣ,ΣΚΑΛΑ ΦΟΥΡΚΑΣ. ΧΑΛΚΙΔΗΚΗ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.