Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 104 Εκοιμήθει σήμερα στις 5 το πρωϊ στο Νοσοκομείο της Φλώρινας μετά από πολυήμερη πα...

ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 104

Εκοιμήθει σήμερα στις 5 το πρωϊ στο Νοσοκομείο της Φλώρινας μετά από πολυήμερη παραμονή ο Ιεράρχης της Φλώρινας Αυγουστίνος Καντιώτης, σε ηλικία 104 ετών...

«Εγώ θα φύγω. Πού θα πάω; ‘Οπου και αν πάω, αν δώ ότι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ κινδυνεύει θα κάνω επανάσταση θα χτυπήσω συναγερμό. Δεν θα αφήσω την Εκκλησία του Χριστού ούτε στους αθέους ούτε στους μασόνους ούτε στους οικουμενιστάς…».

Αυτά είναι λόγια του Αγωνιστή Αυγουστίνου Καντιώτη... Δείτε σε μιά παλία ομιλία του να μιλάει για την Ελλάδα και το Ιστορικό μας Έθνος και την Μακεδονία μας...



5 σχόλια

  1. Ο Θεός να αναπαύση την ψυχή του. Ήταν ένας αγωνιστής, πιστός στις ιδέες του. Έφυγε σε μια σημαδιακή εποχή, τωρα που αρχίζουν οι μεγάλες δυσκολίες για την Ελλάδα. Άς ακούσουμε τους λόγους του και άς αγωνισθούμε όπως αυτός. Με πίστη, αυταπάρνηση και θέληση για το καλό της πατρίδος μας. Αιωνία του η μνήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΑΞΙΟΜΝΗΜΟΝΕΥΤΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΙΣΤΕ ΑΔΕΛΦΕ ΗΜΩΝ
    ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ
    ΑΘΑΝΑΤΟΣ

    + Παπαεπιλοχίας ο έσχατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ! ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ..
    ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Π.ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ . Με ένα ράσο υπηρέτησε σε όλη του την ζωή τέσσερα Ιερά πράγματα
    Τον Χριστό
    Την Ορθοδοξία
    Την Ελλάδα
    Την Μακεδονία μας.
    και με ένα ράσο έφυγε σήμερα απο κοντά μας. Ο Σταυραετός της Ορθοδοξίας μας σήμερα έκοιμήθη,μα το οπλοστάσιο της παρακαταθήκης που άφησε ανεξάντλητο όσα τα κύματα του Ωκεανού.
    Ματαιότητας να μετράτε τα άστρα του ουρανού έλεγε.
    Ματαιότης να μετράτε την ϋλη.
    Πάνω απο όλα είναι αυτά τα Ιερά της Ελλάδας.Η Πατρίδα η Πίστη

    Αετός του Βορρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ . ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΝΤΙΩΤΗ , ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.