Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ...

ΑΠΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΜΕ 89 - 71 ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΠΟΡΤΟ ΡΙΚΟ. Την Τρίτη στην Άγκυρα ξεκινάει το Μουντομπάσκετ με αντ...

ΑΠΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΜΕ 89 - 71 ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΠΟΡΤΟ ΡΙΚΟ.

Την Τρίτη στην Άγκυρα ξεκινάει το Μουντομπάσκετ με αντίπαλους τους τουρκομόγγολους όπου και θα κριθεί κατά πάσα πιθανότητα η πρώτη θέση του ομίλου. Σήμερα περάσαμε απλά τους Κινέζους με 89 - 81 παίζοντας και χωρίς τον αρχηγό μας τον Φώτση ενώ αύριο (18:30) η Εθνική μας αντιμετωπίζει τις ορντινάτσες των Αμερικανών, το Πόρτο Ρίκο με καλή μπασκετική παράδοση. Ο αγώνας Ελλάδος - τουρκίας θα γίνει στην Άγκυρα.

6 σχόλια

  1. Καλη επιτυχια στην ομαδα μαs αφου θα εχει να αντιμετωπισει και τουs μογγολουs φιλαθλουs. To δρομο τον εδειξε η ψυχωμενη ομαδα του ΠΑΟΚ που υψωσε τον αυτοκρατορικο αετο ξανα μεσα στη βασιλευουσα! Ετσι,γιατι το τουρκο πρεπει να τον παταs στο κεφακι οπου τον βρισκειs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ! ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ...ΧΕΡΟΣΚΟΥΦΙ(ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙ)! ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ! ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Εμείς του πατριωτικού χώρου", όπως γράφεις, δεν πρέπει να είμαστε μονοδιάστατοι, αλλά να ασχολούμαστε με τα πάντα, με όλους τους τομείς δράσης και φυσικά με τον αθλητισμό... Που είναι το κακό; Τι ακριβώς δηλαδή αποδεικνύει το να ασχολούμαστε με τον αθλητισμό; Προσωπικά όπου και αν συμμετέχει η Ελλάδα θέλω να έχει διακρίσεις... Σε όλους τους τομείς, ακόμη και στον αθλητισμό. Μην ξεχνάς επίσης ότι οι "γείτονές" μας χρησιμοποιούν για προπαγανδιστικούς λόγους ακόμη και τον αθλητισμό. Εμείς πρέπει να παριστάνουμε τους... πολιτισμένους και να μη δίνουμε σημασία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΕΡΟΝ ΕΚΑΤΕΡΟΝ ΑΠΛΑ ΑΛΛΟ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗ "ΠΟΛΗ" ΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ! ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΩΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ? ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ φίλε, αισθανόμαστε περήφανοι γιατί η νίκη έστω στο ποδόσφαιρο ή στην καλαθοσφαίρηση, είναι αποτέλεσμα της ψυχής του λαού και εκφράζει τους πόθους όλων μας. Τα υπόλοιπα, δηλαδή οι πολιτικές ενέργειες των ανεγκέφαλων ή προδοτών που μας κυβερνούν (κακώς - κάκιστα) είναι αντίθετες προς την θέληση των Ελλήνων και μας εξοργίζουν. Ελπίζω σύντομα όλα να συμβαδίζουν με το Εθνικό Λαϊκό αίσθημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.