Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ...

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΧΡΥΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Νεκρός, εντοπίστηκε πριν λίγη ώρα από άνδρες του Λιμενικού ένας εκ των τριών πιλ...

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΧΡΥΣΗ


ΔΥΣΤΥΧΩΣ Νεκρός, εντοπίστηκε πριν λίγη ώρα από άνδρες του Λιμενικού ένας εκ των τριών πιλότων μας, των δύο αεροσκαφών f-16 που συγκρούστηκαν νωρίτερα στον αέρα νότια της Κρήτης. Οι άλλοι δύο πίλοτοι έχουν ήδη μεταφερθεί στο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα ο ένας και με κατάγματα στα κάτω άκρα ο άλλος...

Η ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΝΘΕΙ...

5 σχόλια

  1. Καθημερινα Ελληνες στρατιωτικοι πεθαινουν την ωρα του καθηκοντος. Ως ποτε ποια εμεις οι ιδιοι ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ οι Ελληνες στρατιωτικοι θα το ανεχομαστε? Μεχρι να μας κλαψει και εμας η μανα μας? Γιατι στα λογια ολι μαζι μας ειναι, αλλα στην ουσια.... τιποτα.Αιωνια η μνημη του συναδελφου και μακαρι να ηταν ο τελαυταιος αλλα δεν θα ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ;
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ;
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ;
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε ανωνυμε 10:38 μην εισαι ονειροπαρμενοs.Μηπωs παρακολουθειs πολυ Λιακοπουλο? Βλαπτει σοβαρα στη νοημοσυνη. Τιποτα δεν συμβαινει απο τα σεναρια που αναφερειs.Aπλα θελουν να διαλυσουν τιs ηδη ημιδιαλυμενεs ενοπλεs δυναμειs.Tα χαλανε στιs μιζεs γιατι φαινεται δεν μπαινουν μπολικα φραγκα στιs τσεπεs των ελεεινων υποκειμενων και αφηνουν τα αεροσκαφη "γυμνα" και τουs πιλοτουs στη τυχη τουs και ετσι δεν αγοραζονται τα επιμερουs υποσυστηματα που κανουν την ουσιαστικη διαφορα στο συγχρονο πεδιο μαχηs. Oι υπαιτιοι γνωστοι εδω και χρονια: πολιτικοι και διαφοροι παρατρεχαμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μην μας κάνεις τον ξερόλλα. συμφωνώ ότι υπάρχουν ελλείψεις αλλά υπάρχει και ο ηλεκτρονικός πόλεμος.

    ΘΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ο ΣΜΗΝΑΓΟΣ (Ι) ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΤΣΑΡΑΣ !!!


    Ηλεκτρονική επίθεση (ΕΑ) (παλαιότερα γνωστή με το όνομα ECM/Electronic Counter Measures) ονομάζεται η ενεργητική ή παθητική χρήση τού ηλεκτρομαγνητικού φάσματος με σκοπό να καταστεί απαγορευτικό στον αντίπαλο να χρησιμοποιήσει το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα για δικό του όφελος, και συνεπώς για την εξαγωγή χρήσιμων πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν σε έκβαση των επιχειρήσεων εις βάρος των φιλίων δυνάμεων.

    Στην ενεργητική ΕΑ περιλαμβάνονται οι ενέργειες τής παρεμβολής (jamming), τής παραπλάνησης (deception), τής ενεργούς εξουδετερώσεως (active cancellation) και τής χρήσεως τού ηλεκτρομαγνητικού παλμού (EMP/Electromagnetic Pulse), που προέρχεται κυρίως από εκρήξεις βομβών ενεργείας.

    Από την άλλη πλευρά, έχουμε την παθητική Ηλεκτρονική Επίθεση, η οποία περιλαμβάνει ενέργειες όπως η χρήση ανακλαστήρων ραντάρ ή τεχνολογίας stealth (χαμηλής παρατηρησιμότητος).

    Το μαχητικό αεροσκάφος τού Σμηναγού Μπατσαρά, δέχθηκε "jamming", δηλαδή Ηλεκτρονική Επίθεση ενεργητικής χρήσεως τού ηλεκτρομαγνητικού φάσματος. Δέχθηκε ηλεκτρονικές παρεμβολές.

    Αρκετές τουρκικές φρεγάτες, διαθέτουν παρεμβολείς (jammers) τύπου Scorpion B και Ramses...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. What the Greek electronic firms are doing?
    They can produce some good products in that area!
    Electronic warfare and decoys is the future in a conflict!
    Install them on ships, land bases and on airplanes, is that simple!!!
    Greece has to use their own talents in Research and Technology, that is where the growth is.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.