Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ...

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ Με ελληνικές σημαίες στα χέρια, με σύνθημα "Ή ΤΑΝ ...

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ

Με ελληνικές σημαίες στα χέρια, με σύνθημα "Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ", κρατώντας και ενός λεπτού σιγή μπροστά απο την Marfin εκεί που έχασαν τη ζωή τους Έλληνες εργαζόμενοι, οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων δίνουν σκληρό αγώνα για να βάλουν φρένο στα ύπουλα σχέδια που επιδιώκουν να αλλάξουν την κοινωνική δομή της Ελλάδας, προκειμένου να γίνουμε όλοι μας υπηρέτες των πολυεθνικών... Όσον αφορά τα φορτηγά, την θέση τους θα πάρουν άμεσα Βούλγαροι και Τούρκοι ιδιοκτήτες, γι' αυτό και τα μέτρα άρχισαν απο την δική τους ομάδα! Έρχεται η σειρά των ταξιτζήδων, των φαρμακοποιών, των δικηγόρων και των συμβολαιογράφων... Τίποτε δεν γίνεται τυχαία!

6 σχόλια

  1. Μπραβο στους φορτηγατζηδες που δεν μασανε ουτε απο επιταξεις ουτε απο τιποτα ειναι παληκαρια! ετσι και αλλιως η ζωη τους ενα ρισκο ειναι με την δουλεια που διαλεξαν να κανουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ό,τι ανοησία θέλετε, γράφετε. Οι φορτηγατζήδες υπεραμύνονται του "κλειστού επαγγέλματος", αδιαφορώντας αν καταστρέφεται αυτή την στιγμή ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. Δεν υπάρχει κλάδος της οικονομίας που να μην πλήττεται και καλώς τους επιστράτευσαν. Άλλο το αν θα μπορέσει η παρούσα κυβέρνηση να επιβάλει την επιστράτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΕΠΙΑΝΑΝ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ,ΠΟΛΙΤΙΚΟ,ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ,ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΟΥΣ,ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑΜΕ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΝΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ.ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΗ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ.ΟΧΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΑΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΜΥΡΙΑ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ;ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ.ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΠΑΣΟΚΙΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΣΑΣ,ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΒΕΒΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κυβέρνηση θέλει να ανοίξει όλα τα επαγγέλματα εκτός απ' αυτό του πολιτικού. Αυτό το κρατά ερμητικά κλειστό, για κάποιες οικογένειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά κάνουν οι φορτηγατζήδες. Αυτά περί καταστροφής του Ελληνικού λαού είναι παραμυθάκια για να διασπάσουν το μέτωπο. Πλήττονται όλοι οι κλάδοι γιατί όλα κυριολεκτικά μεταφέρονται από αυτούς. Οι μεταφορές είναι ο πιο σημαντικός κλάδος όλων των οικονομιών. Στο πλευρό τους μέχρι να φύγει και ο ΓΑΠ και το ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.