Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ...

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙEΦΘAΡΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ Η είδηση της δολοφονίας του μάχιμου ρεπόρτερ Σωκράτη Γκιόλια ...

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙEΦΘAΡΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ

Η είδηση της δολοφονίας του μάχιμου ρεπόρτερ Σωκράτη Γκιόλια κάνει -δικαίως- τον γύρο του διαδιδκτύου και αποτελεί κορυφαία είδηση για κάθε επικοινωνιακό μέσο, αλλά τα τετριμένα και τα ρουτινιάρικα σχόλια -και δηλώσεις- έχουν αρχίσει ήδη να εμφανίζονται, εξοργιστικά, όσο εξοργιστική είναι και η αποτρόπαια πράξη της μαφιόζικης εκτέλεσης του.


Όλα αυτά βεβαίως καθόλου δεν απασχολούν τους οικείους του και κυρίως την οικογένεια του που έχασε ένα τριανταεπτάχρονο παληκάρι. Οι συνάδελφοι του -αν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε έτσι τα κοράκια της δημοσιογραφίας, σκυλεύουν αυτή την στιγμή πάνω στο πτώμα του αδικοχαμένου, για χάρη της ακροαματικότητας και η μιά ανακρίβεια διαδέχεται την άλλη σε καταιγιστικούς ρυθμούς, ενώ κάποιοι βιάστηκαν να ανακαλύψουν και τους δολοφόνους χωρίς βεβαίως να λαβουν υπόψιν τους στοιχεία της τρομοκρατικής ενέργειας γνωστά εδώ και ώρα που δείχνουν ότι του χτυπήματος είχε προηγηθεί μακροχρόνιος σχεδιασμός.

Στην πρώτη γραμμή των δηλώσεων από νωρίς το πρωϊ οι πρωτοκλασάτοι του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της δημοκρατίας που εκτρέφει και οπλίζει δολοφόνους και εκτελεστές... οι οποίοι τόλμησαν να μιλήσουν ακόμη και για... δολοφονία της δημοκρατίας ενώ δεν έχουν αντιληφθεί ότι αυτή ήδη είναι ΝΕΚΡΗ χτυπημένη από τα δικά τους ανελέητα πυρά που την έβαλαν εν ψυχρώ επί δεκαετίες... Τόσο ειρωνικά όσο και το "καλό ταξίδι" που αναγράφεται πρωτοσέλιδα δίπλα στην φωτογραφία του άνανδρα δολοφονημένου, σε έναν από τους κεντρικούς ιστότοπους του συστήματος!

Ούτε με δηλώσεις, ούτε με ευχολόγια, ούτε με φιλολογικά μνημόσυνα δεν απαλύνει ο πόνος της οικογένειας του ρε αληταράδες... Ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας του, ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από του Σωκράτη Γκιόλια...

"ΣΤΟΧΟΣ"

(Μην πιστεύετε και μην εμπιστεύεστε ΚΑΝΕΝΑΝ!)

5 σχόλια

  1. 1000 ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, 1001 ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΗ Η ΦΩΝΗ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΕΙ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ Θ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ. ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΣΑΣ, ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑΝΑΙ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΟΠΟΣ, ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΠΙΤΙ 1000 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΑ. ΑΝ ΕΛΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ, ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ, ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ, ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΛΑΣ, ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΑΛΙ "ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΝΥΦΗ" ΕΝΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ "ΑΓΝΩΣΤΟΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ! ΗΞΕΡΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ Η ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΜΙΚΡΟΥΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙΣ ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΥΡΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Σωκράτης δεν ήταν και τόσο "άγνωστος". Εμείς δεν τον ξέραμε τόσο καλά γιατί δεν είχε προβολή αλλά ήταν στο Θέμα, παλαιότερα στην ομάδα του Τριανταφυλλόπουλου (κάποια στιγμή τα σπάσανε, σχεδόν όταν τα έσπασε με το Θέμο ο Μάκης) και φυσικά ένας εκ των διαχειριστών του τροκτικού! Ο ίδιος το αρνιόταν αλλά βγήκαν σήμερα οι λοιποί του τροκτικού και το είπαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΩΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ..Η ΑΣΥΛΙΑ ΣΑΣ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ..ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΟΥ..ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ,ΣΤΟ ΔΙΧΡΟΝΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ..ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ..ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν θελω να σκεφτομαι οτι τον εφαγε ο λυκος επειδη εφυγε απο το μαντρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.