Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗ "ΣΕΧΤΑ" ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΙΑ!

ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Πριν λίγα λεπτά στο ραδιόφωνο "ΘΕΜΑ" η Μαίρη Μπόση (πολιτικός επιστήμονας, διδάκτορας του τμήματος...

ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Πριν λίγα λεπτά στο ραδιόφωνο "ΘΕΜΑ" η Μαίρη Μπόση (πολιτικός επιστήμονας, διδάκτορας του τμήματος διεθνών σχέσεων της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει δημοσιεύσει άρθρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την τρομοκρατία, τη διεθνή ασφάλεια και τις διεθνείς σχέσεις) δήλωσε ότι οι ενδείξεις της στυγνής δολοφονίας περιέχει στοιχεία τρομοκρατικού χτυπήματος! Τις έρευνες πλέον έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική, καθώς τα 9άρια έχει χρησιμοποιήσει η "ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ"!

2 σχόλια

  1. παλι καλα που κινηθηκε γρηγορα η αστυνομια γιατι ετοιμος ηταν παλι ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ να βγαλει ξανα καμμια μαιμου δηθεν 'προκηρυξη' οτι το εφαγαν ακροδεξιοι το παληκαρι... Τωρα που αποδεικνυεται ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (αυτα τα 'αντιεξουσιαστες' να τα αφησουν οι γιαλαντζι προπαγανδιστες... ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ειναι και ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ..) θα βγαλουν ολοι οι ΕΡΥΘΡεμποροι της δημοκρατιας ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.