Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο "ΣΥΝ" ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ... ΑΓΩΝΕΣ ΛΕΣΒΙΩΝ, ΓΚΕΪ, ΑΜΦΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΣ!

ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ... ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΕΙΔΕ ΠΑΛΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Και πάνω που είχαμε ανησυχήσει... Διότι άργησε το συνονθύλευμα της Κουμουνδούρου να "χαι...

ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ... ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΕΙΔΕ ΠΑΛΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Και πάνω που είχαμε ανησυχήσει... Διότι άργησε το συνονθύλευμα της Κουμουνδούρου να "χαιρετίσει" την παρέλαση των ιδιόρυθμων. Νάτος, πετάχτηκε ο ίδιος ο Τσίπρας με προσωπικό του μάλιστα μήνυμα, προς την οργανωτική επιτροπή του "6ου φεστιβάλ υπερηφάνειας", βέβαια με τη σχετική αναφορά για... απειλές απο ακροδεξιούς, μιας και χωρίς "μπαμπούλες" τίποτε δεν έχει νοστιμάδα για τους προοδευτικάριους! Ο Αλέξης λέει στο μήνυμά του:
"Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ορίζει τη σκέψη του, το σώμα του, τα συναισθήματά του. Το δικαίωμα στην ελευθερία επιλογών και έκφρασης είναι αυτονόητο. Η ανοιχτή διεκδίκηση των δικαιωμάτων σε όλα τα επίπεδα από την LGPD κοινότητα είναι επίσης αυτονόητη.
Το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας είναι ένας διεθνής θεσμός που έχει βρει επιτυχημένη ανταπόκριση και στην χώρα μας. Η ετήσια εκδήλωσή του πλαισιώνεται από χιλιάδες ανθρώπους. Εφέτος, παραμονές της διεξαγωγής του, διαχέονται εκφοβισμοί και απειλές από ακροδεξιούς κύκλους. Η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να προστατεύσει αυτή την εκδήλωση. Ο ρατσισμός και η βία τους δεν έχουν θέση σε μία δημοκρατική και πλουραλιστική κοινωνία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τους αγώνες που διεξάγουν οι λεσβίες, γκέι, αμφί και τρανς και εύχεται κάθε επιτυχία στο φεστιβάλ και στο Athens Pride".
Καλά τα μηνύματα Αλέξη, αλλά ανέξοδα... Γιατί δεν συμμετέχει ο ΣΥΝ και οι συνιστώσες του με δικό τους μάλιστα άρμα; Είμαστε σίγουροι πως θα είναι το πιο πετυχημένο!

13 σχόλια

  1. Aρε στοχε καθως διαβαζω το αρθρο ξερω ακριβως τι να γραψω για σχολιο...μα εν κατακλειδα προλαβες την σκεψη μου χαχα..
    Παντως συμφωνω με την προεδραρα Τσουπρα πως κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ορίζει τη σκέψη του, το σώμα του, τα συναισθήματά του. Το δικαίωμα στην ελευθερία επιλογών και έκφρασης είναι αυτονόητο.
    Οποτε αν τυχει να περναω απο εκει και μου ανεβασουν την πιεση να μπορεσω να εκφρασω και εγω την σκεψη μου... Με πραξεις ομως και ποιος τους σωνει μετα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ean eine UPERHFANEIA NA EISE POUSTHS NA PERPATAS KAI NA DEIXNEIS TON KWLO SOU!!!
    TOTE TI EINE OTAN EISE "KANONIKOS?"
    RE OUST PALIOANWMALOI,GAY KAI LESVIES.
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=VGpcJfscEKo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mα ΣΤΟΧΕ ο συριζα ειναι σε καρναβαλικη παρελαση καθε μερα.Δεν προκαλει εντυπωση.
    Απο την αλλη το σοβαρο διλλημα που αντιμετωπιζω εχει να κανει με το αν πρεπει να παω εκει μονο και μονο για να τουs ρανω με σαπιεs ντοματεs η' αν παραβρεθω και τουs λουσω θα αποκτησουν μεγαλυτερη αξια και δημοσιοτητα απ'οτι αξιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας τους αφήσουμε να κάνουν ότι καταλαβαίνουν. Δημοκρατία έχουμε. Κλέβουν;; Βιοπραγούν;; Αν όχι δεν καταλαβαίνω τι μας πειράζει. Προσωπικά, από αισθητικής και παιδαγωγικής απόψεως διαφωνώ. Πόσο μάλλον αν τύχει να το δουν και παιδάκια.
    Γι'άυτο το δικαίωμα να πάνε ενδεδυμένοι όπως οι κύριοι τις φωτογραφίας δεν τους το αναγνωρίζω και θα πρέπει να επέμβει η αστυνομία αν δούμε τέτοια περιστατικά γιατί το επόμενο στάδιο είναι η δημόσια κτηνοβασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνα με το Τσιπρα που δεν εχει τσιπα πανω του καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα να οριζει τη σκεψη του, το σωμα του, τα συναισθηματα του εκτος απο τους ακροδεξιους. Μπραβο! Τι λες Μωρε; Ποιος ειναι ο ρατσιστης τελικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΡΜΕΛΟΔΑΜΑΣΤΡΙΕΣ-ΣΥΡΙΖΑ/ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ
    ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΟΤΣΑΚΙΣΤΡΕΣ-ΠΑΜΕ/ΚΚΕ ΕΝΩΘΗΤΕ

    ΠΟΥ ΕΙΣΕ ΧΙΤΛΕΡ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΗΣ ΣΑΠΟΥΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειναι μεχρι να πεσουν οι πρωτς κλωτσιες σε ολα αυτα τα ψυχοανωμαλα του κερατα!Στην Ρωσια που κανανε μια παρομοια εκδηλωση οι ψυχανωμαλοι και ειχανε μαζευτει αο ολα τα μερη της γης,τους σπασανε στο ξυλο οι ρωσοι πολιτες μαζι με τους παπαδες!Ειχανε πει μαλιστα οτι ετισ και ξανα τολμησουνε κατι τετοιο την ιδια μερα θα πεφτανε σε ομαδικο ταφο!Απο τοτε πηρανε τον πουλο και ουτε τολμανε να πουνε οτι ειναι πουστηδε ς και λεσβιες..Και εδω μπορει να γινει το ιδιο ασχετα τι λενε ολα τα κοματα του κωλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. (ΓΙΟΥΧΟΥΟΥΟΥ ΑΓΟΡΑΚΙΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣ) Αμα εισαι ΛΑΛΑΚΑΣ εκει καταντας,να ψαρευεις ψυφους αναμεσα σε ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΕΣ,δεν περιμενα να τους στηριζει και κανενας αλλος.Προβλεπω των κ.ΤΣΙΠΡΑ να κοβει βολτες στην ΕΡΜΟΥ με τακουνελες σαν τον μαγκα της foto και να ψαχνει που στο καλο εχουν παει οι Συνιστωσες του ειναι για πολλα κλαματα ο τρομπετας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ντροπη στον 10:50 να εχει τετοιο ονομα σε ελληνορθοδοξο blog. σκοπος ειναι να εχουμε το Θεο με το μερος μας και να κανουμε το σταυρο μας και οχι να τον βριζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σκέψου, λέει, νά μεγαλώσει ο γυιός τού ΤΣΙΠΡΑ καί νά τού βγεί ξεφωνημένη αδελφή. Έ ρέ καί νά' μαι από μιά μεριά καί νά δώ τά μούτρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλη η αντρίλα εδώ μαζεύτηκε...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.