Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ; Παρέμβαση έκανε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., με τα πρόσφατα γεγονότα στη Γάζα κατά σημερινή συνεδρίαση της...

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ;

Παρέμβαση έκανε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., με τα πρόσφατα γεγονότα στη Γάζα κατά σημερινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής. Διαβάστε τι είπε "κομψά" και θα καταλάβετε...

«Αυτό που προκύπτει από όλη αυτή τη βαναυσότητα είναι πως η Τουρκία και το Ισραήλ είναι σχεδόν σε εμπόλεμη κατάσταση.

Εμείς, λοιπόν, αυτό πρέπει να το σκεφτούμε σε ένα δεύτερο επίπεδο, διότι αντιλαμβάνεται ο καθένας μας ότι η Ελλάδα πρέπει να κάνει εξαιρετικά προσεκτικές κινήσεις.

Τώρα βέβαια δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την παραδοσιακή φιλοαραβική πολιτική της Ελλάδας.

Όμως, μην ξεχνάμε - γνωρίζετε φυσικά τα αισθήματά μου, δεν θα τα περιγράψω εδώ - μη ξεχνάμε ότι είχε προηγηθεί στην Ελλάδα η πρόταση για συμφωνία στη θάλασσα το 1992 με το Ισραήλ και αρνήθηκε τότε η κυβέρνηση λόγω της γνωστής αδυναμίας των 151 εδρών και έτσι το 1995 η ίδια αυτή συμφωνία υπεγράφη με τη Τουρκία φέρνοντας την Ελλάδα σε εξαιρετικά δυσμενή θέση.

Τώρα αυτή η εμπόλεμος ή σχεδόν εμπόλεμος κατάσταση δημιουργεί νέες συνθήκες.

Αυτό που θέλω είναι να είμαστε προσεκτικοί και δεν νομίζω ότι θα ωφεληθεί η Επιτροπή μας να παίξει έναν ρόλο, τρόπον τινά δικαστηρίου ανάμεσα στους ακτιβιστές, που σε όλους είναι συμπαθείς, και στην άλλη πλευρά, αυτή της βιαιότητας. Πιστεύω πως πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί».

3 σχόλια

  1. Σε αυτά που λέει ο πρόεδρος έχει δίκιο. Η Ελλάδα πρέπει να ενεργεί ψύχραιμα και με βάση το συμφέρον της. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/06/ihh.html

    Διαβάστε το είναι πολύ ενδιαφέρον και θα καταλάβετε πολλά γιατι επέλεξε αυτον τον τρόπο και έδρασε το Ισραήλ εναντίων των "ακτιβιστών"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο τον ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ περιμενατε καποια αλλη καλυτερη δηλωση;Ολοι κανουνε γαργαρες στους Εβραιους γιατι αλλοιως γιοκ εξουσια!
    Πανε να δουλεψεις καποιον αλλο ρε Καρατζαφερη διοτι αν δεν ησουν εσυ δεν θα μας εβαζε στην μεγγενη ο Τζεφρυ με το ΔΝΤ..Εισαι λαοπλανος και κοπρος του κερατα!!!
    Υ.Γ
    Εσεις που διαχειριζεστε αυτο το μπλογκ αφηστε να φαινονται ολα τα σχολια του κοσμου.Αλλωστε δεν διαβαζονται απο παιδια του δημοτικου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.