Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΛΙΑΠΗ... ... Συνέντευξη από τον εφημέριο του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών, 42χρονο π...

ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΛΙΑΠΗ...
...
Συνέντευξη από τον εφημέριο του Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών, 42χρονο παπα-Μάξιμο Παπαγιάννη πήρε ο εβραιολάγνος δημοσιογράφος Ηλίας Μαγκλίνης, στην «Καθημερινή» της περασμένης Κυριακής. Κι όπως ομολογεί στον πρόλογο, αποφάσισε να μιλήσει με τον αντιρατσιστή ιερέα επειδή διάβασε σε εθνικιστικά έντυπα (εννοεί τον «Στόχο») ότι έκλεισε τις πόρτες του μεγαλυτέρου ναού των Βαλκανίων για να συλλάβει η Αστυνομία τους κατοίκους της περιοχής που διαδήλωναν εναντίον των λαθρομεταναστών, με αποτέλεσμα να τον γιουχάρει κάθε Κυριακή το ποίμνιο... Μια ολόκληρη σελίδα μεγάλου σχήματος είναι η συνέντευξη του παπα-Μάξιμου και πρόκειται για σωστό περιβόλι, που επιβεβαιώνει πως οι νέοι κληρικοί είναι δεδηλωμένοι απάτριδες. Σημειώνω 3 σημεία που εξέπληξαν ακόμη κι εμένα: 1) Ο Ιερώνυμος διόρισε τον Μάξιμο εφημέριο στον Άγιο Παντελεήμονα, επειδή έχει ντοκτορά στον αντιρατσισμό και έχει ζήσει τον ρατσισμό στο πετσί του, ως παιδί Ελλήνων μεταναστών στην Γερμανία. 2) Όποιος λαθρομετανάστης πάει και τον βρεί και του πεί ότι πεινάει, ο πατήρ Μάξιμος τον συνοδεύει μέχρι το κοντινότερο σουπερ-μάρκετ και του αγοράζει τρόφιμα. 3) Ο αντιρατσιστής ιερέας έχει καθιερώσει δύο λειτουργίες κάθε Κυριακή στα γεωργιανά και στα σλαβονικά! ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: Θα καταργήσουν και την Ελληνική Γλώσσα οι αντιρατσιστές παπάδες σου, Ιερώνυμε Λιάπη; Απαγορεύεται να ακουστεί το Ευαγγέλιο στα νέα ελληνικά και επιτρέπεται να ακουστεί στις γλώσσες των λαθρομεταναστών;
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Ο στενός συνεργάτης του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, καθηγητής της Θεολογικής Σχολής, Μάριος Μπέγζος, βγήκε το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας στην εκπομπή της Ρίκας Βαγιάννη (ΕΤ-1) και μας είπε ότι δεν είναι σίγουρο πως ο Ιησούς Χριστός υπήρξε Ιστορικό Πρόσωπο!! Άλλες μαρτυρίες λένε ότι υπήρξε, κι άλλες ότι δεν υπήρξε, αλλά αυτό δεν έχει σημασία, διευκρίνισε ο Μάριος: Αρκεί να πιστεύουμε στην διδασκαλία του!.. Αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε, αν αυτό δεν είναι λόγος άμεσου αφορισμού του πάμπλουτου (πήρε μεγάλη προίκα!) καθηγητή Μπέγζου, τότε τι πρέπει να κάνει για να τον σουτάρεις από δίπλα σου; Το βιντεάκι με την Βαγιάννη και τον Μπέγζο το έχω στο αρχείο μου, για να μη διανοηθεί κανείς πονηρός να με διαψεύσει…
"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ" ("ΣΤΟΧΟΣ" 1η Απριλίου 2010)

8 σχόλια

  1. Oti ta skata(Papagiannhs,)oti kai to ftyari,(Magliths Dhmosiografos Ka8imerinhs).
    Me tin Eukairia 8umaste tin Prwhn idioktitria tis Ka8hmerinhs Elenh Blaxou?
    Epi stratiwtikou ka8estwtos ekleise tin ka8hmerinh kai efyge gia Tourismo monh tis stin Agglia,O Karamanlhs stin metapoliteush tin Onomase Antistasiakia!! kai tis edwse gia apozimiwsh (diafygwnta kerdh efhmeridas!!)EKATOMMYRIA TIN EPOXH EKEINH!!!
    ENA MENTIOUM "EFAGE" APO TIN ELENH BLAXOU 300 EKATOMMYRIA DRAXMES TOTE!!
    BLEPEIS AMMA EINE ADIKA TA LEUTA STA TRWNE ALLOI!!
    A Byzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.
    ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ: ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΠΟΥ ΔΙΚΗΝ ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΛΟΙΟ ΓΕΝΙ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ (ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΞΩΝ). ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΡΙΧΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΕΝΔΟΜΥΧΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ: ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΟΜΠΩΔΩΣ ΛΕΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΜΕΤΡΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ - ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΟΠΩΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΑΘΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ". ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ. ΩΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΦΟΡΗΤΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ.
    ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ - ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ "ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ" ΟΠΩΣ ΠΧ Η ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ. ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ.
    ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΕΞΩ ΕΠΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΝΕΦΕΛΩΔΕΙΣ ( ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ) ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΤΙ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ" ΛΧ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ).
    ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΣΜΟΣ ΗΜΙΜΑΘΩΝ ΚΑΙ ΑΜΑΘΩΝ ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΩΣ ΣΚΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ Ή ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ (ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ) ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΚΟΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ.
    ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ - ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ - ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ " ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ" (ΦΡΑΣΗ ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ ΣΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ) ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ "ΗΛΙΘΙΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ".
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΥΤΩΝ.
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΚΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ. ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΡΑΙΟ ΧΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστός Ανέστη Αυτό καταλάβατε από το video; Αν ναι, λυπάμαι που παίρνετε τα πράγματα τόσο επιπόλαια...ξαναδείτε, προσπαθήστε να καταλάβετε τι λέει ο άνθρωπος, Ελληνικά μιλάει, δεν έχει καμία σχέση ο τίτλος του άρθρου με αυτά που λέει. Χαίρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξερετε για παρα πολλους απο εμας ειναι λιγακι αδιαφορο αν υπηρξε η' οχι ο Ναζωραιος.Αλλα ακομη και να υπηρξε το σιγουρο ειναι οτι ξερουμε ελαχιστα πραγματα για την ζωη του.
    Τωρα πως καταφεραν καποιοι να ιδρυσουν,να εξαπλωσουν και να επιβαλλουν σ'εκατομμυρια ανθρωπους μια θρησκεια στ'ονομα του,αυτο ειναι αξιο αποριας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ hellraiser

    Το ενδιαφέρον δεν είναι αν έζησε ο Ναζωραίος, αλλά η Διδασκαλία Του. Αυτό βέβαια δια τους νουν έχοντας.

    Όταν καταλάβει κανείς την Διδασκαλία Του, δεν απορεί γιατί εξαπλώθηκε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @1:08
    Για ποια διδασκαλια του μιλας;Γιατι αν παρουμε ως πηγες τα δηθεν θεοπνευστα ευαγγελια με τις 4.000 ανακριβιες και διαφορες αναμεσα τους,παρολο που τα γραψαν ανθρωποι που τον ζησαν ταυτοχρονα και οι τεσσερεις τους,τοτε υπαρχει καποιο προβλημα.
    Εκτος φυσικα κι αν εισαι του "πιστευε και μη ερευνα" οποτε ολα καλα κι ολα ωραια.Μονο που εγω προσωπικα ως Ελλην ετοιμες λυσεις και "μασημενη" πνευματικη τροφη δεν τρωω.Αυτα για τους "νουν εχοντας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ hellraiser

    Η Διδασκαλία Του πηγάζει από τα Ευαγγέλια και μόνον απ' αυτά. Θεόπνευστα ή μη, περιέχουν μία πρόταση ζωής. Ή την δέχεσαι και την ακολουθείς, ή την απορρίπτεις. Τόσο απλά.

    Εσύ ως ... "Έλλην" (η αισθητική σου δεν μου φαίνεται βγαλμένη μέσα από το "Ελληνικόν Φώς" του Περικλή Γιαννόπουλου), κάνε ό,τι θέλεις. Ουδείς σε πιέζει ("όστις βούλεται...").

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.