Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΜΗΔΙ!

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ... ... Το πρωί της Τρίτης, 6 Απριλίου, οι υπάλληλοι της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, που άνοιξαν για τους επισκέπτε...

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ...
...
Το πρωί της Τρίτης, 6 Απριλίου, οι υπάλληλοι της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, που άνοιξαν για τους επισκέπτες το κάστρο του Παλαμηδιού στο Ναύπλιο, διαπίστωσαν ότι η σημαία, που κυμάτιζε στο χώρο, είχε υποσταλεί από τον ιστό και καεί!.. Τα υπολείμματά της τα ανακάλυψαν πεταμένα σε παρακείμενο κάδο σκουπιδιών. Λίγο πιο πέρα βρήκαν και ένα σπασμένο καρτοτηλέφωνο. Στις 9:30 ενημέρωσαν το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, που ανέλαβε να εξιχνιάσει την υπόθεση. Πάντως, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές (7-4-2010 / 14:00) δεν έχει υπάρξει κάποιο φως στην υπόθεση...
Γιώργος Μουσταΐρας
Paratiritis-news.blogspot.com

5 σχόλια

  1. HLTHE O KAIROS NA ARXISEI EPANASTASH.

    DIABASTE KAI AFTO

    Στοιχεία Σοκ αποκαλύπτουν γιατί οι Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαφανίζονται ενώ των αλλοδαπών ευδοκιμούν !!!

    Το ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ φέρνει στο φως της δημοσιότητας στοιχεία "φωτιά" για τις επιχειρήσεις αλλοδαπών εκτός Ε.Ε. που "ξεφυτρώνουν" η μία πίσω από την άλλη στην Ελλάδα την ίδια στιγμή όπου οι Ελληνικές μαραζώνουν.

    Τα επίσημα νούμερα που σας παρουσιάζουμε μιλούν απο μόνα τους....

    Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που σας παρουσιάζουμε πάνω από 20.000 επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στο λεκανοπέδιο της Αττικής μόνο από τους αλλοδαπούς χωρών εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης !!!

    ________ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ________

    Για το οικονομικό έτος 2009

    3.038 από αυτές δεν έχουν υποβάλει καν δήλωση Φ.Ε.Φ.Π !!!

    ενώ....

    12.982 από αυτές έχουν υποβάλει δήλωση με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΦΟΡΟ !!!

    Αυτά τα στοιχεία βέβαια δεν αναφέρθηκαν ποτέ σε κανένα μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό αφου αποδεικνύουν περίτρανα το καλά οργανωμένο σχέδιο που ακολουθείτε πιστά από τις Ελληνικές κυβερνήσεις μοιραστεί η αγορά σε αλλοδαπούς επιχειρηματίες εκτός χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσης έτσι ώστε οι επιχειρηματικές τους δραστηριότητες να ευδοκιμήσουν στην Ελλάδα.

    Με τις γνωστές βέβαια συνέπειες στις Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες είναι καταδικασμένες να επιβιώνουν στην αιχμαλωσία του τραπεζικού συστήματος (μέσω δανείων) μέχρι να "ξεψυχήσουν" οριστικά και να κλείσουν καταχρεωμένες.

    Στο σημείο αυτό αξίζει να τονιστεί πως οι αλλοδαποί επιχειρηματίες εκτός χωρών της Ε.Ε. , όχι μόνο δεν χρωστούν ούτε ένα ευρώ στις τράπεζες αλλά αρκετοί από αυτούς επιδοτούν από πανίσχυρα εμπορικά λόμπι προκειμένου να στήσουν τις επιχειρήσεις τους και να προωθήσουν μέσω αυτών τις εξαγωγές των ασιατικών κρατών στην Ευρώπη.
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...
    http://tiresias-press.blogspot.com/2010/04/blog-post_7972.html
    Bookmark and Share

    Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/04/blog-post_7585.html#ixzz0kQV7xsPm


    KREMALA STOUS PRODOTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Γ΄ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 18-06-1946. ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ (ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΜΙΡΚΑ ΓΚΙΝΟΒΑ - ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΥΝ ΕΙΡΗΝΗ ΓΚΙΝΗ). ΑΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ 10-15 ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.
    ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ (ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ:
    Το Γ` Ψήφισμα, από το πρώτο του ακόμη άρθρο, απειλούσε με την ποινή του θανάτου οποιονδήποτε είχε σκοπό «να αποσπάση εν μέρος εκ του όλου της Επικρατείας ή να ευκολύνη τα προς τούτο το τέλος τείνοντα σχέδια, συνώμοσεν ή διήγειρε εις στάσιν ή συνεννοήθη με ξένους ή κατήρτισεν ενόπλους ομάδας ή έλαβε μετοχήν εις τοιαύτας προδοτικάς ενώσεις».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχίσανε τα psyops οι αλβανοί εγκληματίες λαθρομετανάστες εντός της Ελληνικής Επικράτειας και μάλιστα σε ένα τόσο σημαντικό μνημείο για την Ελληνική Επανάσταση! Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα από τον επόμενο μήνα. Το καλοκαίρι αυτό δεν θα κάνουμε διακοπές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΛΩΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ, ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΤΖΕΦΡΥ, ΡΟΖ DVD ΚΛΠ.! Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ! Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ "ΑΥΡΙΟ" ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΒΕΒΑΙΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ! ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ! ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 8/4/10 3:52 μμ

    ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΞΥΠΝΙΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ
    ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΤΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΤΟΥΝ.
    ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.
    ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΥΟ=ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ 4-5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. ΤΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΣΠΟΡΟΥΣ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΜΕΣΑ.

    ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ (ΠΟΛΕΙΣ, ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ, ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΤΙΡΙΑ) ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΡΙΑΛ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΚΑΘΗΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ. ΑΠΤΟΗΤΟΙ.

    ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΙ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΜΩΡΟΣ.

    ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ.
    ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΓΙΝΕ, ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΕΛΕΙΞΕ ΑΔΟΞΑ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΔΕΝ ΣΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΤΟ ΧΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΓΙΝΕ ΓΚΡΙ ΖΩΝΗ. ΟΥΤΕ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΑΣ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

    ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΟΙΑΣΑΜΕ. ΔΙΚΑΙΩΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ.

    ΑΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ.

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΟΡΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΣΠΟΡΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΩΝΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ.

    ΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΣΑΡΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΑΝΤΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.

    Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ''ΟΤΑΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΑΛΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΠΑΤΑΕΙ''

    ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.