Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ

ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ Δεν σέβονται τίποτε απολύτως οι αυτοαποκαλούμενοι "επαναστάτες" και "αγωνιστές"...

ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

Δεν σέβονται τίποτε απολύτως οι αυτοαποκαλούμενοι "επαναστάτες" και "αγωνιστές" που βρήκαν άσυλο στην Κουμουνδούρου. Πριν λίγα χρόνια ο ασχημομούρης Στρατούλης μαζί με άλλους ομοϊδεάτες του είχε αναρτήσει πανό μέσα στη βουλή. Έμεινε φυσικά ατιμώρητος, ενώ αν στη θέση του βρισκόταν κανένας άλλος φουκαράς που δεν θα είχε την αργομισθία του λεγάμενου και τις πλάτες κόμματος, ακόμη σε κανένα κελί θα βρισκόταν. Χθες η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμβολή του Γλέζου, ανάρτησε πανό πάνω απο το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Φυσικά και πάλι έμειναν ατιμώρητοι, ενώ η Αστυνομία του ΠΡΟΠΟτζή κράτησε πάλι "αμυντική στάση" αφήνοντας όλα αυτά τα στοιχεία να πατήσουν τα βρωμοπόδαρά τους στο Μνημείο! Μάλιστα ο Γλέζος -που θέλει όλοι να του αναγνωρίζουν τους αγώνες του, ενώ προφανώς ο ίδιος έχει κάθε δικαίωμα να προσβάλει με τις πράξεις του τους Αγώνες των προγόνων μας- διαμαρτυρόταν στους αστυνομικούς επειδή είχαν συλλάβει μέλος του... "ανθού της ελληνικής νεολαίας" -κουκουλοφόρο!

32 σχόλια

  1. Auth dipla apo ton -Prwhn Neolaio tou METAXA Glezo,Den eine mia SYrhzaia pou Legete Hrw Dioth? Pou Tin "ekanan" Kakopoihsan dhladi lhstepsan ktl Kati La8rometanastes?MHPWS META TIN KAKOPOIHSH TIS APO AUTOUS,KAI EPEIDH DEN FAINETE TO PANO,MHPOS LEW EGRAFE ..--EKSW OLOI OI KSENOI APO TIN ELLADA?
    DIOTI EAN DEN EGRAFE AUTA, KAI META APO OTI EPA8E APO TOUS "KALAGA8OUS"METANASTES ,TOTE LOIPON 8A PREPEI NA EINE MEGALH MAZOXEISTRIA.....
    A BYZANTINOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o βρωμόγερος έπρεπε νάναι φυλακή για απόπειρα απελευθέρωσης κρατουμένου, αυτή είναι η αλήθεια.
    Οι γυμνοσαλιαγκες πήγαν και του ζήτησαν "χίλια συγγνωμη".Τέτοια ξεφτυλίκια.Τα αναρχοκουμμούνια κατάφεραν να διαλύσουν την αστυνομία,και αυτό έγινε μεθοδικά και στοχευμένα σε μεγάλο βάθος χρόνου.Παράδειγμα : αν αυτός που του λιώσανε το κεφάλι χτες με τα μάρμαρα εξω από το Επικρατείας έβγαζε όπλο θάταν ή όχι σήμερα φυλακισμένος ? Η αστυνομία έχασε ακόμα και το δικαίωμα στην αυτοάμυνα.Ψηφίστε πασοκ και κουμμούνες.αφρα αλ σαλεχ και ξερο ψωμι, Βούγιας (καλέ άντε), Νιώτης Βούτσης και λοιπός εσμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι αλλα αυτοσ ξευτιλισε τον κατακτητη. εσυ το εκανεσ μπουκια και το καταπιεσ το βιντεο με την γερμανιδα να σου βριζει την ελλαδα. αντε σε μαθαμε τι σοι πατριοτησ εισαι. απλα αντικομουνιστησ εισαι. κοματικα παιγνιδια παιζεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλικαρια γιατι τετοια κριτικη για τον Μανωλη Γλεζο ? Μπορει να ανηκει σε αντιθετο πολιτικο χωρο απο εμαs αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε οτι αυτο που εκανε στη κατοχη ηταν ακρωs πατριωτικο και αμφιβαλλω πολυ αν καποιοs απο μαs ειχε το θαρροs για να μην το πω διαφορετικα, να τολμησει η' εστω να σκεφτει κατι αναλογο σε αντιστοιχη περιπτωση. Οσο για τη βουλη εχει παψει προ πολλου να ειναι το συμβολο τηs δημοκρατιαs.Περισσοτερο αντρο απολυταρχιαs εχει γινει και χωροs οπου αποφασιζεται η καταστροφη τηs χωραs μαs και του λαου μαs.Τελοs,για να διαλυσω καθε υπονοια,θα ηθελα να πω οτι υπηρετησα τη θητεια μου στη Προεδρικη Φρουρα και φορεσα τη ενδοξη στολη του ευζωνα και πραγματικα θλιβομαι οταν βλεπω να γινονται τετοια ευτραπελα πανω στα μαρμαρα του Αγνωστου Στρατιωτη αλλα τα γεγονοτα αυτα ειναι αποτελεσμα μιαs πολιτικηs που οδηγει τον Ελληνα στην εξαθλιωση οπου οι πολλοι και αθωοι καλουνται να πληρωσουν τo πλιατσικο των πολιτικαντηδων και τηs παρεαs τουs.
    Spartan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι αργά για… δάκρυα: Εθνική Αντίσταση ΤΩΡΑ

    Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Μαρτίου 6, 2010

    Η ανακοίνωση των φορομπηχτικών μέτρων από την κυβέρνηση Παπανδρέου, δεν είναι παρά το επιστέγασμα ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Ένα οργανωμένο έγκλημα, ενορχηστρωμένο από τις διεθνείς χρηματαγορές, την Ε.Ε., τους εγχώριους εντολοδόχους και τα ΜΜΕ. Ηθικοί αυτουργοί σε αυτό το έγκλημα δεν είναι παρά όλοι οι νεοέλληνες που αυτοεγκλωβίζονταν τόσα χρόνια στα γρανάζια του κομματισμού με αντάλλαγμα μια θέση στο δημόσιο, μια παράνομη άδεια ανοικοδόμησης, μια διαγραφή προστίμου. Θύμα αυτού του παζαριού είναι η Εθνική Ανεξαρτησία που χάθηκε κάπου ανάμεσα στις οδηγίες των Βρυξελλών, στα επιτόκια των ομολόγων και στη σκιά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

    Είναι αργά για δάκρυα! Τα μέτρα είναι μόνιμα και δεν αποτελούν παρά μια σπασμωδική φοροεισπρακτική κίνηση, υπό την πίεση των “εταίρων”, που θα οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση, ακόμα μεγαλύτερη ανεργία, ακόμα μεγαλύτερη πίεση για το ένα πέμπτο των Ελλήνων που ζει ήδη κάτω από το όριο της φτώχειας.

    Το δικό μας αγωνιστικό κάλεσμα δεν είναι σημερινό, ούτε έρχεται για να δώσει φρούδες ελπίδες και να πλειοδοτήσει σε μελλοντικές παροχές. Χορτάσαμε από λόγια!

    Το δικό μας αγωνιστικό κάλεσμα δεν μιλάει για “πάλη των τάξεων”, ούτε καλοπιάνει τους λαθρομετανάστες εις βάρος των Ελλήνων.

    Το δικό μας αγωνιστικό κάλεσμα απαιτεί θυσίες για την Πατρίδα! Όχι όμως για την πατρίδα όπως την αντιλαμβάνονται όλοι αυτοί που την έχουν ξεπουλήσει στους τοκογλύφους τόσα χρόνια. Αλλά για την Πατρίδα ως τη ζύμη της Γης και του Αίματος, την κοιτίδα της Λαϊκής Κοινότητας των Ελλήνων.

    Δώσε τη μάχη μαζί μας! Αντίσταση με τους Εθνικιστές για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη των Εθνών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλακειες, η ιστορια με την σημαια στην ακροπολη ηταν μια καλοσχεδιασμενη απατη της αριστερας.Γιατι δεν βρεθηκε πουθενα το πανι;Εδειξε ενα πηγαδι ο Γλεζος αλλα μεσα δεν υπηρχε τιποτα.Απο μια απατη τον τρωμε στην μαπα 70 χρονια! Υστερα ξεχναμε πως υπηρξε πρακτορας της Μοσχας με αναλογες αποψεις για το Μακεδονικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ
    ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΓΔΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ

    ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ

    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ
    ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΓΛΩΣΣΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥΣ,
    ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,
    ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ,
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ (ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ) ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ,
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ,
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΦΑΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΜΜΕ ΩΣΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΙΚΑ.
    ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩ,
    ΠΥΡΚΑΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΤΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.
    ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΑΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΩΝ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩ.
    ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΜΑΣ ΚΤΥΠΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ.

    ΣΥΝΤΟΧΡΟΝΩΣ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ '60. ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ DNA. ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ ΠΟΛΕΙΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΙΝΙΚΙΚΗ. ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΟΙ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟΓΟΝΩΝ.
    ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΛΑΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ (DECONSTRUCTION) ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ J.DERRIDA ΑΣΠΟΝΔΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ GAY ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΦΥΛΗΣ.
    ΜΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΣΠΟΝΔΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

    ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΥΛΗ.

    ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;
    ΠΩΣ ΑΜΕΙΝΟΜΕΘΑ;;;;

    ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ;;;;

    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ;;; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΟΦΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΩΛΕΙ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΓΓΥΖΕΙ ΨΥΧΙΚΑ, ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ;;

    ΠΟΙΟ ΦΙΔΙ ΣΕ ΜΑΓΕΨΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ;;;ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΑ ΡΙΓΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ;;;
    ΠΟΙΟ ΦΙΔΙ ΣΕ ΠΟΤΙΣΕ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ;;;

    ΦΤΥΣΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΑ
    ΛΟΙΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ

    ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΟΥ.

    Ο ΠΑΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι όσοι πονάμε για την Ελλάδα να συνταχθούμε με την Χρυσή Αυγή , το μαχόμενο τμήμα του Ελληνισμού . Μη περιμένουμε βοήθεια από άλλους. Να διώξουμε αυτούς που τρώνε τις σάρκες μας απ' το 1974 , με προδοσίες , ξεπουλήματα , απάτες και κλεψιές. Μισούν τους Έλληνες και την Ελλάδα , εκτελούν εντολές άλλων.
    Οργάνωση κι αγώνας , τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 06 Μαρ 2010

    Απαγόρευσαν συγκέντρωση κατοίκων στον Άγιο Παντελεήμονα!
    Με 12 διμοιρίες ΜΑΤ, χωρίς καμμία προειδοποίηση, η Χούντα της “Νέας Διακυβέρνησης” απαγόρευση την συγκέντρωση που είχαν προαναγγείλει επιτροπές κατοίκων στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα!

    Κλούβες έχουν αποκλείσει την περιοχή και ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την πρόσβαση στην πλατεία. Μάλιστα έχει δοθεί σαφής εντολή να συλλαμβάνεται όποιος επιχειρήσει να… περπατήσει στην πλατεία παρά την απαγόρευση.

    Μετά το αίσχος με τον Γλέζο εχθές, για το οποίο δεν έχει υπάρξει καν προσπάθεια απόδοσης ευθυνών, τώρα το κράτος απαγορεύει και τις “συναρθροίσεις εις τας πλατείας των Αθηνών”.

    Τέτοιες γελοιότητες είχαμε να δούμε από τις μαύρες ημέρες της Αμερικανοκίνητης χούντας του Ιωαννίδη. Φαίνεται ότι η Αμερικανοκίνητη χούντα του μΠΑτΣΟΚ θα σπάσει όλα τα ρεκόρ.

    Θα επανέλθουμε με νεώτερα.



    Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/#ixzz0hPbB2Utr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. .Γιατι δεν βρεθηκε πουθενα το πανι;Εδειξε ενα πηγαδι ο Γλεζος αλλα μεσα δεν υπηρχε τιποτα.
    -----------------------------------

    μα ποσο φανατισμενος η βλακας πρεπει να εισαι για να λες αυτα. Και για τον Κουκιδη που επεσε απο την Ακροπολη δεν βρεθηκε ουτε καποιος συγγενης του. Η ΙΔΙΑ η ΙΣΤΟΡΙΑ του ΣΤΡΑΤΟΥ θεωρει οτι αυτο ειναι ενα μυθευμα. Αμφισβηστεις τον Κουκιδη η τον Εθνικο Στρατο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα παιδιά του Γκαίτε και του Νίτσε τρελλάθηκαν;
    Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010

    
....Και ξαφνικά οι Γερμανοί τρελάθηκαν;
    Γιατί μας βρίζουν και μας προκαλούν τα παιδιά του Γκαίτε και του Νίτσε;

    Ποιοι κρύβονται «πίσω» από αυτούς που εμφανίζονται προκλητικοί;

    Ο ίδιος ο γερμανικός λαός βρίσκεται σήμερα μπροστά σε έναν θανάσιμο κίνδυνο.

    Τραϊανού Παναγιώτης


    http://kommatoskylo.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι σχέση έχει η ανάρτηση του πανό με τον άγνωστο στρατιώτη; Το πανό δεν έγραφε:"Κάτω η Ελλάδα","Κάτω η πατρίδα"κ.λ.π. Ένα ανθρωπιστικό μύνημα έγραφε. Δηλαδή αν αυτοί που κράταγαν το πανό βρισκόντουσαν 10 μέτρα δεξιότερα κι έτσι δεν καθόταν ακριβώς πάνω από το μνημείο του αγνώστου στρατιώτη, τότε όλα θα ταν ΟΚ; Τα κολλήματα είναι αυτά που έχετε ορισμένοι! Σαν τους Πακιστανούς με το κοράνι κάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.youtube.com/watch?v=gmzQnjcdNj8
    ακουστε τον λιαντινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΣΤΡΑ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΚΑΤΑΜΕΣΗΣ ΗΛΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
    ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟ ΜΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

    ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ
    ΣΕΒΑΣΜΟΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ
    ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ
    ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ

    Ο ΥΜΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΒΒΑ ΨΑΧΝΗΣ ΝΑ ΒΡΗΣ ΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΚΑΛΗΓΡΑΦΙΕΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΙΕΡΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕ Α ΒΥΖΑΝΤΙΝΕ ΑΦΟΥ ΓΡΑΦΗΣ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΗΣ ΤΑ GREEKSLISH KAI MAS BASANIZHS NA SE DIABASOYME
    AM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Giasou re Papou!! Wraia ta les.
    Den kserw ean katevase tin Shmaia Twn germanwn O Glezos Autos o Santas Kai o 8eos kseroun,EGW AuTO POU KSERW EINE OTI PARA POLOI ELLHNES EKANAN TIS IDIES KAI AKOMH PIO HRWIKES PRAKSEIS ALA AuTOUS DEN TOUS MNHMONEBEI KANENAS.
    O TEMPELAROS GLEZOS META POU EGEINE GNWSTOS DEN DOULEPSE OUTE DEFTOROLEPTO STIN ZWH TOU,MIA ZWH O ELLHNIKOS LAOS TON TAIZE,POTE SAN BOULEFTH,POLITIKO KTL,DHLADI OI HRWES TOU ALBANIKOU EPOUS POU GYRHSAN ME TA KOMMENA PODIA APO TA KRYOPAGHMMATA STON POLEMO TOU 1940,KAI AUTOI POU AFHSAN TA KOKKALA TOUS STIN BOREIA HPEIRO DEN EIXAN PSYXH? RE DEN MAS PARATATE ME AUTON TON TEMPELARO POU (POLI SWSTA) GRAFEI KAI O FILOS POLES FORES PHRE AKRWS EX8RIKES 8ESEIS APO TIN PATRIDA ELLADA ,SE "MAKEDONIKO" METANASTES KTL,PIOS GNWRIZEI PX TON STRATHGO ZHSH,POU MPHKE STIN TOURKIA ME TO SYNTAGMA TOU OTAN PIA EIXE POLEMISEI MEXREI ESXATWN GIA NA MIN PARADW8EI STOUS GERMANOUS ,KAI OTAN OI XESMENOI TOURKOI AFOPLISAN ME DOLO TO SYNTAGMA TOU , TOTE AUTOS TRABHKSE TO PISTOLI KAI AFTOPYROBOLH8HKE STO KEFALI,SKWTO8HKE GIA NA MIN PARADWSEI TO OPLO TOU,TI PIO HRWIKH PRAKSH EKANE O TEMPELAROS GLEZOS?
    A Byzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εκανε μια ηρωικη πραξη εναντιον των Γερμανων και ξεφτιλιστηκε πατωντας το κενοταφιο ολων των ηρωων ο παλιομωμογερος...Ουστ παλιογερα που αγωνιζεσαι με τους φιλους σου τους προδοτες τους Συριζαιους που βγαζουν σπυρια με την Εθνικη ενοτητα,οπως ειπε ο αλητης και παλιοαδερφο προεδρος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - It will happen to Greece

    http://www.youtube.com/watch?v=0ZD8S2XH2GA&feature=player_embedded#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποια Γερμανικη Σημαια κατεβασε ο προδοτης του Εθνους?
    Μην μασατε ωρε Ελληνες.
    Γιατι φοβατε να μας πει οτι ηταν οπαδος του Μεγαλου Μεταξα?
    Μηπως τοτε ηταν σε λαθος ιδεολογια και τωρα που ειναι κουμουνιστης ειναι υπερηφανος ?
    Τοσα χρονια δεν καταλαβε τι εστι κουμουνισμος?
    Προδοτης ειναι αδελφια Ελληνες και σας κοροιδευη τοσα χρονια!
    Στα 17 μου ημουν και εγω θυμα του κουμουνισμου αλλα μολις διαβασα λιγο Μαρξ καταλαβα σε τι λακο με φιδια ειχα πεσει.
    Απο τα 19 μου μεχρι σημερα ειμαι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ και οπαδος της Ολιγαρχικης δημοκρατιας.
    Οσο για την σημαια απο την Ακροπολη θα εισαι και μεγαλο ψωνιο να πιστευης τους βρωμοκουμουνιστες.
    Μονο η δικια του μαρτυρια υπαρχει.Ο νοων νοειτω ο δε μη νοων εσαει κοιμειθητω.

    ΟΙΑ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΙΑΔΕ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ.
    Λυκουργος (που δεν μασαει ταραμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στις 6 Μαρτίου του 2010 οι κάτοικοι της περιοχής του Αγιου Παντελεήμονα είχαν πάρει εμπρόθεσμα άδεια από το αρμόδιο τοπικό Αστυνομικό τμήμα να κάνουν εκδήλωση στην πλατεία του Αγιου Παντελεήμονα και ξαφνικα και χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, η ΓΑΔΑ με πολιτική απόφαση έστειλε δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ να αποκλείσουν την πλατεία και να απαγορευτεί η πρόσβαση στους Ελληνες κατοίκους.

    http://www.youtube.com/watch?v=rIzLHCwPqX0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΓΛΕΖΟ. ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΥΧΤΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΤΕ;
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΡΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ); Τ' ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΌΥΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ. Ε, ΚΑΙ;ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΚΚΕΔΕΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ.

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΡΙΚΟ,ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΙΕΡΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΧΘΟΝΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

    Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΑ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. . ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝΕ ΑΛΛΑ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!!!

    ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτές τις δύσκολες ώρες του Έθνους των Ελλήνων ήτθε ο καιρός να αναδειχθή η φυσική ηγεσία του λαού. Άτομα ανιδιοτελή , ηθικά , τολμηρά που θα οδηγήσουν την πατρίδα μας και πάλι στα υψηλά και μεγάλα .
    Μετά την πτώση η ανόρθωσις . Έφθασε η ώρα να διώξουμε τους απατεώνες , τους κλέφτες τους δυνάστες του λαού που υφαίνουν μια κοινοβουλευτική δικτατορία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Efxaristw poli file mou AM Ala ...akouse ,8a sas grafw mia fora ton mhna,afou to plhktrologio mou edw sta ksena exei latinika Stoixeia,Ebala to Ellhniko programma mia fora,Ama8htos opws eimoun ,metatrepa ta latinika se Ellhnika mou phre 3 wres na grapsw dio grammes!! DEN 8A MPORW NA SAS GRAFW TOSO TAKTIKA OPWS TWRA POU MPORW NA GRAPSW ENA MEGALO KEIMENO SE 5 LEPTA,,8A XREIAZWME PARA POLES WRES DEN PROLABAINW!!!
    PANTWS SE EFXARISTW GIA TA KALA SOU LOGIA!
    A Byzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΟΛΕΜΑΡΧΕ
    7/3/10 2:47 μμ
    ''Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΑ. ''

    ΟΝΤΩΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ;;;

    Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ Ή Ο ΑΛΒΑΝΟΣΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ;

    ΜΗΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ;

    Ο ΚΑΘΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ;

    Η ΚΑΘΕ ΚΟΚΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΗΣ;;

    Ο ΚΑΘΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΙΚΑ;

    Ο ΚΑΘΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥ;;

    Ο ΚΑΘΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ;

    Ο ΚΑΘΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ;;;

    Ο ΚΑΘΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ;;

    Ο ΚΑΘΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΤΩΝ ΜΚΟ, ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;;

    Ή ΜΗΠΩΣ Η ΦΥΛΗ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ;;;

    ΕΛΛΑΣ ΧΩΡΑ ΗΛΙΘΙΩΝ

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
    ΤΑ ΑΝΩΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΤΟΥΣ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΝΕ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ.


    http://makelio.blogspot.com/2008/10/blog-post_2387.html?zx=77d701965e46de85

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΑΔΕΛΦΙΑ, ΓΟΝΕΙΣ.

    ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΥΣΚΟΛΗ.
    ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ
    ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ.

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ. ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΕΤΣΙ ΓΟΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η προπαγανδα των εγκληματιων και των ανθελληνων κομμουνιστων μπορει να βρει αντικρυσμα μονο στους{οπως ειχε πει ο εβραιος ο λενιν}60%ηλιθιοι,39% αγυρτες[απατωνες]κομμουνιστες.Και επισης στους καλοπιστους και αμορφωτους Ελληνες.Για οσους θελουν να μαθουν για τον κομμουνισμο[εβραιομπολσεβικισμο] και ειδικοτερα για την "εθνικη αντισταση" που λενε πως εκαναν μπορουν να αναζητησουν ευκολα παμπολλες πηγες και αρχεια.Οσο αφορα τον φτιαχτο "ηρωα" τους γλεντζο η ιστορια δεν ειναι ετσι οπως λενε.Στην κατοχη υπηρχαν 3 σημαιες στην ακροπολη.[ελληνικη,γερμανικη,ιταλικη].Μετα την πρωινη επαρση το απογευμα οι σημαιες υποστελονταν.Κι αν ειναι αληθεια αυτο που λενε οι κομμουνιστες οχι βεβαια οτι κατεβασε την σβαστικα αλλα οτι εκλεψε σε ωρα που δεν υπηρχε κανεις απο το σεντουκι που τις εβαζαν την γερμανικη σημαια με το αρχαιοελληνικο ιερο ηλιακο συμβολο,αυτο κανεις αλλος δεν το ειδε εκτος απο αυτους τους δυο.Ο καραντζαφερης βεβαια ο οποιος εχει στο γραφειο του τις εικονες των αναρχοκομμουνιστων [τσε γκεβαρα,φιντελ καστρο]μπορει να αισθανεται υπερηφανος που ο γλεντζος κατεβασε εστω και υποτιθεμενα την "σβαστιγκα" που λεει κι αυτος.Γι αυτο μαλλον δεν καταδικασε κι αυτος τα εγκληματα του απανθρωπου εβραιομπολσεβικισμου[κομμουνισμου]και γι αυτο μαλλον πηγαινει καθε χρονο το κομμα του και προσκυναει την ανθελληνικη γιορτη των ιουδαιων[χανουκα].Δηλαδη εμενα οι δυο μου παππουδες,ο ενας στα ελληνοαλβανικα συνορα εναντιων [ιταλων,αλβανων]στη συνεχεια εναντιων γερμανων και στη συνεχεια αντικομμουνιστικο αγωνα με τον ΖΕΡΒΑ που πεθανε με σημαδια απο σφαιρες σε ολο του το σωμα και ο αλλος που πολεμησε στη κρητη και οι συμπολεμιστες του τον φωναζαν διαβολο γιατι ειχε σκοτωσει δεκαδες γερμανους,πρεπει εγω κι αυτοι οι δυο "αγνωστοι στρατιωτες" να ανεχομαστε τις αδελφες το τσιπρα και το γλεντζο και ολες τις αλλες αριστεροαπλυτες κοπελες να βεβηλωνουν τον νοητο ταφο των ελληνων ηρωων και η ντροπιασμενη αστυνομια να τους γλυφει για να μην τους απολυσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τελικα αυτο το Glezo τι σκατα ονομα ειναι (αλβανικο, σλαυικο);! Υπαρχει κανεις να διαλευκανη την εθνικη καταγωγη αυτου του ανθρωπομορφου υποκειμενου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. O Glezos einai enas kologeros pou einai ora na paei se kapoio oiko eygirias.
    Exo vare8ei na ton koitao, ton vromopsefti.

    Xreiazete ena 3ylaki,gia na
    syner8ei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν ξέρω συνελληνες αν πρέπει να πάρουμε άλλο δρόμο για να μας φοβηθούν αφου δεν μας σέβονται.Δεν νομίζω με διαδηλώσεις και τα συναφή κάνουμε τίποτε πλέον η δημοκρατία είναι ξεφτιλισμένη ας οργανοθούμε και να βάλουμε τους ευατούληδες πίσω μας.σκεφτήτε το.Εγω πλέον δεν αναγνωρίζω αυτό το κράτος ως Ελληνικο και δεν δίνω δεκάρα αν καταρεύσει.Ειμαστε μόνοι μας ας δράσουμε ως μονάδες.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ 300.ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καποιοι διαμαρτυρονται για το μενος κατα του ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ..

    1ον) Δηλαδη Ελληνες,επειδη καποιος ανεβηκε-ΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ αλλα ας το πιστεψουμε- στην Ακροπολη και κατεβασε-ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΙΝ ΤΟΥ(!)-την Γερμανικη Σημαια,αυτο του δινει το δικαιωμα να παραγη ανθελληνικο εργο και να υπονομευη συνεχως ΕΚΤΟΤΕ το Κρατος και το Εθνος;

    2ον) Αν θυμαμαι καλα,οδηγηθηκε στο Στρατοδικειο για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ επειδη εκανε δηλωσεις απο το Παραπετασμα κατα της Ελληνικοτητας της Μακεδονιας!Και δεν ειναι το μονο που εκανε..
    3ον) Στο κατω-κατω,τι γνωμη να εχω για καποιον που γραφει βιβλια γεματα ψεμματα και ανακριβειες;
    4ον) Στο κατω-κατω,η αποκαλυψη οτι ο ΓΛΕΖΟΣ κατεβασε την Γερμανικη Σημαια εγινε μετα τον πολεμο απο το ΚΚΕ και τον ιδιο!
    5ον) Στο κατω-κατω,δεν υπαρχει ουτε υπηρξε καμμια αποδειξη οτι κατεβασε την Γερμανικη Σημαια.
    6ον) Στο κατω-κατω-επειδη καποιος εθιξε το ζητημα του Κουκκιδη-ο Κουκιδης ζουσε μεχρι το 1974 οπως εγραψε το αξιοπιστο περιοδικο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ!!!
    7) Στο κατω-κατω, οταν κατεβασε την Σημαια ΔΕΝ ανηκε στο ΚΚΕ αλλα στην Νεολαια Μεταξα!
    8ον) Στο κατω-κατω,εξαγορασε "το κατεβασμα" της Γερμανικης Σημαιας με θεση στην Βουλη,Βουλευτικη αποζημιωση,τιμες,δοξες και καθισιο!
    9ον)Στο κατω-κατω,δεν εδειξε την σεμνοτητα του αγωνιστη που επεδειξαν αλλοι που βασανιστηκαν στην Γκεσταπο-ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΙΧΕΣ Γλεζικες...-και παρεμειναν σεμνα στην γωνια χωρις να παρουν και ουτε να ζητησουν εστω κι ενα σεντσι!Και δεν τους εμαθε ποτε ουτε καν η μανα τους!!!

    10ον)Οποιος θελει να παιζη τον ρολο του μυγοχαφτη,ανεξαρτητως ιδεολογιας ΔΙΟΤΙ και πολλοι λογικοι συντροφοι εχουν αναρωτηθει για τις αποδειξεις περι κατεβασματος της Σημαιας,ας το κανη.Ας μην απαιτει ομως απο τους αλλους να τον ακολουθουν!!!

    ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ περι της ξενικης προελευσεως του ονοματος ΓΛΕΖΟΣ,ειναι απαραδεκτα.Δεν θα δινουμε εμεις τροφη στους ξενους πρακτορες..Δηλαδη οταν ηταν στην ΕΟΝ του Μεταξα,δεν ειχε το ιδιο ονομα και ηταν Ελληνικο;..Ας κρατηθουμε στα συνηθη μπινελικια, Συνελληνες μου!!!

    ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.