Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΚΕΣ - ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ Συναγωνιστές και συναγωνίστριες. Νίκη κατά της κόκκινης τρομοκρατίας, νίκη...

ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΚΕΣ - ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες. Νίκη κατά της κόκκινης τρομοκρατίας, νίκη κατά των σταλινοτσολιάδων του νομού μας επετεύχθη σήμερα. Νόμιζαν ότι θα δουν στα δικαστήρια μια θλιβερή ομαδούλα «ακροδεξιών» ασπόνδυλων όπως συνηθίζουν να λένε, που θα έμπαιναν να δικαστούν σαν τα πρόβατα που τα πάνε στη σφαγή. Αντίθετα η παρουσία των εθνικιστών έδειξε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν μπορούν να τα βάλουν μαζί μας ότι σκευωρία και να κατασκευάσουν. Με δυναμική παρουσία εντός και εκτός της αίθουσας του δικαστηρίου, με πολυμελή δικηγορική εκπροσώπηση που έκανε τους… φασιστοφάγους να μην ξέρουν τι λένε. Η συνέχεια την Τρίτη με την αναμενόμενη αθώωση των συναγωνιστών μας. Και φυσικά στην συνέχεια θα μας δουν και από την άλλη όταν θα καθίσουν οι… «καθωσπρέπει» αριστερούληδες και οι συνοδοιπόροι τους αναρχοπρεζάκηδες στο σκαμνί κατηγορούμενοι για ένα σωρό αδικήματα. Είναι ώρα να τους κοπεί ο αέρας και να μάθουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι δύσκολος αντίπαλος.

12 σχόλια

  1. το βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=TYtangbO0SM&feature=player_embedded ειναι αποκαλυπτικο δυστυχως ο καρατζαφερης αφου συνετρεξε στο νεο κολπο του πασοκ που ειναι χειροτερο απο αυτο του χρηματηστηριου γιατι υποθηκευσε μια ολοκληρη χωρα τωρα κανει υποχωρηση και στο θεμα της μακεδονιας.Ο ΚΡΑΤΖΑΦΕΡΗς ειναι ο λυκος που στειλαν να μαντρωσει τα απολολωτα προβατα του συστηματος.Ξεκινησε σαν τον διαδοχο του λαμπρακη ,τον ανδρεα, πουλωντας αντιαμερικανισμο και πρεσβευοντας ρηξη και ανατροπη με μονο σκοπο να εγκλωβησει τους ανενταχτους πατριωτες απο οπου και αν προερχοταν και να καθοδηγησει την εκ των δεξιων αντιπολιτευση .Τελικα το πετυχε και ολες οι υγιεις μοναδες που εχει στην κοιν.ομαδα ,αν εξαιρεσω καποια λαμογια που εστειλε στην ευρωπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν συμφωνω σε ολα με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλα θεωρω οτι ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαραιτητη στον ΕΘΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.
    Συνεχιστε λεβεντες μου!
    Ωστοσο εχω ενα σφοδρο παραπονο εναντιον σας:Ξεχασατε τον καταδρομεα που εσφαξε τον νεαρο Αλβανο Εθνικιστη ο οποιος ΤΟΛΜΗΣΕ να μπη σε Κρητικο μαγαζι φερων επι του στηθους τον Αλβανικο αετο!!!
    Με τσαμπουκα και παρα τις συστασεις που του εγιναν,να συμμορφωθη και να βγαλη το Εθνοσυμβολο της Αλβανιας,εξεφρασε απειλητικες διαθεσεις κατα του Ελληνα καταδρομεα.Η συνεχεια,ειναι γνωστη..
    Απαντες οι "υπερπατριωτες",τον εγκατελειψαν και τον εσυκοφαντησαν!
    Τι θελατε δηλαδη;;Να του χαριση λουκουμια;

    ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η λεβεντομανα Κρητη στελνει το μηνυμα,οι Ελληνες Εθνικιστες(απο οποιον χωρο κι αν ανηκουν)εχουν παρει την κατασταση στα χερια τους,η πατριδα μας δεν θα αφεθει στην μοιρα που οι προδοτες εθνομηδενιστες της Αριστερας της προοριζουν,ξυπνησε το φιλοτιμο του Ελληνα δεν ανεχετε αλλο τουτη την ξεφτιλα,οι τυχες του Ελληνισμου και παλι στ'αγνα χερια των πατριωτων,17.000.000 Ελληνων απ'ολο τον κοσμο ειμαστε πολυ σκληρος αντιπαλος διεθνηστες ανθελληνες για να τα βαλετε μαζι μας,μεριαστε σκουλικια εδω δεν φοβηθεικε ο Ελληνας αλλοτε,θα φοβηθει εσας τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο παλικαρια!!! Κοψτε τους τον αερα απο την πρωτη ματια.. Αυτο ισχυει παντου. Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ μπροστα σ αυτους τους προπαγανδιστες θολοκουλτουΑρουραιους.. Η ιστορια ειναι γραμμενη και γι αυτο προσπαθουν να αλλαξουν απο βιβλια μεχρι συνειδησεις, για να μπορουν να λενε τα πραγματα οπως τα φανταζονται... Ως εδω ξαναλεω η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ μην φοβαστε τιποτα.
    Ζητω η Ελλαδα
    ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο παλλικαρια!! ετσι για να νιωσουνε ακομη μια φορα οτι οι εθνικιστες ειναι ΓΝΗΣΙΟΙ κ οχι λουμπινες μισθωμενες σαν αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KAI ZHTHSA ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ 21-23 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΗΤΑΝ
    ΩΡΑ 1200 12-3-2010
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΤΟΧΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΑΝΑΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ


    Βαδίζοντας προς τη μάχη, οι σπαρτιάτες πολεμιστές έψαλλαν τον παιάνα... Άγετ', ώ Σπάρτας ευάνδρω κώροι πατέρων πολιατάν λαιά μέν ίτυν προβάλεσθε, δόρυ δ' ευτόλμως άνχεσθε, μή φειδομένοι τάς ζωάς. Ου γάρ πάτριον τά Σπάρτα!

    Εμπρός ώ της ευάνδρου Σπάρτης τέκνα πατέρων πολιτών, διά της αριστεράς χειρός την ασπίδαν προβάλετε,διά δέ της δεξιάς με τόλμη το δόρυ υψώσατε, μη φειδόμενοι τις ζωές γιατί αυτό δεν είναι πατροπαράδοτον στην Σπάρτη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΡΚΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ

    Κρατώντας τα όπλα που του εμπιστευόνταν η Πατρίδα,
    ο Αθηναίος έφηβος μπροστά στο ναό της Αγραύλου έδινε τον παρακάτω όρκο…

    Ου καταισχυνώ τα όπλα,
    ουδ' εγκαταλείψω τον προστάτην ω αν στοίχω,
    αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων,και μόνος και μετά πολλών,και την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω,
    πλείω δε και αρείω όσης αν παραδέξωμαι.Και συνήσω των αεί κρινόντων,
    και τοις θεσμοίς τοις ιδρυμένοις πείσομαι, και ούς τινας άλλους ιδρύσεται το πλήθος εμφρόνως.
    Και αν τις αναιρεί τους θεσμούς ή μη πείθηται ουκ επιτρέψω,
    αμυνώ δε και μόνος και μετά πάντων.Και τα ιερά τα πάτρια τιμήσω.Ίστορεςθεοί ’γραυλος, Ενυάλιος, ’ρης, Ζεύς, Θαλλώ, Αυξώ, Ηγεμόνη

    Δε θα ντροπιάσω τα όπλα μου,
    ούτε θα εγκαταλείψω τον συμπολεμιστή μου
    όπου κι αν ταχθώ να πολεμήσω,
    θα υπερασπίζω τα ιερά και τα όσια,
    και μόνος και με πολλούς,
    και την πατρίδα δε θα παραδώσω μικρότερη,
    αλλά μεγαλύτερη και καλύτερη απ' όση θα μου παραδοθεί.
    Θα πιστεύω στους Θεούς
    και στους ισχύοντες νόμους θα υπακούω,
    και σε όσους άλλους νόμιμα θεσπισθούν.
    Κι αν κάποιος αναιρέσει ή αμφισβητήσει
    τους θεσμούς δεν θα το επιτρέψω,
    θα τον πολεμήσω είτε μόνος είτε με όλους.
    Και τις ιερές παρακαταθήκες των πατέρων θα τιμήσω.
    Μάρτυρές μου οι θεοί
    ’γραυλος, Ενυάλιος, ’ρης, Ζεύς, Θαλλώ, Αυξώ, Ηγεμόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ * THE LAST ORACLE OF DELPHI

    http://www.youtube.com/watch?v=Td_37AZwFCE&NR=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω ανησυχω, μολις το κινημα που δεν ειναι μαντρωμενο απο το "Εθνικο" κομμα της Νεας Δημοκρατιας και το μαντρι του Καρατζαφερη, μεγαλωσει, ποσοι καλοθελητες, οχι και οι καλυτεροι μιας κοινωνιας, μαστρωποι, ναρκεμποροι, θα βρεθουνε να το εξαγορασουν με τις χορηγειες τους και μετα θα ξαναγινει η καθιζηση.
    Πρεπει ολοι οι Ελληνες να το στηριξουν ανεξαρτητους πολιτικων σκοπιμοτητων, και να παραμεινη για την Ελλαδα, μονο για την Ελλαδα. Ας το ακουσουν καλα κι οι Κρητικοι αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να αγιασουν τα χερια του Ελληνος καταδρομεα.
    Σε ποια μοιρα υπηρετησε?
    Δεν ξερω τιποτα για το γεγονος !
    Η κρητη βγαζει ΛΕΒΕΝΤΕΣ.
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 14/3/10 2:18 πμ

    Καλά ξεκίνησες την σκέψη, αλλά δεν την τελείωσες σωστά. Αν το εξαγοράσουν αυτοί που λες, μπορεί από κίνημα πατριωτών να μετατραπεί σε φάρα εγκληματιών.

    Μην ξεχνάς ότι και η Μαφία, η Κόζα Νόστρα, η Καμόρα κ.ά. από πατριωτικές κινήσεις/οργανώσεις ξεκίνησαν και εκφυλίστηκαν σε εγκληματικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.