Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΑΝ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ Ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς και χειροβομβίδες από την πλευρά των Αλβανώ...

ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΑΝ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ

Ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς και χειροβομβίδες από την πλευρά των Αλβανών στο Βύρωνα που έγινε πεδίο μάχης με αποτέλεσμα έναν νεκρό. Οι άντρες της Ασφάλειας είχαν ένταλμα για τους δύο Αλβνανούς που διώκονταν για ένοπλες ληστείες. Οι Αλβανοί εντοπίστηκαν στον Βύρωνα αλλά οχυρώθηκαν σε φούρνο και άρχισαν να πυροβολάνε αδιακρίτως και να πετάνε χειροβομβίδες. Οι δύο αστυνομικοί είναι τραυματισμένοι από τις χειροβομβίδες που εξεράγησαν ένω οι δράστες τελικά συνελήφθησαν...

"ΣΤΟΧΟΣ"

24 σχόλια

  1. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΒΑΝΟ ΜΑΦΙΟΖΟ!!!ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΡΑΤΑΣ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΦΟΒΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ.ΠΟ ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα τους δωσουμε ιθαγενεια και υπηκοοτητα θα πετανε γαρυφαλα αντι για χειροβμβιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΔΗ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΜΥΝΘΗΚΑΝ;ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Κε ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ{ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ}.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ,ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μικες οπου ναναι θα δωσει πολιτικο ασυλο σ'αυτους τους Αλβανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν στην Αλβανια η τη Τουρκια βρισκοταν Ελληνες λαθρο και καναν τετοια πραμματα θα ειχε ξεσηκωθη το συμπαν εναντιον των Ελληνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OI ALBANOI EINAI STA DYO EKATOMYRIA
    MESA STIN ELLADA.
    EXOYN KRYMENAI KALASNIKOF PANDOU
    MESA STA DIAMERISMATA POY NOIKIAZOYN ANAMESA MAS STIS POLYKATOIKIES MAS
    TA EXOYN THAPSEI STOYS GIRO LOFOYS GIA NA
    TA BGALOYN OTAN XREIASTEI.

    MESA STIN ELLADA EXEI EISBALEI KSENOS STRATOS.
    EIMASTE OMHROI
    EIMASTE SKLAVOI

    KSIPNISTE EPI TELOYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την χειροβομβιδα δεν την πέταξε ο αλβανος. Την πεταξε πραγματικά ο Χρυσοχοιδης, ο Παυλόπουλος, ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου , όλη αυτή η σιχαμένη φάρα των πολιτικάντηδων. Αυτοί ευθύνονται για το σημερινό έγκλημα. Αυτοί έχουν την ευθύνη που ένας αλλοδαπός κακοποιός εγκληματεί μέσα στην Ελλάδα γιατί δεν έχουν μεριμνησει να θωρακίσουν τα σύνορα της Ελλάδος. Αυτοί έχουν την ευθύνη γιατί έχουν κάνει τον αστυνομικό να φοβάται να τραβήξει πιστόλι και να ρίξει καμιά σφαλιάρα μη τυχόν και θιχτούν τα "ανθρώπινα" δικαιώματα των κτηνών εγκληματιών. Αλλά στην ελληνική δημοκρατία του 2010 που ζούμε μη ξαφνιαστείτε αν ακούσετε να μας λένε ότι εσεις οι κακοί Έλληνες φταίτε που δεν προσφέρατε αγάπη, φιλοξενία, σπιτικό, φαγητό σε αυτούς τους κακόμοιρους αλβανούς.
    Τα συλληπητήρια στην οικογένεια του θύματος.
    ΥΓ: Όσο για το άλλο περιστατικό με τον αφοπλισμό των αστυνομικών, ας ξυπνήσουν και οι ένστολοι καμιά ώρα, και ιδίως οι αξιωματικοί γιατί και αυτοί δεν είναι τελείως άμοιροι ευθυνών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.
    ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ;;; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;;
    ΚΑΝΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ,
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ;;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΨΩΜΑΚΙ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ
    ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ

    ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ
    ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kai pou eiste akoma.....OI TZEFRYDES OI XRYSOSKATOULILHDES,KAI OI STRATHGOI MAS DEN KATALAVAINOUN TIPOTA,DYSTHXWS 8A 8RHNNHSOUME POLOUS AKOMA ELLHNES NEKROUS ALA STO TELOS 8A NIKHSOUME,H XWRA EINE YPO KSENH KATOXH,KATALAVETE TO,OPLIS8HTE,ANTISTA8HTE,PIASTE OTI EXETE STA XERIA SAS PETRES OTI KAI NA EINE...
    A Vyzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Efxome auto pou epa8e to Nearo adikoxameno Ellhnopoulo Ston Fourno ston Byrwna,pou to skotwsan oi mafiozoi Albanoi,na to pa8oun kai melh tis oikogeneias tou Xrysoskatoulidh kai tou TZEFRY,EKSW APO TIN ELLADA NA EKSWRISTOUN O TZEFRY KAI O XRYSOSKATOULIDHS,EKSW APO TIN ELLADA OLOI OI KSENOI DOLOFONOI,BIASTES,LHSTES,KAKOURGOI.O STRATOS NA MILISEI,H ELLADA STOUS ELLHNES,STA XWRAFIA KAI STOUS AGROUS OLOI OI SYRIZAIOI NA SKABOUN HLIO ME HLIO,GIA NA FEROUNE TIN EPANASTASH PIO "KONTA"STIN ERGATIA KAI TIN AGROTIA.
    DIKAIOSYNH TWRA,DIKAIOSYNH TWRA,DIKAIOSYNH TWRA,ANTIPOINA APO EIDIKES "OMADES" ENANTION KSENWN DOLOFONWN ,TWRA ,SHMERAAAAAAAAA.
    A Vyzantinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΩΛΟ-ΑΛΒΑΝΑ ΤΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έλληνα ξύπναααααα!!!!!! Αγνόησε την ψευτοκουλτούρα, και πάρε το νόμο στα χέρια σου. Περιμένεις να μας σώσουν αυτοί πού μας έφεραν σε αυτήν την κατάσταση; Πόσα άλλα κακά θα πρέπει να μας βρούν ακόμη για να ξυπνήσουμε; Πολιτικοί και δημοσιογράφοι έχουν πάρει θέση υπέρ της αλητείας, όπως άλλωστε είναι και του λόγου τους. Για όλα φταίει η αστυνομία, και όχι οι γλιμούτσιδες πού τους δίνουν άδειες από τις φυλακές. Δεν θέλω άλλη πρόοδο, μπούχτισα!!!!!ΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΣΥΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΝΝΕΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΨΥΛΟΚΟΜΜΕΝΗ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΚΑΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΙ ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έξω όλοι οι ξένοι. Τιμωρία στους ηθικούς αυτουργούς των εγκλημάτων κατά των Ελλήνων . Ένας εισαγγελέας δεν θα στραφεί κατά των πολιτικών και των αντεθνικών νόμων που κατασκευάζουν ; Κάθε νόμος που θίγει την πατρίδα μας και τους Έλληνες είναι άκυρος. Και άν δεν βρεθεί εισαγγελέας άς βρεθεί επιτέλους ο λοχίας που με την δύναμη των όπλων να επιβάλλει το δίκαιο σ' αυτήν την σάπια κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ -Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ-Η ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΙΣ ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΗ
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    2 ΑΛΒΑΝΟΙ [ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ] ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΥΝ 2 Α;ΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΠΡΑΞΙΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΕΓΛΗΜΑ-ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΜΠΟΝΕΡΑ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΛΠ ΚΛΠ

    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΞΕΥΤΥΛΑ ΤΙΤΛΟΣ
    ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ[ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ] ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΤΟΥΣ
    ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ! ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ(ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ! ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΧΑΛΙΑ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ! ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ! ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΒΓΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ(ΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑΥΜΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ! ΑΛΛΟ! ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ(ΑΛΛΟ ΘΑΥΜΑ) ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΑΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και μετά σε αυτούς τους υπανθρώπους θέλουν να δώσουν και δικαίωμα ψήφου και ελληνική ιθαγένεια!!!Αν είναι δυνατόν!!!Εμένα τις προάλλες κάτι αλλοδαποί,μάλλον Αλβανοί μου σπάσαν 2 παράθυρα απο το αμάξι μου και κλέψαν απο μέσα το cd player,τα cd και κάτι βιβλία.Κάθε φορά που περνάω απο Ιερα Οδο και Κωνσταντινουπόλεως πέφτουν πάνω μου 4-5 ασιάτες να μου πλύνουν τα τζάμια με το ζόρι και μια φορά που άνοιξα το παράθυρο και τους φώναξα με απείλησαν οτι θα μου διαλύσουν το αμάξι και θα με ξυλοφορτώσουνε.Ως πότε θα είμαστε σκλαβωμένοι μέσα στην ιδια μας την χώρα;Ξυπνήστε συνέλληνες,ρίξτε την κυβέρνηση του Jeffrey,εξορίστε όλους τους αριστερούς ανθέλληνες και διώξτε ολους τους αλλοδαπούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΔΕΝ ΦΟΝΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΩ.
    ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΠΛΑ.
    ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
    Κινδυνεύουν τα Ελληνικά στρατόπεδα και οι στρατιωτικές μονάδες από αλλοδαπούς "ληστές με μαύρα" και καλάσνικοφ;

    Τους δράστες αντιλήφθηκε ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος και τότε άρχισαν οι πυροβολισμοί...Οι άγνωστοι δράστες προσπάθησαν να εισβάλουν τα ξημερώματα σε αποθήκη πυρομαχικών, στην περιοχή Λαέρμα. Σκοπός, συνοδός ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, αντιλήφθηκε την προσπάθεια αγνώστων να μπουν στην αποθήκη πυρομαχικών του στρατοπέδου. Μόλις εκείνος κατευθύνθηκε προς το μέρος τους οι άγνωστοι πυροβόλησαν στον αέρα και τράπηκαν σε φυγή. Η υπόθεση διερευνάται από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και θεωρείται εξαιρετικά σοβαρή...ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ!!!!!!

    http://greeknation.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Τζεφ λεγει οτι θελει να κανει την χωρα μας Δανια του Νοτου.Ξερετε, Δανια ειναι η χωρα του Βορρα, η καργα Δημοκρατικη, που οπως λενε οι κεντροευρωπαιοι με πολυ "συμπαθεια", οταν μπηκαν οι Γερμαναραδες στην χωρα τους, οι μεν Δανοι "ανδρες" σηκωσαν ψηλα τα χερια οι δε γυναικες τα ποδια τους.Νομιζω εχουμε ηδη γινει "Δανια".Ελληνες εγερθητι!!!
    Νυν υπερ παντων ο αγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Dania 8elei na kanei o tzefry tin Ellada? oxi file mou,oiko anoxhs 8elei na tin kanei,malon 8elei na tin dialysh,peiramatizete kai opou ton vgalei,akouse zw skandinabia,H ELLADA DEN SYGKRINETE PIA ME KAMIA XWRA,H ELLADA EINE H PLEON ANARXH XWRA THS EVRWPHS!!!
    NAI OI DANOI AFHSAN TOUS GERMANOUS,MALON ANTEISTA8HKAN LIGO O VASILIAS TOUS SKOTW8HKANE KAI MERIKOI,OMWS SHMERA STIN DANIA APELAVNWNTE OLOI OI PARANOMOI KSENOI,H KYBERNHSH EXEI TIN PSHFO EMPISTOSYNHS AKRODEKSIOU KOMMATOS POU H ARXHGOS TOU PIA ;KAI YPOURGOS TWN ESWTERIKWN EXEI PEI OTI OI KAKOPOIOI KSENOI 8A EKSORIZWNTE SE MIKRA NHSIA,APAGOREVOUN TIS MANTILES,OI KSENOI KAI EIDIKA OI MOUSOULMANOI YPOFEROUN STIN DANIA SHMERA,H ASTYNOMIA TOUS KTYPAEI ASXHMA,PAEI AUTA POU KSERATE GIA DANIES KAI SOUHDIES,O TZEFRY EXEI MEINEI STIN DEKAETIA TOU 1970,EDW EXOUN VASILIADES KAI OI AN8RWPOI EINE PATRIWTES,EINE SOVARES XWRES KAI OI METANASTES ZOUN ME FOBO KAI TROMO EDW,ERXONTE TIS NYKTES KAI PETOUN BOMBES MOLOTOF STA SPITIA TWN KSENWN POLLOI EXOUN KAEI EDW ZWNTANOI,STIN STOKXOLMH PRIN APO MHNES KAHKE MIA SOLALEZA KAI TA & MIKRA PAIDIA THS ZWNTANOI!!(H ASTYNOMIA AKOMA NA VGALEI PORISMA),
    TI DANIES MAS LES LOIPON? EDW TA PRAGMATA EINE AGRIA,H ELLADA EINE MPOURDELLO DEN SYNGRHNETE ME AFTES TIS XWRES.
    KAI KATI ALO,H SOUHDIA AFHSE TOUS GERMANOUS NA PERASOUN MESA APO TO EDAFOS TIS ,NA 8ESOUN YPO TON ELENXO TOUS TA THLEFWNA KAI THLEGRAFOUS,TRAINA KTL GIA NA EPITE8OUN STIN NORBHGIA,OXI H DANIA AFTOI PSILOPOLEMHSAN LIGO ,FILIKA
    A VYZANTINOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Χρυσοχοίδης δήλωσε στο ΘΕΜΑ 989 οτι υπάρχουν στρατοί κακοποιών οι οποίοι διαθέτουν οπλοστάσια και παραδέχτηκε οτι η χώρα αυτή τη στιγμή απειλείται από μαφίες και εγκληματικές ομάδες, κυρίως Αλβανών.

    Τι μας λέει δηλαδή; Αυτά που βλέπουμε, βιώνουμε και για τα οποία φωνάζουμε κάθε μέρα. Ότι έχουμε πόλεμο κι οτι κινδυνεύουμε να μας φάν λάχανο ανά πάσα στιγμή. Έργα χρειαζόμαστε όχι λόγια. Μιλάει λες και δεν ελέγχει την κατάσταση. Να παραιτηθεί ο άχρηστος αν δεν μπορεί να βάλει τάξη στο χάος και να διασφαλίσει την κοινωνική ειρήνη και ασφάλεια. Τα λόγια του Γ. Παπαδόπουλου, οτι δηλαδή "η Ελλάς είναι ένας ασθενής, ο οποίος πρέπει να τεθεί επί της χειρουργικής κλίνης" φαντάζουν πιο επίκαιρα παρά ποτέ. Ιδού πεδίο δόξης λαμπρόν για τίμιο ένστολο άνδρα που θέλει να δώσει ένα τέλος στη νέα αρρώστεια, που οι ανίκανοι πολικάντηδες όχι μόνο δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αλλά επιδεινώνουν περαιτέρω. Αν δεν μπορούν οι πρασινομπλέ παλιάτσοι να συμμαζέψουν την κατάσταση, θα πρέπει να μπορέσει ο Στρατός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

    http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.