Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ" ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΛΙΑΓΚΑ!

ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ... 100 ΞΑΝΘΙΕΣ Ο άνθρωπος που είναι πιο χαζός και απο... 100 ξανθιές μαζί, ο άνθρωπος συνώνυμο της ανοησίας, γνωστός και...

ΠΙΟ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ... 100 ΞΑΝΘΙΕΣ

Ο άνθρωπος που είναι πιο χαζός και απο... 100 ξανθιές μαζί, ο άνθρωπος συνώνυμο της ανοησίας, γνωστός και μη εξαιρετέος με το ελληνικό όνομα Γιώργος Λιάγκας έδωσε για πολλοστή φορά αποδεικτικά στοιχεία πασοκικού κομματόσκυλου (ήθελε να εκλεγεί και βουλευτής, τρομάρα του!) προκαλώντας τους ακροατές της ραδιοφωνικής του εκπομπής, απο τη συχνότητα του Real. Τον ακούσαμε λοιπόν να λέει ότι δεν.... τρέχει τίποτα αν ξηλωθεί το Εθνόσημο απο τις στολές των Αστυνομικών! Ότι πολλοί απο τους Αστυνομικούς έχουν σε κοινή θέα... ακροδεξιά σύμβολα (τη Σημαία εννοεί;), ότι είμαστε πολυπολιτισμική κοινωνία και οφείλουμε να κατεβάσουμε τις εικόνες του Χριστού απο τις σχολικές αίθουσες, για να μην προσβάλλονται τα μουσουλμανάκια! Βέβαια ο συγκεκριμένος είναι πασίγνωστος για την αρετή και... τόλμη που επιδεικνύει μπροστά στην τρομακτική παρουσία μιας... ντεκαπάζ! Όπως έγινε γνωστό στις διακοπές του με την ποιοτική σύντροφό του τηλεπερσόνα Φαίη Σκορδά (ξανθιά!) σε εξωτικό νησί (για να αποδείξει την πίστη του στον... σοσιαλισμό) όταν τα μαλλιά της πήραν φωτιά (το ντεκαπάζ είναι εύφλεκτο υλικό) προτίμησε να τρέξει πανικόβλητος για να σώσει το τομάρι του, εγκαταλείποντας την Φαίη σε ρόλο "καιόμενης βάττου"! Τόσο παλικάρι είναι ο λεγάμενος... Και βγαίνει σήμερα να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες! Τελικά η βλακεία είναι ανίκητη!

19 σχόλια

  1. EΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΓΚΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ? Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ
    ΥΣ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΡΙΞΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΥΠΝΩΤΙΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οχι ρε , απλα ειναι μπουχεσας γιαυτο την εριξε , θα τον εχει στο βρακι της η γκομενα , εχει να φαει κερατο ο μπουχεσογλου , θα κοπαναει το κεφαλι του στα γεφυρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον έχουν το ίδιο καμμένο μυαλό.
    Τα σκατά με τα σκατά που λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στον αγαπητό συνέλληνα 5/2/10 3:17 μμ που αναρωτιέται "ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΡΙΞΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΥΠΝΩΤΙΣΕΙ" περισσότερο ταιριάζει το "Όμοιος. ομοίω αεί πελάζει". Αν δεν ταίριαζαν δεν θα συμπεθέριαζαν. Ας είναι όμως!!
    Είναι χαρακτηριστικό της εποχής, ότι κάθε είδους πρακτοράκια και ανθυποπρακτορίσκοι των νεοταξιτών, έχουν ξαμολυθεί για να κάμψουν παντί τρόπω, το φρόνημα και την αγωνιστικότητα των Ελλήνων. Αλλά επειδή δεν διαθέτουν ούτε στοιχειώδη λογική, αδυνατούν να καταλάβουν ότι ματαιοπονούν. Και δεν θα αργήσει η μέρα που όλος αυτός ο εσμός των ελληνόφωνων ηλιθίων πρακτορίσκων θα λογοδοτήσει ενώπιον του Ελληνικού Λαού. Λιάγκες και Σα-λιάγκες και άλλοι γυμνοσα-λιάγκες, θα λάβουν το τίμημα που τους αξίζει. Να είστε βέβαιοι. Θαρσείν χρην ω Έλληνες, ταχ'αύριον έσσεται άμεινον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παίδες ο σταυρός έχει εδώ και ένα χρόνο αφαιρεθεί από το σήμα της αστυνομίας στις στολές των αστυνομικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Liaga είναι ιταλοαλβανός στην καταγωγή, όπως και ο Alavano. Φυσικό είναι όλοι αυτοί να θεωρούν την Ελληνική Σημαία εθνικιστικό σύμβολο ενώ μπροστά στην αλβανική κότα και την ιταλική τρικολόρε να βαράνε τακουνάκι σηκώνοντας το χέρι και φωνάζοντας ναζιστικά συνθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΤΑΜΑ
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΑΙ.ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΗΞΕ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΡΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ .ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΗΝ ΑΧΟΛΕΙΣΤΕ PELOPONNISIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.youtube.com/watch?v=GUs2iRftp-s&feature=related

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΑΓΚΑ

    Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΛΙΑΓΚΑ

    ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΟΧΙ?

    Πατροκλος Σωτηροπουλος
    Περιστερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΙΑΓΚΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕ ΣΚΟΡΔΑ,ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ.ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ.ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ.ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ.ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΛΙΑΓΚΑΣ=ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ-ΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στόχε, διαφήμιση μόνο του κάνεις. Συμφωνώ με τον 5/2/10 3:17 μμ. Κακώς ασχολείστε με τέτοιους ηλίθιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. να δω ποτε θα ξυπνησει ο κοσμος και θα τα παρει με τα γιαουρτια τα κωλοπαιδα αυτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. E8noshma exoun kai oloi oi astynomikoi tis souhdias stis stoles tous ,kai shmaia,Sto Dikoxo,i kapello kai stis epwmides, kai Megala poli megala e8noshma Tin Souhdikh korwna tou vasilia tous!!! EINE KAI AUTOI FASHSTES? Ante "Liagkisou" Re giwrgo Liagka!!!
    A Vyzantinos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΕ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ!Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΧΑΖΑΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ...ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΓΝΟΠΑΚΙΣΤΝΟΑΛΒΑΝΟΝΥΓΗΡΙΑΝΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΒΛΑΞ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. poio xazos kai apo ta radikia....
    pantos byzakia exei pio megala apo thn gynaika tou.
    Na mazepsoume oloi na tou paroume kanena soutien

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κα όχι μόνο ξηλώνονται τα σημαιάκια από τις στολές μας που φέρουμε εδώ και 100 χρόνια, αλλά ο Χρυσοχοίδης, κοπανάει και 100 ευρω πρόστιμο στον Αστυνομικό που το φοράει. Μήπως αν δούμε αλλοδαπό να φοράει τη σημαία της χώρας του να τον τσακίζαμε στο ξύλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καμαρώστε αρχοντιά!!!Καλά, εκείνου από τη χοληστερίνη του έχει καεί το μυαλό. Τι περιμένεις από άνθρωπο(;) που έχει πάρει το σχήμα της μπανιέρας;;;Γεια σου ρε Δον Χλαπάτσα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΛΑΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ! Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ! ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ!ΚΑΚΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΑ ΤΡΩΕΙ ΚΕΡΑΤΟ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ-ΑΦΡΑΤΟΥΛΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.