Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ "ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ " ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ…ΣΤΟ "ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ" ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ; Πριν αναφερθούμε στα γεγονότα της 24ης Φεβρ...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ…ΣΤΟ "ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ" ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ;


Πριν αναφερθούμε στα γεγονότα της 24ης Φεβρουαρίου εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στο συναγωνιστή - εκδότη της εφημερίδας "Στόχος" -Σάββα Χατζηπαρασκευά που παραμένει ως πολιτικός κρατούμενος διωκόμενος για τις ιδέες του στη ΓΑΔΑ. Αυτή είναι η αλήθεια κι ας μην προσπαθούν κάποιοι να βρουν δικαιολογίες.
Ο Νόμος εφαρμόζεται επιλεκτικά και κατά περίπτωση όταν εκατοντάδες κακοποιοί και εγκληματίες οι οποίοι δεν χωρούν στις φυλακές αφήνονται ελεύθεροι, ενώ όταν πρόκειται για άτομα που οι Ιδέες του ενοχλούν το σύστημα πάντα υπάρχει χώρος.

Για να αποσαφηνιστεί λοιπόν η αλήθεια για το ποιοι ήταν οι παράνομα προσαχθέντες από τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα, σας γνωρίζουμε ότι πλην των δημοσιοποιημένων ήδη ονομάτων: της κ. Χριστίνας Σιδέρη, Νομαρχιακής Συμβούλου Αθηνών, Τομεάρχη Β3 της Νομαρχιακής της ΝΔ , το κ. Ηλία Λέντζο, Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της "Δημοκρατικής Αναγέννησης" και το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ και της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας, κ. Tάσσο Χατζηπαράσχου καθώς και 5 κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα οι υπόλοιποι ήταν ηγετικά στελέχη των ''Ανένταχτων Πατριωτών'', οι οποίοι στεκόμενοι στο πλευρό κάθε Έλληνα που βιώνει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας στη γειτονιά του, ήταν έτοιμοι να δώσουν, μαζί με πλήθος συναγωνιστών που κατέφθαναν στο σημείο, βροντερό παρών στη νόμιμη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της πλατείας Αμερικής.

Σε μια επιχείρηση βγαλμένη από ταινία τρείς διμοιρίες ΜΑΤ κατέφθασαν στο σημείο και παρανόμως προσήγαγαν τους ανωτέρω, ενώ όλοι είχαν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα.
Οι προσαγωγές αυτές παραβίασαν κατάφορα τα Συνταγματικά και Ανθρώπινα δικαιώματά μας και θύμισαν άλλες εποχές που απαγορευόταν το δικαίωμα του Συναθροίζεσθε..
Κατόπιν όλων αυτών οι πολιτικά διωκόμενοι θα χρησιμοποιήσουν κάθε νόμιμο μέσο που έχουν στη διάθεσή τους απαιτώντας τη παραίτηση των εντολέων που δεν είναι άλλοι από τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Λευτέρη Οικονόμου.

Οι ''Ανένταχτοι Πατριώτες'' δηλώνουν πως δεν τους κάμπτουν και δεν τους φοβίζουν οι σταλινικές μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι δυνάστες της κυβέρνησης και συνεργάτες της Νέας Κατοχής και θα συνεχίσουν τον Αγώνα ενάντια σε όλους όσους επιχειρούν την εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους μέσω του λαθρονομοσχεδίου και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του έγκλειστου στη ΓΑΔΑ Συναγωνιστή Σάββα Χατζηπαρασκευά θα δώσουμε το παρών στην εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας την Δευτέρα 1η Μαρτίου στο ξενοδοχείο Πρέζιντεντ στις 7 το απόγευμα και καλούμε με τη σειρά μας τους Έλληνες πατριώτες να πράξουν το ίδιο.

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ!

11 σχόλια

  1. ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΩΝ ΚΕΡΑΤΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ
    Μ Η Ν Υ Σ Ε Ι Σ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΤΟΧΗΣΕΣ ΧΟΥΝΤΟΧΟΙΔΗ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ .Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ.ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΡΟΠΟΤΖΗ.ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ?ΣΕ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΨΗΦΟ.ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Τουρκια πας φυλακη αν πεις και το παραμικρο εναντιον του τουρκικου εθνους - αν δεν σε περιλαβουν πρωτα οι γκριζοι λυκοι . Το ιδιο και στην Αλβανια , τα Σκοπια . Τα κρατη αυτα εχουν μηδεν λαθρομεταναστες . Στην Ελλαδα ειναι παραπτωμα να υπερασπιζεσαι το Ελληνικο Εθνος ! Παιδια την βαψαμε , κυριολεκτικα ! Οι εχθροι μας θωρακιζονται ενω εμεις παμε κατρακυλα τον κατηφορο της απεθνικοποιησης ! Πολυτελεια ειναι για μας ολα αυτα παιδια ! Απεθνικοποιηση μπορει να χωνεψη η Γερμανια που χει γειτονες την Αυστρια την Ελβετια, τη Δανια οχι εμεις που χουμε αδηφαγα και αγρια θηρια τριγυρω μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε συνελλην Σαββα κουραγιο.
    Τα σκουπιδια που πολεμουν την Πατριδα μας συντομα θα σε παρακαλουν να τους λυπηθης,αλλα....
    Λυκουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν πολιτικος στρατιωτης και χρυσαυγιτης θελω να δωσω και εγω προσωπικα τη συμπαρασταση μου στον εκδοτη του στοχου.Ο ασυμβιβαστος πατριωτικος χωρος η για να το εκφρασω καλυτερα ο πατριωτικος χωρος που δεν ελεγχεται και δεν ειναι "μαιμου" οπως ο υποτιθεμενος του ΛΑ.ΟΣ βρισκεται στο στοχαστρο του σιωνιστικου και σταλινικου κατεστημενου.Πρωτοι απ ολους ειναι ο μεγαλυτερος εχθρος της αρρωστημενης "δημοκρατιας τους δηλαδη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδια μη βριζετε τη χουντα συγχεοντας την με τον Χρυσοχοιδη. Μαφιοχοιδη να τον λετε, αρμοζη καλυτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Δε δουλεύω για την κυβέρνηση,
    δουλεύω για τον Ελληνισμό.
    Δεν αγαπώ την κυβέρνηση,
    αγαπώ τον Ελληνισμό.
    Σιχαίνομαι την κυβέρνηση,
    δε σιχαίνομαι τον Ελληνισμό.
    Άμα συλλογίζομαι
    την κυβέρνηση πέφτω,
    σηκώνομαι όταν νοιώθω τον Ελληνισμό.
    Πονώ για τον Ελληνισμό,
    για την κυβέρνηση
    μου έρχεται καταφρόνια.
    Για να ζήσω περισσότερο
    πρέπει να συνδεθώ με το Έθνος μου.
    Συνδέομαι με το Έθνος μου,
    όταν προσπαθώ να το δυναμώσω,
    διοχετεύοντας όλες τις δυνάμεις μου εκεί,
    δηλαδή σ΄αυτόν τον σκοπό."

    ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν πιστεύω στα μάτια μου πως γίνονται τέτοιες συλλήψεις.Ανεξαρτήτως ιδεολογικών διαφορών όλοι οι πατριώτες της χώρας πρέπει με σύμπνοια και ομόνοια να αντιταχθούν στα νεοταξικά ησουν και οι σχέδια.
    Με τέτοιες ενέργειες αποκαλύπτεται το πραγματικό ανθελληνικό πρόσωπο της χειρότερης κυβέρνησης που εμφανίστηκε ποτέ στον Ελλαδικό χώρο.
    Ας ξυπνήσουν από τον λήθαργο και όλοι οι φίλοι που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ,και στο κάτω κάτω τι φταίνε κάποιες εθνικιστικές φωνές στην Ελλάδα που το κατεστημένο προσπαθεί να παρουσιάσει ως επικίνδυνους,ναζί κ.λ.π. τη στιγμή που πουλάνε την Ελλάδα στους ξένους και αφελληνίζουν τον τόπο.Λιγότεροι επικίνδυνη είναι η κυβέρνηση δηλαδή με τα νομοσχέδια που παίρνει για την ιθαγένεια ας πούμε;
    Στο τέλος θα μας εξαφανίσουν όπως τους Ινδιάνους της Αμερικής.

    Αυτό δεν είναι ΠΑΣΟΚ ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΙΤΟΜΕΑΣ "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01420 ] [ 2010.02.27 19:00 ]

    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΑΗΘΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

    ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΜΕΘΟΔΟ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΗΘΩΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΤΡΟΠΟ:

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΡΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΙΜΗ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ «ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ) ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ, ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΙΚΑΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΣΤΟ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

    ΕΤΣΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ Ή ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ Ή ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ Ή ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΑΠΑΤΡΙΔΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2010 ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΙΣ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΟΧΟΣ


    ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ (πάνω) Ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ LINK (κάτω)


    http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2010/02/27/19-00/pa-sy-a_enhmerwths_2010-02-27_19-00.htm#plohghsh_03

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

    Ολοι μαζι για την Ανατροπη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΧΩΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΗ ΑΛΛΗΛΕΓΙΗ ΟΛΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΝΔ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΕΩΣ ΧΑ ,ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΤΕ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΔΕΜΑΤΙ ΤΟ ΚΛΑΡΙ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.
    ΤΩΡΑ ΠΑΡΕ 2 ΧΑ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΡΑΒΗ
    ΞΤΕ ΤΟΥΣ 2-3 ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΠΡΕΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΤΡΟΠΟΙ.
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΗ
    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.