Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΒΙΑΣΕ ΓΙΑΓΟΥΛΑ 98 ΧΡΟΝΩΝ!

ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Ανάστατη η Εύβοια και σε λίγο η Ελλάδα ολόκληρη από το απεχ...

ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Ανάστατη η Εύβοια και σε λίγο η Ελλάδα ολόκληρη από το απεχθέστατο έγκλημα που βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας... Αλλοδαπός βίασε 98χρονη γιαγιά και φυσικά εξαφανίστηκε! Στην περιοχή υπάρχουν πολυπληθείς ομάδες αλλοδαπών κυρίως Πακιστανών και Ινδών και ήδη οι κάτοικοι ζητούνε από τις Αρχές ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!

Η Αστυνομία στην Εύβοια προβαίνει ήδη σε μαζικές προσαγωγές αλλοδαπών από την περιοχή σε μια προσπάθεια να αναγνωρισθεί ο δράστης του βιασμού, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη.

Αυτόν το πολυπολιτισμό στηρίζουν τα γνωστά κέντρα που συμμετέχουν στον στρατηγικό σχεδιασμό κάμψης του ηθικού των Ελλήνων. Τα ίδια κέντρα εξυφαίνουν και κατευθύνουν την Ελληνοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων αγνώστης προέλευσης αλλοδαπών στην πλειοψηφία τους ισλαμιστές, με απάνθρωπες κουλτoύρες και νοοτροπίες. Τον αναζητούμενο δράστη και άλλους ομοίους του, το σύστημα των ξενόδουλων βάλθηκε να τους κάνει Έλληνες!

10 σχόλια

  1. Σφαξιμο στο γονα πρωτα τους προσκυνημενους και επειτα τους ξενους.
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η οργη των Ελληνων εχει ξεχυλισει. δε παει αλλο. θα βαλουμε εμεις οι ιδιοι τελος στους αλλοδαπους δολοφονους.. και μετα ερχεται η σειρα των ξεπουλημενων ανθελληνων.. που δεν θα προλαβουν να χαρουν τα λεφτα των εβραιων αφεντικων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παει η ελλαδιτσα μας, οτι και να λεμε παιδια την χανουμε. καλα τα λογια αλλα ποιος μας λογαριαζει??1000 αντε 5000 νοματαιοι δεν κανουνε την διαφορα.επρεπε να γινει μαζικος ξεσηκωμος.παρτε το χαμπαρι μας πηρε η κατιουσα................και εσυ στοχε καλα τα λες αλλα ποιος σου δινει σημασια!!!!θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΜΩΣ 5000 ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ 2:17 1/2. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΡΟΛΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΡΟΥΣΕ Η ΨΥΧΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΒΑΖΑΝ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ. ΠΟΣΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΙΧΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ 4 ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΑ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ. ΠΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ; ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ 2 ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΟ ΡΗΘΕΝ: "ΕΙΣ ΕΜΟΙ ΜΥΡΙΟΙ ΑΝ ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΙ".
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ, ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ) ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλέξανδρε,

    Εγώ δεν βλέπω καμμία οργή να έχει ξεχειλίσει. Η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων μένει ανενημέρωτη και μάλλον απαθής μπροστά στο εθνοκτόνο ν/σχέδιο που πάνε να περάσουνε.
    Λίγοι είναι αυτοί που έχουν άποψη. Πάνε χρόνια τώρα που οι Έλληνες αδιαφορούν για τα εθνικά θέματα. Ναι, είναι δυσαρεστημένοι με τους πολλούς αλλοδαπούς, αλλά μέχρις εκεί.

    Δεν βλέπω την οργανωμένη και δυναμική αντίδραση, που θα σταματήσει τον κατήφορο. Κοίτα γύρω σου και μίλα με όποιον θες, αρκεί βέβαια να μην είναι πολιτικοποιημένος, όπως εσένα κι εμένα και τους άλλους που γράφουν εδώ. Θα σηκώσει αμήχανα τους ώμους και θα σου πει "τι να κάνουμε; εμείς θ' αλλάξουμε τα πράγματα;".

    Αυτή είναι η αλήθεια και το ξέρεις κι εσύ. Η εθνική αφύπνιση δεν ήλθε και ούτε πρόκειται να έλθει, αν δεν βρεθεί η ομάδα εκείνη το ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ατόμων που θα την φέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. STHN XORA TOU THA TOU KOBANE TA GENITIKA TOU ORGANA. EMEIS GIATI DEN TIO KANOUME AUTO? APO GERMANIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. DEN ANTITHROUN GIATI DEN EXOUN ELEYTHERO MYALO. EINAI OLOI TOUS KOMATOSKYLA KAI ENO GNORIZOUN TI SYMBAINEI PERIMENOUN NA DOUN TI THA PEI TO KOMMA TOUS GIA NA PRAXOUN KAI AYTOI ANALOGA. GNORIZO MERIKOUS DHTHEN ELLINES POU DEN YPOGRAPSAN GIA TO DIMOPSIFISMA ENO THA MPOROUSA NA YOGRAPSOUN KAI META NA PSIFISOUN "NAI" GIA TO NOMOSXEDIO AKOLOUTHONTAS TIS PROSTAGES TOU KOMMATOS TOUS. DIMOKRATIKOTATA THA MPOROUSA NA TO PERASOUN (MH TOUS BATO KAI IDEES) ALLA AN TO YPOGRAPSEIS EISAI RATSISTHS KAI FASISTAS: AYTH EINAI H DIMOKRATIA TOUS. MATHAN MIA LEKSI KAI XORIS NA KSEROUN TI SHMAINEI TI LEN SYNEXEIA GIA AYTOUS ETHNIKISTHS = RATSISTHS*FASISTAS. ZHTO H DHMOKRATIA TOU TZEFRI KAI OLON TON ALLON: APO GERMANIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ekso i anthelines apo tin elada masoli mzi gia tin orthodoxia mas gia tin thraki mas gia tin elada mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΟΥΛΑ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΥΝΟΧΙΣΜΟΥ?Η ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ?ΣΤΟΧΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ?ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΙΚΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΖΟΥΓΚΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ?ΤΕΛΟΣ,Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.