Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

TA ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ

... ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΤΣΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΕΤΣΟ... ΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ... Θα σας πετάνε καν...

...
ΑΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΤΣΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΕΤΣΟ... ΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ...

Θα σας πετάνε κανα εθνικό θέμα που και που, άκοπα και άνευρα και θα σας ρίχνουν στάχτη στα μάτια, αλλά δεν είναι τίποτα άλλο πιά από επιχειρήσεις που αυτοαποκαλούνται "μπλογκς" αλλά χρηματοδοτούνται από τους ίδιους πάνω κάτω εργολάβους που ελέγχουν και τα Μέσα Ενημέρωσης. Δεν μας νοιάζουν τα ονόματα γιατί ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ κι αυτούς και τα λεφτά τους... Μας νοιάζει όμως που τρύπωσαν σε έναν ακόμη χώρο έκφρασης καπηλευόμενοι την άμεση και αγνή ενημέρωση, ακόμη και τον πατριωτισμό ενίοτε, για να μεταβληθούν σιγά σιγά (έτσι φάνηκε δηλαδή) σε ορντινάτσες του συστήματος.

Δεκάδες αναρτήσεις, αμέτρητες για τις μπάτσες που έφαγε την πρωτοχρονιά ο Κωστέτσος (Καρσιώτη δεν είσαι μόνος...) αλλά ούτε μιά κουβέντα για το συγκλονιστικά τραγικό συμβάν που εξελισσόταν την ίδια ώρα με αποτέλεσμα μιά Ελληνίδα βιασμένη, σκοτωμένη και πεταμένη σαν το σκυλί στην Γκράβα... που πέρασε ως μιά ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ... Αν βέβαια ήταν καμιά αφρικάνα πόρνη από αυτές που σκορπούν θάνατο έϊτζ στο δρόμο, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα...

Τόση προφανή ξεφτίλα για να την αντέχουν, σημαίνει ότι είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ η εντολή που δέχτηκαν να θάψουν το θέμα... Κι εντάξει... το αρχιλαμόγιο με το τρελόχαρτο (ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ προ δεκαετιών...) να παίζει το γνωστό παιχνίδι του συστήματος αλλά γιατί να ισχύει κι εδώ το "Μ΄όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις"; Ε; Μάνες, γυναίκες, κόρες κι αδερφές δεν έχουν... Γιατί τους κρύβουν την αλήθεια; Ή μήπως την κρύβουν μόνο από τις μάνες τις γυναίκες, τις αδερφές και τις κόρες των άλλων; ΝΤΡΟΠΗ!

(Μήπως έβγαλαν τσιμουδιά για το ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ Νομοσχέδιο περι απόδωσης Ιθαγένειας, παρά την συντριπτική υπεροχή των πολέμιων του εντός και εκτός διαδικτύου;)

www.stoxos.gr

4 σχόλια

  1. wxoume anagki kai apo tin diki sas stiriksi gia to neo blog mas..to opoio exei skopo na stirizi oles tis eleftheres apopsis..
    www.ksipnistere.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρετε,
    μπορείτε να πείτε περισσότερες λεπτομέρειες για την καταγωγή της κοπέλας;Ανακοινώθηκε κάπου η καταγωγή της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MAΓΚΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΟΥΝΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ -ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ-ΜΜΕ ΚΛΠ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ

    Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΡΗΜΑΔΙΟ ΔΥΟ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ

    ΟΙ ΩΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ.

    ΤΡΕΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΡΙΜΑΖΟΥΜΕ


    2010 Η ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ...ΜΕΤΡΑΗ ΚΑΙ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ

    Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΗ ΤΑ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΥΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΑΣ,Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ,Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΑΣ!!!ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.