Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ!

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ Η ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ... Πρόταση για συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – Οικολόγων στους μεγάλους δήμους της χώρας, η οποία προκάλεσε...

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ Η ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ...

Πρόταση για συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – Οικολόγων στους μεγάλους δήμους της χώρας, η οποία προκάλεσε αμηχανία στην Κουμουνδούρου, κατέθεσε μέσω συνέντευξής του στο Κανάλι 1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης. Με φόντο την επαναφορά του 50+1 που ευνοεί συνεργασίες τουλάχιστον στο β΄ γύρο ο κ. Κουβέλης μίλησε για την ανάγκη να υπάρξει συνεργασία στη Θεσσαλονίκη για να προσθέσει ότι «το ίδιο μπορεί να γίνει και στην Αθήνα, στη βάση προϋποθέσεων προγραμματικού χαρακτήρα». Η ηγεσία του ΣΥΝ αντιμετωπίζει μάλλον αρνητικά μια τέτοια προοπτική, ενώ στην Ιπποκράτους θεωρούν ότι είναι λογικό ιδιαίτερα μετά την κατάργηση του 42% να συνεργαστούν τα δύο κόμματα, καθώς υπάρχει και προϊστορία συνεργασιών στις δημοτικές εκλογές. Υπενθυμίζεται ότι «ναι» σε συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με ΠΑΣΟΚ και Οικολόγους στη Θεσσαλονίκη είχε πει την Κυριακή σε συνέντευξή του στην Real News και το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ Σπύρος Λυκούδης, ενώ είχε ταχθεί υπέρ αντίστοιχων ευρύτατων συνεργασιών και σε άλλους δήμους.
http://www.aftodioikisi.gr

2 σχόλια

  1. 1) Όμοιος ομοίω, αεί πελάζει.
    2) Πάσσαλος, πασσάλω εκρούετο.
    3) Όμοιος στον όμοιο και κοπριά στα λάχανα.
    4) Ότι σκ..τα και το φτυάρι.
    5) Είδε ο γύφτος την γεννιά του και αναγάλιασε η καρδιά του.
    6) Μάθανε ότι γα...στε και πλακώσανε και οι γύφτοι.
    Αυτές οι παροιμίες ταιριάζουν "γάντι" στον εσμό των προδοτών που θέλουν και ....συνεργασία τρομάρα τους!!!! Πως θα αντέξουμε τόσους σωτήρες;; Φτάνει ρεεεεε! μη μας σώζετε άλλο. Φτάνειιιιιιιι!!!!
    Υ.Γ Καμμιά συνεργασία για να σταματήσει το τρελλό φαγοπότι που λέγεται "χρηματοδότηση των κομμάτων από τον κρατικό προϋπολογισμό" θα κάνετε;;; ή θα συνεχίσετε να μας παραμυθιάζετε περί φοροδιαφυγής;;; Που στο κάτω-κάτω της γραφής, δεν είναι και κακό να κλέβεις τον κλέφτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και καλα κανουν και τους δυσκολους οι βρωμπροδοτες,εκτος κι αν πονταρουν στους ψηφους των λαθρομεταναστων που θα ψηφισουν στις δημοτικες εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.