Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ "ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ" ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Μια επαγγελματική εκτέλεση συνέβη πριν λίγο έξω απο το σπίτι του επιχειρηματία Κωστή Χατζηκωστή. Δολοφονήθηκε ο γιος του εκδότη της "Ση...

Μια επαγγελματική εκτέλεση συνέβη πριν λίγο έξω απο το σπίτι του επιχειρηματία Κωστή Χατζηκωστή. Δολοφονήθηκε ο γιος του εκδότη της "Σημερινής", Άντης Χατζηκωστής στην οδό Αγίας Ειρήνης, σε πολυσύχναστη περιοχή της καρδιάς της κυπριακής πρωτεύουσας. Αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν δυο πυροβολισμούς και η είδηση της στυγνής δολοφονίας του έχει αναστατώσει την Κύπρο. Το έγκλημα διαπράχθηκε νωρίς -γύρω στις 8.30- πολύ κοντά στην Αμερικανική πρεσβεία. Οι δολοφόνοι ήταν δυο και επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα. Ο ένας κατέβηκε και δολοφόνησε τον άτυχο Άντυ σχεδόν εξ επαφής. Θα σας ενημερώσουμε για ότι νεώτερο! Πάντως σύμφωνα με ειδικές πηγές και εκτιμήσεις καθόλου απίθανο να πρόκειται για... ΜΗΝΥΜΑ καθώς είναι γνωστή η στάση της εφημερίδας "Σημερινής" τόσο στο σχέδιο Ανάν, όσο και στις συνομιλίες που διεξάγονται μεταξύ Χριστόφια και ψευδοκράτους!

6 σχόλια

  1. ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΣΟΡΟΥ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑΦΟΥΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα χυθει πολυ αιμα ,αιμα Ελληνικο,το δενδρο της Λευτεριας διψαει! Ας ειμαστε ετοιμοι εμεις, τουλαχιστον, οι 300...
    ΗΘΙΚΟΝ... Α Ι Μ Α !!!

    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΚΥΒΕΒΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. ΑΝΩ ΣΧΩΜΕΝ ΤΑΣ ΚΑΡΔΙΑΣ - ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.
    ΟΣΟΙ ΖΗΣΕΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ, ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΣΠΕΙΡΕΤΕ ΜΕ ΑΛΑΤΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΣΟΡΟΥ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑΦΟΥΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ????"


    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΑΝΙΑΤΗ ΝΟΣΟ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΥΧΑΙΑ????

    ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι φιλε ανωνυμε,οπως ισοπεδωνουν τα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ της Α Θ Α Ν Α Τ Η Σ Ελλαδος,ετσι και θα ισοπεδωθουν και κρεμαστουν οι προδρομοι του αντιχριστου και υπουλοτεροι ολων των εχθρων μας.
    Η Ελλας ειναι υπο κατοχη αλλα ο Θεος εχει υπογραψη για την Ελευθερια της,και οταν εχεις τον Θεο με το μερος σου....
    Καλο αγωνα σε ολους μας και καλη Λευτερια !
    Λυκουργος Ε.Α ΛΟΚ (Πιστος παντα στον Ιερο στρατιωτικο λογο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟυ ειναι ρε οι Αξιωματικοι;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ;
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ!
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ:ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΡΟΥΧΟΥΣ.
    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ,ΜΠΟΓΙΕΣ,ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ.
    ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ σημερα ΟΤΙ:Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΑΣΗ.Θεωρω,ομως,οτι ηταν ατιμια εκ μερους ΤΟΥ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ.
    ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.

    Αυτος που υπαρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.