Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΥΣΗ... ΚΟΙΜΑΤΑΙ!

Όλο και πυκνώνουν οι επιθέσεις του Ισλάμ κατά της Δύσης, που όμως επιμένει αυτοκαταστροφικά να κοιμάται και να κλείνει τα μάτια στον κίνδυν...

Όλο και πυκνώνουν οι επιθέσεις του Ισλάμ κατά της Δύσης, που όμως επιμένει αυτοκαταστροφικά να κοιμάται και να κλείνει τα μάτια στον κίνδυνο που την απειλεί. Πάνω απο 10.000 μουσουλμάνοι διοργάνωσαν πορείες διαμαρτυρίας στο Μιλάνο και στην Μπολόνια και κατέληξαν σε μαζική προσευχή μπροστά απο τους καθεδρικούς ναούς των δυο ιταλικών πόλεων! Με αυτό το προκλητικό εγχείρημα οι διαδηλωτές εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στους εγκλωβισμένους Παλαιστινίους της λωρίδας της Γάζας και κατήγγειλαν την ισραηλινή βαρβαρότητα. Οι πορείες διέσχισαν το κέντρο των δυο πόλεων
και κατέληξαν στις κεντρικές πλατείες, μπροστά στους καθεδρικούς ναούς. Εκεί οι διαδηλωτές προσευχήθηκαν ομαδικά, στραμμένοι προς τη Μέκκα, δημιουργώντας την αντιφατική εικόνα που αιχμαλώτισε ο φακός της ισπανικής εφημερίδας el pais.
Η πράξη αυτή προκάλεσε θύελλα, αντικρουόμενων, αντιδράσεων στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Πρόσθετη ανησυχία προκάλεσε το γεγονός πως εμπνευστής του εγχειρήματος ήταν ο ιμάμης Αμπού Ιμάντ, ο οποίος έχει στο παρελθόν καταδικασθεί για συσχετισμό με την τρομοκρατία. «Όταν ένα τέτοιο πρόσωπο ηγείται 10.000 Μουσουλμάνων, δημιουργούνται ερωτηματικά για την ικανότητά μας να προστατεύουμε τη δημόσια τάξη», δήλωσε ο Μαουρίτσιο Γκασπάρι, πρόεδρος του κόμματος «Λαός της Ελευθερίας».
Ο ιμάμης Αμπού Ιμάντ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Κορριέρε ντε λα Σέρρα, υποστήριξε πως ο τόπος της προσευχής ήταν... τυχαίος. «Η πορεία κατέληξε στην πλατεία του καθεδρικού και έτυχε να είναι η ώρα της προσευχής. Έτσι, προσευχηθήκαμε όλοι μαζί», δήλωσε.
Από την άλλη μεριά είχαμε πρωτοφανή επίθεση με αιχμή του δόρατος το Ισλάμ, και απο το Ιρανό πρόεδρο Αχμαντινετζάντ που επιτέθηκε φραστικά στους Ευρωπαίους -ειδικά στους Ελβετούς- πολιτικούς ηγέτες τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων αποκαλώντας τους "τον ένα πιο βλάκα απο τον άλλο"! "Αυτοί οι (Ευρωπαίοι) πολιτικοί δεν ξέρουν τίποτα ούτε για την πολιτική ούτε για την ιστορία", φέρεται να είπε ο Αχμαντινετζάντ σε ομιλία του στο τέμενος Αράκ στην Τεχεράνη, σύμφωνα με το πρακτορείο Fars."Έρχονται και λένε ας καταστρέψουμε τους μιναρέδες στα τζαμιά και νομίζουν ότι έτσι μπορούν να εμποδίσουν την πλημμύρα του Ισλαμικού κινήματος, της Ισλαμικής πίστης", είπε μετά από σιιτική θρησκευτική τελετή. "Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν κάνουν οι μιναρέδες την πίστη, αλλά είναι η πίστη των ανθρώπων που φτιάχνει τους μιναρέδες", πρόσθεσε. Ο Αχμαντινετζάντ προφανώς αναφερόταν στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελβετία τον περασμένο μήνα, όταν απαγορεύθηκε η κατασκευή μιναρέδων στα τεμένη - εξέλιξη την οποία η Τεχεράνη κατήγγειλε, καλώντας την Ελβετική κυβέρνηση να μην εφαρμόσει τέτοιο μέτρο.

2 σχόλια

  1. Σημερα εξιχνιαστηκε ο φόνος στην περιοχή Πλάκας στη Ερετρια την 55 χρονη ελληνίδα την κατακρεούργησε 43χρονος πακιστανός .Που είναι τώρα οι ευαίσθητοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ML gia pious evestitous milas oli tous ine poulimeni den tous endiaferi i patrida mas emis oli mazi prepi na tous tarakounisome filikotata germania.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.