Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ...

ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ... Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς έκανε την ...

ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ...


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Στην πρόσφατη ομιλία μου στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό είχα προειδοποιήσει την Κυβέρνηση να μην προχωρήσει βιαστικά σε μαζικές νομιμοποιήσεις μεταναστών χωρίς τις προϋποθέσεις που βάζουν τα περισσότερα Ευρωπαϊκά κράτη.
Η Κυβέρνηση δεν άκουσε αυτή την έκκληση.
Σήμερα, λοιπόν, στέλνω στον υπουργό Εσωτερικών αναλυτικό υπόμνημα για τους λόγους που η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο.
Στο ίδιο υπόμνημα γίνονται συγκρίσεις με τις ρυθμίσεις άλλων ευρωπαϊκών χωρών, για να φανεί καθαρά ότι η ΝΔ βρίσκεται εντός ευρωπαϊκής λογικής, ενώ το κυβερνητικό νομοσχέδιο βρίσκεται έξω από κάθε λογική.
Για να εξυπηρετεί μόνο προφανείς μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν αντιμετωπίζουν τα κύματα παράνομης και ανεξέλεγκτης μετανάστευσης που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά, υιοθετούν αυστηρές προϋποθέσεις για την πολιτογράφηση και την απόδοση ιθαγένειας.
Εμείς που αντιμετωπίζουμε οξύ πρόβλημα ανεξέλεγκτης εισροής μεταναστών, αντί να είμαστε πιο προσεκτικοί, κατεβαίνουμε με το νομοσχέδιο αυτό, στο πιο «χαλαρό κατώφλι» απ’ όλους! Πηγαίνουμε αντίθετα με τη λογική, αντίθετα προς το συμφέρον μας, αλλά κι αντίθετα από τους υπόλοιπους εταίρους μας...
Είναι ένα νομοσχέδιο που διευκολύνει την είσοδο μεταναστών παράνομα, ώστε να κάνουν παιδιά στην Ελλάδα, στη συνέχεια να παίρνουν τα παιδιά τους αυτόματα ιθαγένεια και να νομιμοποιούνται έτσι αναγκαστικά και οι γονείς τους.

Οι Έλληνες είναι λαός, δεν είναι «πληθυσμός».
Και εκείνο που μετατρέπει το «γεωγραφικό χώρο» σε ενιαία χώρα και τον «τοπικό πληθυσμό» σε λαό είναι η ταυτότητά του.
Δεν μπορεί οι Γάλλοι να ανακαλύπτουν σήμερα τη σημασία και την επικαιρότητα της εθνικής ταυτότητας (ιδιαίτερα για την ενσωμάτωση των μεταναστών στην κοινωνία τους), δεν μπορεί οι Βρετανοί να ανακαλύπτουν τη «Βρετανικότητα», οι Ισπανοί την «Ισπανικότητα», και εμείς να φοβόμαστε να μιλήσουμε για την «ελληνικότητα».

* Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Θα υπερψηφίσουμε, βέβαια, το δικαίωμα ψήφου των ομογενών.
* Δεσμευόμαστε από τώρα ότι θα καταργήσουμε το νομοσχέδιο όταν θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας.
* Επίσης δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε τον εθνικό χαρακτήρα της Παιδείας μας, σύμφωνα με το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματός μας. Για να σηματοδοτήσουμε την ενσωμάτωση όλων στην «ημετέρα παιδεία».
* Επί πλέον, σε ό,τι αφορά τις επί μέρους ρυθμίσεις, δεσμευόμαστε να νομοθετήσουμε προϋποθέσεις για την πολιτογράφηση και απόκτηση ιθαγένειας, αυστηρά καθορισμένες, όπως προβλέπεται και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.
Σεβόμαστε, βέβαια, τα παιδιά των νομίμων μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα. Αυτά θα παίρνουν με αίτησή τους ιθαγένεια, όταν ενηλικιώνονται κι εφ’ όσον έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον την 9χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση. Προϋπόθεση που πιστοποιεί τη συμμετοχή τους στην ελληνική παιδεία. Αυτό άλλωστε, προβλέπει και η νομοθεσία μιας σειράς ευρωπαϊκών χωρών με διάφορες παραλλαγές.

Θέλουμε την Ελλάδα «κοινότητα Παιδείας, Παράδοσης και Πολιτισμού». Κοινότητα ανθρώπων που βιώνουν την «ημετέρα παιδεία».
Αυτό είναι το καλύτερο «αντίδοτο» στο ρατσισμό και την ξενοφοβία.
Η Ελλάδα είναι μια ανοικτή δημοκρατική κοινωνία.
Δεν θέλουμε να την κάνουμε «περίκλειστο φρούριο».
Αλλά, και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει «ξέφραγο αμπέλι».



Αντώνης Σαμαράς


ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ... ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ... ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΝΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ... ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ (ΕΧΕΙ ΚΑΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ) ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΕΚΤΡΩΜΑ... (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Ή ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.) ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Η ΜΑΧΗ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ... (Έχουμε να σας πούμε πράγματα και θάματα για αυτή την Ιστορία...) ΕΠΙΠΛΕΟΝ...


Στην δήλωση του ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρει πως το Νομοσχέδιο αυτό εξυπηρετεί προφανείς μικροκοματικές σκοπιμότητες... Κι εδώ είναι μια απο τις πιό σκληρές διαφωνίες μας. Το Νομοσχέδιο αποτελεί μακροχρόνιο σχέδιο ενός ισχυρού συνωμοτικού μηχανισμού με αναφορά σε ξένα κέντρα, που έχει αποκλειστικό στόχο, την Εθνική αποδόμηση και την αλλοίωση ή και εξαφανιση του χαρακτήρα του Εθνικού Κράτους. Το ΠΑΣΟΚ απλά εξυπηρετείται από αυτό το σχέδιο για αυτό και εσωτερικοί μηχανισμοί του το στηρίζουν. Δεν είναι χειρότερο να μην το αντιλαμβάνεσαι αυτό από το να το ξεπερνάς...

Και ασφαλώς η... Ιθαγένεια, που δεν είναι Υπηκοότητα... κι ας εξίσωσαν νομικά τον όρο πριν από χρόνια ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ από τα ίδια κέντρα ΄καθοδηγούμενοι, για να είναι σήμερα ανοιχτός ο δρόμος. Ελληνική Ιθγένεια ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΑΣ κι αυτό δεν είναι κάτι που μπορούμε να το διαπραγματευτούμε με κανέναν...

Κατά τα άλλα το γνωρίζουν όλοι... ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ... ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ... ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ... ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ... ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΖΗΤΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!


"ΣΤΟΧΟΣ"


31 σχόλια

  1. Όχι, Αντωνάκη, δεν μας φτάνουν οι "τσάμπα" πατριωτισμοί. Ξέρω ότι το "ΘΑ" είναι η αγαπημένη λέξη όλων των πολιτικών, αλλά εμείς θα προτιμούσαμε το "ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ". Αγώνας, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, να μην περάσει ο νόμος. Ακόμη και στον δρόμο αν χρειαστεί.
    Άπαξ και πέρασε, δεν μπορείς να τον πάρεις πίσω. Θα τους πάρεις διαβατήρια και δικαίωμα ψήφου πίσω; Ή απλώς θα πεις νωχελικά "ε, όσοι έγιναν, έγιναν. Τώρα καταργώ τον νόμο και δεν θα γίνουν άλλοι";
    Και πόσοι θα έχουν γίνει εν τω μεταξύ; Και τα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών τους; Και οι λαθραίοι γονείς που τώρα θα πάρουν κάρτα ως γονείς Ελληνοπαίδων;
    Και ΠΟΤΕ θα γίνεις κυβέρνηση, Αντωνάκη;

    Σύρε στο καλό, επαγγελματία της πολιτικής. Δεν είσαι ούτε εσύ ο ΗΓΕΤΗΣ που χρειάζεται η πατρίδα μας στις δύσκολες αυτές ώρες, ούτε εμείς είμαστε χαχόλοι. Αν ήθελες πραγματικά να αντιδράσεις, δεν θα είχες καθόλου συμμετάσχει σε μία κυβέρνηση, όπου ο "Πάκης" προσκύναγε τους λαθρομετανάστες, η Ντόρα ξεπουλούσε τα ιερά και όσια σε Τούρκους, Σκοπιανούς, Αλβανούς και Αμερικανούς και ο Καραμανλής έπαιζε joysticks.
    Eσύ τους παρακολουθούσες τόσα χρόνια, άθλιε, χωρίς να βγάζεις λέξη από το στόμα σου και τώρα έρχεσαι να μου πουλήσεις πατριωτισμό; Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά αν ο Σαμαράς πιστεύει ότι με αυτό το νομοσχέδιο για την ιθαγενεια που θα κατατεθει θα κερδισει ποτέ εκλογές ώστε μετα να το καταργησει πειτε του να γυρισει πλευρό!Αλλά ακόμα και αν γίνει κατι τετοιο πως να εμπιστευτούμε ένα κόμμα σαν τη Νεα Δημοκρατία. Ξεχνάμε την δεξια του Κυρίου, τον καραμανλη πως πηγε και υπεγραψε για τις ταυτοτητες και μετα σφυριζε αδιάφορα για το θεμα οταν εγινε πρωθυπουργος.

    Αυτοί που ακόμα εμπιστευονται την ΝΔ για τοσο ευαισθητα θέματα μου θυμίζουν κάτι γυναικούλες που ο αντρας τους τις απαταει και τις κακομεταχειριζεται αλλα αυτες εκει μενουν διπλα του. Γιατι έτσι μαθανε απο το σπιτι, γιατι φοβουνται, γιατι τοσο τους κόβει... Γυναικουλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άπαξ και ο Σαμαράς δεν καταδέχτηκε να δώσει τον λόγο στον λαό, δηλαδή δεν συμφώνησε να πάμε για δημοψήφισμα, εμένα δεν μου κάνει. Τελεία και παύλα.
    Είναι ένας επαγγελματίας πολιτικός, που εξετράφη από το σύστημα (τι δουλειά έχει κάνει στην ζωή του, πώς ζούσε όλα εκείνα το χρόνια που ήταν εκτός πολιτικής, ενώ εγώ δούλευα σκληρά για τον επιούσιο;), άρα δεν μπορεί να συναινέσει σε δημοψηφίσματα που σπάνε το μονοπώλιο εξουσίας της κάστας των πολιτικών.

    Για μένα το θέμα είναι να μην περάσει το ν/σ το κατώφλι της Βουλής. Να κινήσουμε γη και ουρανό, να κατέβουμε στους δρόμους, να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ το δικαίωμά μας για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Ναι, δικαίωμά μας είναι, που μας στερούν τόσα χρόνια.

    Είμαστε, ή δεν είμαστε όλοι μία γροθιά; Ας μην λακίσει κανείς. Ας μην δικαιολογήσει, ή συγχωρήσει κανέναν που δεν συνέπραξε μαζί μας. Ο Σαμαράς, στις επόμενες εκλογές, οψέποτε γίνουν, θα νιώσει τις συνέπειες της ολιγωρίας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν αλλαζουν τα φιδια δερμα ? Περιμενετε απο τους προσδιορισμενους να αντισταθουν? Αφου οι ανθρωποι αυτοι υπηρετουν αλλα συμφεροντα...
    Καταψηφηζουν τωρα , αλλαζουν "δερμα" και λογο και βρισκουν αλλη μεθοδο...Τα ιδια τωρα 40 χρονια..Πρωτα εξαθλιωνουν τον πολιτη και τον αγανακτουν οταν ειναι εκλογες ωστε να εγκαταστεισουν αυτον που θελουν και αυτον που θα υπηρετησει τα συμφεροντα τους καλυτερα και φυσικα γρηγοροτερα...Με το γνωστο επικοινωνιακο παιχνιδι χρονια τωρα... Μολις οι εκαστοτε πρασινο κοκκινοι μπλε εγκατασταθουν στην θεση τους τοτε αρχιζει το διατεταγμενο εργο..Εισαγωμενα τα "πακετα" και με οδηγιες χρησης...
    Καμια ερωτηση πως περνα νομοσχεδιο τετοιο απλα και αν δεν περασει τωρα, θα αλλαξει μορφη ,η θα κατακερματιστει σε υπουργικα διαταγματα και επιμερους νομοθετικες ρυθμισεις ωστε να καταστει μικροτερη σε εκταση η"ζημια" απο τους Φυλακες...
    Ελληνες σε επιφυλακη, ελληνες ειμαστε σε πολεμο εσωτερικο , πολεμο εθνικο, πολεμο πολυτισμικο , πολεμο θρησκευτικο, πολεμο εθνικιστικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟΧΕ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΠΟΘΕΤΩ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ(ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΑΛΛΑ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ).

    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ;ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελευταιος και καταιδρωμενος.
    Ασε που δεν πειθει για το ειλικρινες αυτης της αποφασης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αποδεικνυεται για μια ακομη φορά ότι τελικά το μεγαλυτερο κακό στην πατρίδα μας δεν το κανουν ουτε οι αριστεροι, ουτε οι αναρχικοί, ουτε οι εβραιομασωνοι ουτε κανεις τετοιος διαολος. Αυτοί ειναι δηλωμενοι πολέμιοι του ελληνισμού. Το μεγαλυτερο κακό το κανουν αυτοι που δεν αντιστεκονται. Αυτοί που περιμενουν καιροσκοπικά τις εξελιξεις. Εμένα το χρεος μου ως απλού πολίτη, ως ελληνα εθνικιστή ειναι να συμμετασχω σε όποια ενεργεια εναντιον αυτού του εθνοκτόνου νομοσχεδίου, όπου μπορώ και κρίνω ωφέλιμο. Εσεις κ. Σαμαρά δεν ειστε ενας απλός πολίτης όμως. Το μόνο που εχετε να πειτε ειναι θα το καταργησω μετα. Μετα θα ειναι ήδη αργά. Ουδετερες, ψυχραιμες και νηφάλιες στάσεις σε άλλα θέματα. Όχι εδω που παίζεται το μέλλον του ελληνικού έθνους.
    Πραγματικά χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν εχω ψηφίσει ποτέ Νέα Δημοκρατία. Δε ξέρω αν θα μπορούσα να συγχωρησω στον εαυτό μου τετοιο ολίσθημα.

    ΥΓ:Προς αποφυγή κάποιοι καλοθελητες σχολιαστές να μου προσάψουν ιδεολογική ταυτότητα και σκοπίμοτητα, δηλώνω πως δε διαμενω στο ισόγειο της "πολυκατοικίας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ Σαμαρά δεν σε πιστεύοθμε. Όχι λόγια αλλά κατέβα στους δρόμους δυναμικά διαφορετικά άσε μας. Προχωρούμε μόνοι μας όπως πάντα και σύ θα μείνης με τον πούλο στο χέρι.
    Τελείωσες πριν αρχίσης.
    Η Ελλάδα στους Έλληνες .
    Δημοψήφισμα τώρα.
    Κυβέρνηση μόνο εθνική. Κράτος ισχυρό.
    Όχι στις τουρκοφιλίες.
    Έξω όλοι ξένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο θέμα μας τώρα, ο Σαμαράς έκανε το αναμενόμενο, έδωσε το πράσινο ΦΩΣ στο ΠΑΣΟΚ να περάσει το νομοσχέδιο όπως τα έχουν συμφωνήσει εδώ και πολύ καιρό...αυτά περί κατάργησης είναι για τους ηλίθιους, μέσα σε 5-10 χρονια η Ελλάδα δεν θα είναι πλέον Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙ "ΜΑΚΕΔΩΝ"..ΡΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://kostasxan.blogspot.com/2010/01/blog-post_294.html

    Χλιαρή παρέμβαση Σαμαρά για την ελληνοποίηση των (λαθρο)μεταναστών

    Άλλα λόγια, ν' αγαπιόμαστε...
    ή πως κάνεις μία τρύπα στο... νερό!

    Σήμερα, επιτέλους, ο Αντώνης Σαμαράς εδέησε να τοποθετηθεί για την λαθρομετανάστευση και για τη νομιμοποίηση των ορδών που έρχονται συνεχώς στην χώρα. Με την πρώτη ματιά, ο λόγος του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας δείχνει πως πρόκειται για μία καθαρά πολιτική παρέμβαση, που δεν ακουμπά στο ελάχιστο την πραγματικότητα, αλλά τουναντίον επιμένει στην απόδοση ιθαγένειας, καλύπτοντάς την πρόχειρα με μία γενική δήλωση περί κατάργησης του νόμου όταν και όποτε αναλάβει την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία (σε περίπτωση συγκυβέρνησης δεν είπε τι θα πράξει...).
    Μέχρι τότε όμως, πόσες εκατοντάδες χιλιάδες θα έχουν νομιμοποιηθεί; Και ποιές θα είναι οι συνέπειες αυτών των παράλογων ελληνοποιήσεων στην ελληνική κοινωνία και την οικονομία;
    Γιατί ο κύριος Σαμαράς συνεχίζει να αρνείται το δικαίωμα δημοψηφίσματος για το συγκεκριμένο ζήτημα; Και γιατί, επίσης, δεν τοποθετήθηκε στους κινδύνους που θα αντιμετωπίσει η Ευρώπη από την τακτική της ελληνοποίησης αυτών των εκατοντάδων χιλιάδων και ίσως εκατομμυρίων λαθρομεταναστών;
    Και γιατί ο κύριος Σαμαράς επιμένει στο δικαίωμα ψήφου των λαθρομεταναστών;
    Μήπως η παρέμβαση αυτή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι απλώς μία ιδιάζουσα συμπλέουσα αντιπολιτευόμενη πολιτική τακτική, καθαρής παραπλάνησης επί της ουσίας του πραγματικού θέματος και άκρατου λαϊκισμού; (για να μην χάνονται και τα προσχήματα;)
    Σαφέστατα -και πολύ καλά το τονίζει, ο κύριος Σαμαράς- οι Έλληνες είναι λαός και όχι πληθυσμός... Αν και θα έπρεπε να συμπληρώσει πως η Ελλάδα είναι χώρα και όχι χώρος... συγκέντρωσης των πονεμένων και κατατρεγμένων του πλανήτη...
    Μήπως τελικά ο Αντώνης, με την συγκεκριμένη του παρέμβαση προσπαθεί να βγει ο ίδιος από το "περίκλειστο φρούριο" της απομόνωσης -που με δική του ευθύνη, λόγω απραξίας, περιήλθε-, αλλά του ξεφεύγει λίγο το... "γκάζι" και φεύγει ολοταχώς προς το ξέφραγο αμπέλι;
    Τι θα γίνει, αλήθεια, εάν ακυρώσει ο ίδιος το νόμο και μετά ξαναέλθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και τον ενεργοποιήσει εκ νέου; Δεν μπορεί ο κύριος Σαμαράς να αντιληφθεί πως η στάση του κρίνεται από χλιαρή έως επικίνδυνη και πως περιπλέκει πολιτικά ένα ζήτημα το οποίο ανέτως μπορεί να επιλυθεί μέσω ενός δημοψηφίσματος;
    Γιατί αναφέρθηκε ο κύριος Σαμαράς μόνο σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες του κυβερνώντος κόμματος, όταν η ζημιά που προκαλείται κάθε άλλο παρά ως μικρή μπορεί να χαρακτηρισθεί;
    Γιατί αποφεύγει ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας να καταδείξει τον αλαλάζοντα ανθελληνισμό του κυβερνητικού ΠΑΣΟΚ; (διατηρώ σαφείς επιφυλάξεις στο κατά πόσο συμφωνούν με τις σημερινές πολιτικές εξελίξεις όσοι ψήφισαν αυτή την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ).
    Γιατί, τελικά, ο Αντώνης αποφεύγει να σηματοδοτήσει μία περίοδο σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης ενός "ανένταχτου αγώνα" -έχοντας εξασφαλισμένη την υποστήριξη της κοινωνίας των ελλήνων πολιτών- κατά του ανθελληνικού έργου των σημερινών διαχειριστών της εξουσίας;
    Γιατί αποφεύγει να συγκρουστεί με τους αχυράνθρωπους και ουσιαστικά τους παρέχει "άσυλο" ή ακόμη και την πολιτική και χρονική δυνατότητα να συνεχίσουν την αντισυνταγματική και ανθελληνική τους πολιτική παρέμβαση;
    Μήπως ο κύριος Σαμαράς νομίζει πως είναι προτιμότερο να δημιουργηθεί και να γιγαντωθεί το πρόβλημα με την ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών, αντί να αντιμετωπισθεί έγκαιρα και να αποφευχθεί περαιτέρω υλοποίησή του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί καλέ μας Δημητράκη αυτή η δήλωση είναι καλύτερη κι από 6άρι Lexotanil !
    Θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο (φοβερό !!!), θα γίνει νόμος, θα γεμίσουμε 5εκ Πασοκιστανούς ψηφοφόρους, και κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον θα βγεί κυβέρνηση και θα το ακυρώσει (όπως με τις ταυτότητες).
    Τρα λα λα, τί καλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΝΔ θα καταψηφίσει το Νομοσχέδιο;; Σώπα, τι μας λες.

    Το ότι το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται 151 ψήφους για να περάσει το Νομοσχέδιο τι σας λέει; Και φυσικά κουβέντα για Δημοψήφισμα η πίεση προς το ΠΑΣΟΚ για εκλογές το Μάρτιο...ε, μην ενοχλούμε και τον συμφοιτητή.

    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ, πείτε όχι στα Νεοταξικά Φερέφωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι προφανές ότι άνθρωποι του ΛΑΟΣ από συγκεκριμένο κέντρο προσπαθούν να δημιουργήσυν εντυπώσεις ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ... Θα τους συνιτούσα... όσο τα βάζουμε εμείς με τον Σαμαρά και την Νέα Δημοκρατία ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ γιατί ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ να κάνουν σπέκουλα στις δικές μας πλάτες με αφορμή την δική μας επίθεση, για το μαντρί τους ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ...

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΕ ΕΤΟΥΤΕΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ...

    Εμείς δεν είμαστε ΠΑΙΔΑΚΙΑ να παιζουμε μαζί σας τις κουμπάρες... ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ, ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ=Αντρο Μητσοτακεικου.Τιποτα αλλο,εχουμε βαρεθει τους 2-3 ανωνυμους σχολιαστες που γεμιζουν τα μπλογκς με τα ιδια και τα ιδια.Ελεος πια!Δεν εχουν το θαρρος να γραψουν επωνυμα αλλα ειναι κριτες των παντων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O Aντώνης Σαμαράς υπήρξε ο άνθρωπος ο οποίος ως Υπουργός Εξωτερικών (της "κυβερνήσεως" Μητσοτάκη) επέτρεψε να μπουν στην Ελλάδα οι πρώτοι Αλβανοί λαθρομετανάστες.
    Μήπως αυτός ο άθλιος πολιτικάντης νομίζει ότι ξεκουτιαστήκαμε και δε θυμόμαστε τον άθλιο ρόλο του, πιστεύοντας σε κοινοβουλευτικά συχωροχάρτια;
    OYΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣTTTTTTTTTTTTT!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. θα ήθελα να σταθώ σε κάτι άλλο πολύ σημαντικό, που κανένας πολιτικός δεν ασχολείται.Μας λέει ο Σαμαράς ότι θα εναντιωθεί απέναντι στο νομοσχέδιο και καλά θα κάνει, ασχέτως σε τι τον εξυπηρετεί αυτό.Με τους ήδη όμως υπάρχοντες λαθρομετανάστες, τι θα γίνει;Δε πρέπει να απελαθούν;Δε πρέπει να σταματήσει η αλβανοποίηση της χώρας;Παντού θα προσλαμβάνουν αλλοδαπούς και θα απολύουν Ελληνες;Δε γίνεται να τους ξεφορτωθούμε πια;Αντί να τους διώχνουν, μας αναγκάζουν να βρούμε δικαιολογίες γιατί δε θέλουμε να τους νομιμοποιήσουμε.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!Είναι δικαίωμα μας και μην αφήνετε κανέναν να σας πει το αντίθετο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Hellas-Orthodoxy

    Άντε στο διάολο, ξεφτιλισμένο κομματόσκυλο. Μόνον εσύ διαφέρεις εδώ μέσα, δεν το βλέπεις; Πήγαινε να πάρεις το μισθό σου από την Ρηγίλλης και παράτα μας.

    ΣΤΟΧΕ, σε παρακαλώ να προφυλάξεις τον αγώνα μας για το δημοψήφισμα, από τέτοια ξεπουλημένα κομματόσκυλα. Έχεις ιερή υποχρέωση γι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θα σχολιάζουμε όπως και ό,τι θέλουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.

    ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ (ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ).

    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αφού ρε μεγάλε αναγνωρίζεις το δικαίωμά σου να σχολιάζεις ότι και όπως θέλεις, έχεις αλήθεια σχολιάσει ποτέ το κόμμα σου ή τον αρχηγό σου; Ή αναλαμβάνεις δράση όταν πάρεις εντολή για να προωθηθούν μόνο οι θέσεις του κόμματος; Σε τόσο σοβαρά ζητήματα δεν θέλουμε συσπειρωμένο τον Ελληνικό Λαό πέρα και πάνω απο ταμπέλες, μαντριά και κομματικές ταυτότητες; Για να καταλάβω δηλαδή τελικά τι πρεσβεύουν και επιθυμούν ορισμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ"! ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ 151 ΨΗΦΟΥΣ, ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!(ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙ)! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΥΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ "ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ"? ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ολα καλα αυτα που λετε συνΕλληνες (εκτος του φιλου Ὄ/Η)
    Αλλα τα κουμπουρια σας τα εχετε ετοιμα ?
    Αφου ολοι μας το καταλαβαινουμε νομιζω... ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τσιρακι του Γεωργιαδη μιχαλη,εχεις το θρασος να μιλας εσυ για κομματοσκυλα;Αντε τραβα στο μαντρι να καπελωσεις το δημοψηφισμα και ο,τι αλλο γινεται και μην μας το παιζεις ανενταχτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ ΣΤΟΧΟ

    >Είναι προφανές ότι άνθρωποι του ΛΑΟΣ από συγκεκριμένο κέντρο προσπαθούν να δημιουργήσυν εντυπώσεις ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ.<

    Όχι, είναι συσσωρευμένη αντίδραση από απογοήτευση εκείνων που είχαν την αφέλεια να πιστέψουν ότι ο Σαμαράς θα έκανε την διαφορά.

    Βεβαίως, εγώ ουδέποτε είχα πιστέψει κάτι τέτοιο και τον λόγο το εξήγησα πολλές φορές. Αν Ο κύριος αυτός ήταν αυτός που θα έκανε την διαφορά, δεν θα καθόταν τόσα χρόνια στην ΝΔ παρέα με την Μπακογιάννη, τον Παυλόπουλο και τους λοιπούς λαπάδες. Θα είχε ορθώσει ανάστημα και θα είχε φύγει. Θα είχε διαχωρίσει την θέση του, όπως το 1992. Αλλά από τότε πέρασαν πολλά χρόνια, ο Αντώνης ωρίμασε, έγινε πιο ρεαλιστής εις βάρος της ιδεολογίας.

    Εγώ έγραψα το πρώτο σχόλιο κι εγώ ούτε ανήκω σε κανένα, ούτε έχω ανάγκη κανένα.

    Άλλωστε, στα όσα έγραψα, δεν είδα καμμία αντίρρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Λοιπόν νομίζω πως όλοι συμφωνούμε ότι το νομοσχέδιο δεν πρέπει να περάσει. Τι πρέπει να κάνουμε; Δημοψήφισμα; Ο Στόχος τι προτείνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και στο ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ,ο "ΚΟΥΡΕΑΣ"-ΑΛΛΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΑΥΤΟΣ!- και σκυλι του συστηματος,καταληγει στην προτροπη του προς την κρυφοαδελφη του ελεους ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟ:
    ""Και για να σας προλαβουμε,κανενας δεν εχει αντιρρηση να δοθη ιθαγενεια σε μεταναστες.Σε νομιμους ομως.""

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ!

    ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.