Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΑΛΛΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!

... ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΜΕ ΤΗ ΦΙΑΣΚΟΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ IN.GR. ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΧΙ!!!! Ούτε ένα 2...

...
ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΜΕ ΤΗ ΦΙΑΣΚΟΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ IN.GR. ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΧΙ!!!!

Ούτε ένα 24ωρο δεν άντεξε κι αυτή η δημοσκόπηση αδέρφια στο in.gr.
ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝΕ ΠΑΡ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!!!


Μέχρι και πριν λίγο που μπήκαμε προηγούμασταν με 10% ΚΙ ΑΝΕΒΑΙΝΑΜΕ !!!!
Εχθές με το που την πρωτοέβαλαν είχε φύγει η νεοταξική λαίλαπα μπροστά με 10% - ας είναι καλά τα μηχανάκια από το Asia....και για κάθε 100 ψήφους ΟΧΙ στην Ιθαγένεια μετρούσαν μόνο 1!!!! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΕΝΕΣ ΨΗΦΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΧΙ!
ΚΑΙ ΠΑΡ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!
Σας το είχαμε πει ...συνεχίζετε να ψηφίζετε .... μόνο που βλέπουν αυτοί τα ποσοστά παθαίνουν νευρικό κλονισμό και ΑΣ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ....

ΑΝΤΕ ΡΕ ΔΟΛΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΣ ΣΙΚΕ ΠΑΙΓΝΙΔΙ
ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!!!


7 σχόλια

  1. Μπορούμε (και πρέπει) να ψηφίσουμε πολλαπλές φορές. Για παράδειγμα, πάμε εδώ

    http://www.atproxy.net/

    Υπάρχει ακόμη η ψευτοδημοσκόπηση. Να ψηφίζουμε όλο το βράδυ αδέλφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα φασιστες τα εχετε παιξει κανονικα και πινετε και κατι που σας χαλαει και γινεστε πιο χαλια...ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ η δημοσκοπηση υπαρχει και δεν βγηκε ποτε...
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ δεν ντρεπεστε να φτυνετε εκει που γλυφατε ακου συνεργατες των γερμανων...ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΑΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...ΜΟΝΟ ΣΕ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΤΕ...ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ...

    ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟ IN.GR

    Εχθές νωρίς το απόγευμα το in.gr είχε ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ για την χορήγηση ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες. (δείτε εδώ). Προηγείτο το ΟΧΙ γύρω στις 10 μονάδες μπροστά.

    Σήμερα το μεσημέρι σχολιαστής του ιστολογίου μας μας ενημέρωσε πως :

    Η δημοσκοπηση επανεμφανιστηκε και συνεχιζεται. Αυτη τη στιγμη δειχνει 44% εναντι 53% (υπερ του οχι).Παντως νωριτερα το πρωι, οντως, δεν υπηρχε.
    24 Ιανουαρίου 2010 1:00 μ.μ.

    Από τις 1 μέχρι και τώρα 4.35 το απόγευμα Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΒΑΛΕ μονάδες μπροστά. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ!

    ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΚΑΘΩΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡ' 'ΟΤΙ ΚΑΤΑΜΕΤΡΟΥΝ 1 ΣΤΙΣ 100 ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΟΧΙ. ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ 5.000 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ!

    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΦΙΑΣΚΟ ΜΙΛΑΜΕ!

    Δείτε το αποτέλεσμα πως έχει μέχρι τώρα

    Να χορηγηθεί ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών;

    Ναι 690
    44,12%
    Όχι 840
    53,71%
    Δεν ξέρω / Δεν απαντώ 34
    2,17%
    Σύνολο: 1564

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ:

    http://www.in.gr/news/article.asp?lngentityid=1097806&lngdtrid=244

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η νέα διαφήμηση της κρατικής τηλεόρασης για τους λαθρομετανάστες που τους αποκαλεί "πρόσφυγες" πόσο στοιχίζει;; ποιός την πληρώνει;;; Κατα τ'άλλα δεν έχουν χρήματα για τους Έλληνες τα λαμόγια. Για τους λαθρομαλάκες βρίσκουν όμως. Ξεφτίλες προδότες πολιτικοί. Φανταστείτε συνέλληνες τι "κανάκεμα" έχει να πέσει στους βαρβάρους από τους ξεπουλημένους πολιτικάντηδες, αν αρχίσουν οι βάρβαροι και.... "ψηφίζουν". Θα τρέχουν όλοι οι αλήτες "πατείς με πατώ σε" προς άγραν ψήφων. Τα σάλια τους από το γλείψιμο θα πλυμμηρίζουν ολόκληρο το λεκανοπέδιο. Οι ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ:
    ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑΧΕΙΣ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.
    ΕΧΕΤΕ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΛΗΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ; ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ, ΜΗΤΡΑΛΟΙΕΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ. ΑΜΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΚΑΨΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ- ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ. ΣΑΣ ΦΤΥΝΑΜΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΦΑΞΑΤΕ.
    ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΗΚΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΣΤΟΧΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΟΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ;
    ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ Ή ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, Ή ΣΤΟ ΜΠΑΓΛΑΝΤΕΣ Ή ΣΤΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ;ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΤΕΛΗ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΡΧΟΚΟΜΜΟΠΥΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΑΜΨΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΕΔΩ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΑΡΟΥΛΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ: ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ Ή ΑΠΛΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ;
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΔΩ ΡΕ; ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ;ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ; ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ
    (ΚΑΤΑΜΑΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΜΗ ΣΚΑΣ)ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ - ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ- ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΔΗΦΑΓΙΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.