Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΥΡΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ Ο "ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΩΤΙΑ" ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

... "ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ" Η Πατρίδα μας διέρχεται κρίση, αγαπητοί μου συνέλλ...

...
"ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ"

Η Πατρίδα μας διέρχεται κρίση, αγαπητοί μου συνέλληνες και συμπατριώτες, αν βέβαια εξακολουθείτε να έχετε ενδιαφέρον για το μέλλον αυτού του ιστορικού και μεγαλειώδους τόπου μας.

Η Κυβερνητική ἀπόφαση για παραχώρηση της άκριτης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, οι οποίοι εισήλθαν κάποτε στο μικρό αυτό κομμάτι της γης, ισοδυναμεί με μια κίνηση αυτοκτονίας!

Όταν μας περιβάλλουν τόσοι αδηφάγοι γείτονες,

Όταν προ τινων ετών Πρόεδρος της Τουρκίας είπε, ότι "θα κατακτήσουμε την Ευρώπη με τις γεννήσεις μας",

Όταν η Χώρα μας είναι πύλη μιάς ανεξέλεγκτης εισόδου τόσων και τόσων αλλοδαπών παρανόμως εισερχομένων, όταν....όταν....όταν... τότε η Ελλάδα μεταλλάσσεται και μεταβάλλει τον χαρακτήρα της! Σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας.

Ὀταν πάλιν η Κυβέρνηση προχωρεί το σχέδιο Καλλικράτης με το οποίο ουσιαστικά δημιουργεί δέκα τρία (13) κρατίδια, με ισάριθμους μικρούς πρωθυπουργούς, όπως ελέχθη, τότε ο κίνδυνος απώλειας ελληνικών εδαφών ευρίσκεται "επί θύραις" με πρώτη απώλεια την Θράκη.

Όταν δημοσιογράφοι του μεγέθους Πρετεντέρη από τη στήλη τους υπερασπίζωνται την κα Δραγώνα και προβάλλουν το "υπέροχο" έργο της,

Όταν, γενικώτερα, κάποια ΜΜΕ και κάποια εκδοτικά συγκροτήματα χρηματίζωνται για να υποστηρίξουν συμφέροντα ξένων δυνάμεων και τα οποία επιβουλεύονται τα εθνικά συμφέροντα των Ελλήνων, όπως συνέβη στη μαρτυρική Κύπρο με το Σχέδιο Αννάν, τότε η Ελλάδα μας χάνεται! "Πωλείται σε τιμή ευκαιρίας!"

Πρώτιστα όλων, όταν εντός των τειχών υπάρχουν Έλληνες που καυχώνται ότι είναι ά-εθνοι, ά-θεοι και α-πάτριδες, και η Ελληνική Δημοκρατία ΔΕΝ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ και ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, αποστέλλοντάς τους στο πύρ το εξώτερον ως προδότες της Πατρίδος μας, τότε το τέλος της Ελλάδος είναι εγγύς!

Στη ταχύτερη έλευση του τέλους της Ελλάδος μας συμβάλλουν η τηλεόραση και τα εκδοτικά συγκροτήματα, όταν αυτά εργάζωνται για ξένα αφεντικά και συμφέροντα!

Το επονομαζόμενο Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι, στο οποίο προΐστανται ά-εθνοι, ά-θεοι και α-πάτριδες δήθεν Έλληνες, προωθεί την απομάκρυνση των θρησκευτικών Συμβόλων από τα Σχολεία, την κατάργηση της προσευχής και του εκκλησιασμού!

Έλληνες και συνέλληνες, ας ξυπνήσουμε από τον λήθαργο! Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας! Το αίμα των Ηρώων της Ελευθερίας μας επιβάλλει να αναλάβουμε ενεργό δράση, έντιμα, νόμιμα και ειρηνικά! Σας παραπέμπω στο παρακάτω δημοσίευμα. Λάβετε τα μέτρα σας. Αναλάβετε τις ευθύνες Σας. Δεν μας χρειάζεται ψωμί, αν δεν έχουμε την ελευθερία μας! "Ελευθερία ή θάνατος" έλεγαν κάποτε κάποιοι σκλαβωμένοι πρόγονοί μας! Τώρα μας ετοιμάζουν την πνευματική υποδούλωση! Globalization τη λένε στα ξένα! Παγκοσμιοποίηση την ονομάζουν στα Ελληνικά! Σας ερωτώ:Αυτοί οι Ά-εθνοι,οι Ά-θεοι καί οι Α-πάτριδες θα καθορίσουν τις τύχες μας;

+ Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος


Αἰγιον, 13 Ιανουαρίου 2010

18 σχόλια

  1. Δε μπορούσε να ειναι ο Αμβροσιος αρχιεπίσκοπος ρε γαμώτο?Μας βάλανε το ιδεολογικό αντίγραφο του Τζέφρυ με μούσι και ράσα τον απαράδεκτο Ιερόνυμο!Θερμά συγχαρητήρια στον Ελληνα Αμβρόσιο και να συνεχίσει έτσι και δυναμικότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεύτερο Χριστόδουλο βρήκαμε όπως φαίνεται...Ο Αμβρόσιος είναι ο δυναμικότερος Ιεράρχης αυτή τη στιγμή μέσα στην Εκκλησία και όσα λέει έχουν βάρος...Δεν ειναι δυνατόν να επιτρέψουμε να μας κάνουν κουμάντο οι απάτριδες,οι άθεοι,οι αποτυχημένοι και οι ηλίθιοι....Τι προτιμάτε να είστε,κρέας η κιμάς ?Μην αφήστε να σας κανουν κιμά..Αναζητείται Χριστόδουλος δυο χρονια μετά...Αναζητειται καποιος που θα τα πει εξίσου εξω απο τα δοντια όσο ο καταπληκτικος εκεινος Ιεραρχης...Οσο για τον Αμβροσιο ειναι ο καλυτερος που έχουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ;

    ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΕΡΑΡΧΑ ΑΜΒΡΟΣΙΕ

    ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΣΗΚΩΝΗΣ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΛΥΤΡΩΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑΛΛΑ ΙΕΡΑΡΧΑ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΚΡΑΜΑ ΟΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΥ,ΑΥΡΙΟ,ΑΠΑΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΘΕΟΙ ΟΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΧΑΛΙΝΩΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ

    ΚΑΝΗΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΣΩΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ -ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ-
    ΚΑΙ Ο ΜΕΝΤΕΡΙΧ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΠΡΑΤΕ

    ΚΑΙ Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ
    ΤΟΤΕ Ο Μ Ω Σ ΜΙΑ
    ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ


    ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΑΡΧΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟ -ΝΑΙ ΑΜΒΡΟΣΙΟ-ΤΙ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΙ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΒΑΝΕΤΕ ΤΙ 1821 ΤΙ 2Ο10
    ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩ
    ΕΞΩΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΣΗΜΕΡΑ,
    ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΡΟΥΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΡΟΥΡΧΟΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ
    ΤΟΤΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΜΜΕ ΤΗΣ[ΠΥΛΗΣ]ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

    ΙΕΡΑΡΧΑ ΑΜΒΡΟΣΙΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

    Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΕΙΑΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΔΙ ΘΕΙΚΟ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1821 ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
    ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΕΘΑ

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΑΜ

    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατι να μην αποκτουν την ελληνικη υπηκοοτητα οι γεννημενοι στην ελλαδα απο ξενουσ γονεις; εμεισ τα τεκνα ελληνων στισ ΗΠΑ, γιατι παιρνοθμε την αμερικανικη υπηκοοτητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξαιρετος ο Αμβροσιος,ο Ανθιμος και μια σχετικη μειοψηφια ιερωμενων αλλα τι να κανουν οι δυσμοιροι οταν πληθος κεφαλων ανταγωνιζεται για την αποκτηση πολιτικης ευνοιας.
    Καλο θα ηταν η Ελληνορθοδοξη εκκλησια περαν τω γνωστων αγαθοεργων ρολων να αναλαβει ενεργοτερη και πολυπλευρη Εθνικη δραση,να αποκτησει πραγματικα τα στοιχεια θρησκειας Εθνικου χαρακτηρα.Ωραια τα περι πραοτητας,ταπεινοτητας,στρεψης και της ετερας παρειας και αλλα τετοια χαριτωμενα για να λεμε,κακο δεν κανει. Εν πασει περιπτωσει δεν θα επεκταθω,ο νοων νοειτω,αλλα θα πω το εξης,Μονο η πολυδιαστατη και διαδραστικη αναπτυξη Εθνικιστικων θυλακων σε ΟΛΟΥΣ τους δημοσιους και ιδιωτικους φορεις μπορει να αποτελεσει την ελπιδοφορο.
    Σ'αυτη τη μαχη εκ του συσταδην θα επρεπε να μετεχει η Ελληνορθοδοξια,γι'αυτο και χρειαζονται τα ρημαδια τα λεφτα οχι για να κανουμε μονο τους φιλευσπλαχνους,να τα βαζουμε στη τσεπη η να χορηγουμε τους επιβητορες.

    Perseas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομιμα;;;Ειρηνικα;;;Εντιμα;;;
    Τι θελετε να πητε Σεβασμιωτατε;
    Οτι θα αντιμετωπιζω νομιμα και ειρηνικα και εντιμα, τους ανθρωπους εκεινους που ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ανατρεπουν την ιστορια του Εθνους;
    Δηλαδη;;;Τι θα κανουμε;Θα τους μοιραζουμε συκαλακι-γλυκο και θα κανουμε πορειες ενω αυτοι θα καταστρεφουν εν εργω την Πατριδα;
    ΟΧΙ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ! Οταν καποιος μου τραβαει πιστολι,εγω θα βγαλω πολυβολο!Και αν αυτος βγαλει πολυβολο,εγω θα βγαλω κανονι!!Αν βρισκομασταν χρονικα σε καποιο αρχικο σημειο αυτης της δραματικης καταστασεως,θα το καταλαβαινα..Αλλα αυτοι καταστρεφουν ΔΟΜΙΚΑ και ΣΥΝΘΕΜΕΛΑ την Ελληνικη κοινωνια.
    Ενας ειναι ο δρομος: ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.Τον ηρωικο αυτον δρομο,εδειξαν οι προγονοι μας.Τον δρομο εδειξε ο ΧΡΙΣΤΟΣ οταν πρωτος αυτος τον ΠΟΤΙΣΕ ΜΕ το ΑΙΜΑ του!
    Αυτα τα λαπαδιστικα και τα καλογυαλισμενα,ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ.
    Αυτα οδηγησαν το Εθνος εδω..Αυτα οδηγησαν την Εκκλησια σε αυτο το χαλι και τους μισους Επισκοπους να κατηγορουν τους αλλους μισους ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ!Και να σκανδαλιζουν τον κοσμο και να τον διωχνουν και να ατιμαζουν την ΜεΓΑΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ και αγανακτηση,
    ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελευθερία η Θάνατος (Ορθοδοξία η θάνατος). Ποτέ δεν ήταν πιο επίκαιρο το μήνυμα αυτό. Ένα μπράβο στον Μητροπολίτη Αμβροσιο. Πολύ καλή ανάλυση και από των ΣυνΕλληνα από Αγγλία ΑΜ 8:07. Ήμαστε όλοι οι ευπατριδες Ελληνες ενωμένη σαν μια γροθιά. Εκκλησιά, Λαος, Στρατός να βαδίσουμε μαζί για την Ελλάδα μας πριν είναι αργά. Εδώ και καιρό πολεμούνε όλα τα πατριωτικά Μπλοκς και οι πατριώτες του youtube, αλλά και από άλλες σελίδες του Διαδικτύου, έναντι στον εσωτερικό, αλλά και των εξωτερικό εχθρό. Οι εχθροί μας έχουν σχεδόν θέσει σχεδόν σαχματ.
    Δεν είναι Θέμα αριστεράς και Δεξιάς, δεν έχουμε σαν Ελληνες, τίποτε να χωρίσουμε, αλλά να μοιραστούμε τα κοινά πιστεύω για το έθνος, την Θρησκεία, και τον πολιτισμό μας. Μαζί τώρα, να υψώσουμε όλοι μαζί την φωνή μας, και να βροντοφωνάξουμε, ελευθεριά η Θάνατος. Οχι στα σχέδια περί Ιθαγένειας των Ξένων, Δημοψήφισμα για όλα τα καίρια εθνικά θέματα. ψήφο στους ομογενείς του Εξωτερικού. Να μην ανοίξουν οι Διοδη, στην Θράκη προς Βουλγαρία, όπως έχει προγραμματιστή, για να μην γίνουμε τελείως ξεφραγνκο αμπέλι. Είναι τόσα πολλά που πρέπει να αλλάξουν, δεν φτάνει η στήλη εδώ να γραφούν, και δεν θέλω να κουράζω παραπάνω.

    Θρακιώτης από Γερμανία
    Με αγάπη και πόνο για την Πατρίδα μας. http://www.youtube.com/user/Thrakiotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. NA ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΟΧΕ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΩΣ ΒΟΗΘΟ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΙΣΤ. ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΥΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΕΡΝΙΤΣΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟ ΠΕΤΡΙΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

    ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΕΙΣΤΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ....

    ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΙΟ ΝΑΙ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΒΛΕΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άξιοι ιεράρχες υπάρχουν ευτυχώς ακόμη. Καιρός είναι να μας αδει΄ζουν τη γωνιά οι ΑΝΑΞΙΟΙ.

    Προτείνω να ξεκινήσουμε κινητοποίηση για την απομάκρυνση του ΑΝΑΞΙΟΥ και ΑΧΡΗΣΤΟΥ μητροπολίτου Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. λιγο αργα μου φαινεται ξυπνησαν ολοι,τωρα χρειαζονται εργα δηλαδη
    πολιτικος φορεας εξω απο το
    ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΟΤΑΝ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ: " ΚΑΛΑ ΤΑ ΦΑΡΔΟΜΑΝΙΚΑ ΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ". O ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΤΟ "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ" ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΝ ΑΓΙΟΙΣ ΑΝΑΠΑΥΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΘΗΣΑΝ Ο ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΥΦΕΚΙΣΜΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΕΝΩ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ).
    ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ" ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΚΑΜΜΙΑ, ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΥΤΗ ΗΚΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ Ή ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ.
    ΑΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΟΒΕΒΗΚΩΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ (ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΑΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ). ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΟΒΑΤΑΙ; ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΨΟΥΝ; ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΠΑΨΑΝ; ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΦΙΛΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ".
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ, ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΑΦΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΡΑΣΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΣΤΕΓΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΝΑ ΦΑΕΙ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΕΚΕΙΝΟΣ "ΕΤΑΖΕΙ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΦΡΟΥΣ" ΚΑΙ ΘΑ "ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΚΑΣΤΩ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ".
    Ο ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΤΡΙΚΚΗΣ , ΑΝΘΙΜΟ ΕΛΟΥΣ, ΙΓΝΑΤΙΟ ΟΥΓΓΑΡΟΒΛΑΧΙΑΣ , ΑΙΜΙΛΑΝΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΥΘΥΜΙΟ ΖΗΛΩΝ,ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΓΕΝΝΑΔΙΟ ΠΑΦΟΥ, ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟ ΚΟΝΙΤΣΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ Ή ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ.
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ με την αμερικανική υπηκοότητα, λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, αλλά το σχόλιό σου είναι εντελώς άκυρο και άστοχο. Όταν κάνεις λόγο για την Αμερική θα πρέπει να γνωρίζεις- απ' την στιγμή που όπως διατυμπανίζεις έχεις την αμερικανική υπηκοότητα- ότι οι συνθήκες στην Αμερική δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτές τΗς Ελλάδος. Στην Ελλάδα υπάρχουν αυτόχθονες, ενώ στην Αμερική ο εκεί ντόπιος πληθυσμός (Ινδιάνοι) στεπαστρέφτηκε από τους Αγγλοσάξονες εποίκους!Η Αμερική είναι ήπειρος και προκειμένω να καλυφθεί η τεράστια έκτασή της με πληθυσμό και να αρχίσει η ίδρυση του κρατικού μηχανισμού, κουβάλησε τη μισή Αφρική και Ασία σε συνεργασία πάντα με τους εκεί δουλέμπορους. Καμία σχέση με την μικρή γεωγραφικά Ελλάδα μας, η οποία δεν έχει καμία απολύτως ανάγκη να κάνει εκπτώσεις στις καθολικές της αξίες (θρήσκευμα, ιστορία, ιθαγένεια)για να φτιαχτεί η γέφυρα του Μπρούκλυν! Και τέλος, οι δικοί σου πήγαν με κάθε νομιμότητα, έχοντας πρόσκληση από τη χώρα, τους περίμενε εκί δουλειά και προσέφεραν τα μέγιστα στην οικοδόμηση όλων των κρατικών φορέων της Αμερικής. Αυτό ήταν άλλωστε και το αμερικανικό όνειρο, δηλαδή το όνειρο του μετανάστη, του νόμιμου όμως μετανάστη, αφού ντόπιος πληθυσμός δεν υπάρχει και όσοι Ινδιάνοι ( δηλ. πραγματικοί Αμερικάνοι) απέμειναν, το αμερικανικό κράτος φρόντισε να τους ξεπαστρέψει δίνοντάς τους Levi's και κούτες Jack Daniels να μπεκροπίνουν!Είναι κρίμα να μην τα γνωρίζεις εσύ αυτά τα γεγονότα που έχεις και την υπηκοότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άσε που υπηκοότητα και ιθαγένεια είναι δύο εντελώς διαφορετικές έννοιες και καλό θα ήταν για σένα πρωτίστως να μαθαίνεις πρώτα κάποια πράγματα και μετά να εκφράζεις άποψη. Γιατί η Ελληνική Ιστορία δεν είναι Hollywood...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε,με την αμερικανική υπηκοότητα,θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις επισκεφθεί καθόλου την Ελλάδα την τελευταία πενταετία.Εχεις πάει στην Αθήνα να δεις τα χάλια του κέντρου;Με οικονομία κατεστραμμένη,ανεργία και διαφθορά παντού, αναγκάζουν τους Ελληνες να ζουν (ή μάλλον να προσπαθούν να επιβιώσουν)με εκατομμύρια λαθρομετανάστες!Από κάθε απολίτιστη τριτοκοσμική χώρα έρχονται καθημερινά και μας τρομοκρατούν με ληστείες,φόνους,βιασμούς,ασθένειες κ.λ.π.Είναι τραγικές οι καταστάσεις που βιώνουμε και θέλει πολύ χρόνο για να στις περιγράψω.Όλους αυτούς θα τους ανταμείψουμε με ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου;Δε φτάνει που κλέβουν τα λεφτά μας οι πολιτικοί, για να τους ανταμείβουν την εγκληματικότητα που ασκούν εις βάρος μας;
    Αν στο Αμέρικα είστε τόσο ευαίσθητοι, σταματήστε να βομβαρδίζετε τις χώρες τους ή πάρτε τους εσείς.Δεν είμαστε μάζα ανθρώπων, είμαστε Έθνος με κουλτούρα,πολιτισμό και ιστορία κάτι που στην Αμερική δεν ισχύει.Εσείς μπορεί να είστε ευχαριστημένοι να εξευφτελίζετε την πατρίδα-γενέτειρα σας με τις κακόγουστες ταινίες της Νία Βαρδάλος και να νομίζετε ότι όλα είναι "ωραία" όπως τα άφησαν οι πατεράδες σας το 50.Για μας τους λίγους Έλληνες που μείναμε σ'αυτό τον κόσμο, η πατρίδα είναι πολύ ιερή για να τους αφήσουμε να την καταστρέψουν και να μας εξοντώσουν!

    Υ.Γ.Να δώσουμε υπηκοότητα σε Μουσουλμάνους για να ταξιδεύουν ανενόχλητοι;Για ξανασκέψου το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Mbravo Makariotate! O logos sas dini tharos se olous tous igia skeftomenous ellines. As elpisoume oti to paradigma sas tha to akolouthisoun kai alloi. Ierarches kai mi ierarches. As elpisoume oti to pnevma tis ethnikis antistasis tha phountosi pantou se kathe gonia tis ELLADOS kai oti then tha epitrapi stous poulimenous apatrides ethnoprodotes na katastrepsoun tin ELLADA kai to ETHNOS. Ochi se elliniki ithagenia stin ordes ton mousoulmanon kai metratrapi tis ELLADAS se mousoulmaniki chora. Ochi se metatrapi ti ELLADAS de neo Kossifopedio! Amesi apelasi olon ton mousoulmanon kai olon ton lathrometanaston apo tin ELLADA!

    Georgios (Kyprios, mominos katoikos Germanias).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. bravo Makariotate! O logos sas dini tharos se olous tous igia skeftomenous ellines. As elpisoume oti to paradigma sas tha to akolouthisoun kai alloi. Ierarches kai mi ierarches. As elpisoume oti to pnevma tis ethnikis antistasis tha phountosi pantou se kathe gonia tis ELLADOS kai oti then tha epitrapi stous poulimenous apatrides ethnoprodotes na katastrepsoun tin ELLADA kai to ETHNOS. Ochi se elliniki ithagenia stis ordes ton mousoulmanon kai metratrapi tis ELLADOS se mousoulmaniki chora. Ochi se metatrapi tis ELLADOS de neo Kossifopedio! Amesi apelasi olon ton mousoulmanon kai olon ton lathrometanaston apo tin ELLADA!

    Georgios (Kyprios, mominos katoikos Germanias).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ''ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ'' ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ. Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Κ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Κ ΣΡΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ Κ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΧΩΡΑ Κ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.