Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Στα κτυπήματα θεριεύουν οι σκλάβοι, κάτω μας σπρώχνουν μα πάμε ψηλά...»!

Οι …αντιρατσιστές! Ημέρα Κυριακή, 27/12/2009, περίπου 6 μμ, Λεωφ. Μακαρίου Γ, Λευκωσία, πλησίον των φώτων Λυκαβητού. Στην βορειοδυτική πλευρ...

Οι …αντιρατσιστές!

Ημέρα Κυριακή, 27/12/2009, περίπου 6 μμ, Λεωφ. Μακαρίου Γ, Λευκωσία, πλησίον των φώτων Λυκαβητού. Στην βορειοδυτική πλευρά των φώτων ένα συνοθύλευμα ανομοιογενών ατόμων. Κρατικοδίαιτοι και αναρχικοί, κρατιστές και αντικρατιστές, πολιτικάντηδες, αστοί, μεγαλοαστοί πλάι-πλάι στους αντικομφορμιστές, μετανάστες του τρίτου κόσμου, (λαθραίοι ή μη κανένας δεν γνωρίζει) και Τούρκοι (νεοέποικοι ή μη, πάλι κανείς δεν γνωρίζει).
Μεταξύ αυτών διακρίνονται διάφορες «επώνυμες» φιγούρες. Προβάλλει (λόγω ύψους) ο Τάκης Χατζηδημητρίου. Αναδρομή στη Θεσσαλονίκη. Έτη 1981-1986. Φάνταζε στα νεανικά μας μάτια «σοφός»! Λάβρος τότε αντιενδοτικός, εδεκίτης, δεύτερος τη τάξει μετά τον Γιατρό! Ερχόταν να μας διδάξει …πατριωτισμό! Με ιδιαίτερο πάθος καταφερόταν εναντίον του ενδοτισμού του Εζεκία Παπαιωάννου! Στις επετείους τις εισβολής με κοντό παντελονάκι, καλτσάκια και αθλητικό παπούτσι συνήθιζε μαζί με μας (ένα τσούρμο νέους) να ηγείται, των αντικατοχικών πορειών της ΕΔΕΚ, και να ανεβοκατεβαίνει τα βουνά, κατά μήκος της γραμμής καταπαύσεως του πυρός! Τότε εχλευάζετο από αυτούς με τους οποίους σήμερα συναγελάζεται! Λάβρος σήμερα ανανιστής πιο πέρα και από τους επίγονους του Εζεκία! Οι τότε επικριτές του τώρα, δικαίως, τον αναγορεύουν σε σημαιοφόρο της συνδιαλλαγής εν ονόματι ενός σοσιαλισμού του τρέχα γύρευε! Δίπλα του ο παραπαίων μονίμως μεταξύ όχι-ναι λαϊκισμού και σοβαρότητας, συμπολίτευσης-αντιπολίτευσης Γιώργος Περδίκης, Βουλευτής των Οικολόγων Περιβαλλοντιστών! Πλησίον τους και η Δήμαρχος Λευκωσίας Ελένη Μαύρου. Τουλάχιστον αυτή παιδιόθεν είναι συνεπής στην εθνομηδενιστική της αντίληψη, την οποία κληρονόμησε ως «περιούσιο αγαθό» από παππού και πατέρα και την καλλιέργησε κατά την εφηβεία της στα «ακελικά ακτίβ» και αργότερα (δίκην φοιτητικού υποτρόφου) στις κομματικές σχολές των καθεστώτων τύπου «Τσαουσέσκου». Θεάθηκαν επίσης και άλλες φάτσες μισθοσυντήρητων των κομμάτων, πιστών θεραπαινίδων εφ΄ ων ετάχθησαν.
περισσότερα στο http://antistasi.org/?p=4496

2 σχόλια

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    http://tinyurl.com/ycvluya

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε,ρε τι εχει να γινει στις 30 Ιανουαριου το σωτηριων ετος 2010 μ.χ.ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.