Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ: ΠΡΩΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΓΙΑ... ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΪΔΗ

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΑΠΑΤΗ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΥΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΑΞΙΑΣ 1.000.000 ΕΥΡΩ! Το ένα από τα δύο οικόπεδα είναι το... ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑ...

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΑΠΑΤΗ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΥΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΑΞΙΑΣ 1.000.000 ΕΥΡΩ!

Το ένα από τα δύο οικόπεδα είναι το... ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ!!! Το δεύτερο είναι σεμιά πλατεία της πόλης, ιδιοκτησία του Ελληνικού Δημοσίου από το 1945! Για το πρώτο οικόπεδο (στο πάρκινγκ) η ασφάλεια εξετάζει αν είναι εμπλεκόμενος συγγενείς του Στοϊδη εξ αίματος (ανηψιός) ο οποίος και φέρεται "συνιδιοκτήτης" αλλά και υπάλληλος της Νομαρχίας σε κομβική θέση. Για το δεύτερο οικόπεδο ο Στοίδης έπαιζε μπάλα μόνος του. Η Αξία των οικοπέδων ανέρχεται στα 930.000 ευρώ και ο Στϊδης προσπάθησε να καπαρώσει με πλαστά δικαιολογητικά.

Το ζήτημα αποκαλύφθηκε μετά την έρευνα στο σπίτι του Στοϊδη -όταν βρέθηκαν όπλα, αρχαία και νεκροκεφαλές για τις οποίες ο Εισαγγελέας έχει διατάξει εξέταση DNA- και χάρη στην επιμονή και την αξονυχιστική έρευνα της Ασφάλειας Έδεσσας. Να υπενθυμίζουμε ότι ο Στοϊδης έφαγε πρωτόδικα (για τα όπλα μόνο, τα υπόλοιπα εκρεμούν0 23μήνες και 3.500 ευρώ πρόστιμο, αλλά ο Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης θεώρησε χαμηλή την ποινή και έχει ασκήσει έφεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.