Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γ.ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ:Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ... ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ «Η κυβέρνηση κάνει πολύ προσεκτικά βήματα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, με γνώμονα το συμφέρο...

ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ... ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

«Η κυβέρνηση κάνει πολύ προσεκτικά βήματα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, με γνώμονα το συμφέρον της χώρας μας σε όλα τα επίπεδα της εξωτερικής πολιτικής», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής, ερωτηθείς αν η κυβέρνηση προτίθεται να προχωρήσει στον εφ' όλης της ύλης διάλογο που προτείνει ο Τούρκος πρωθυπουργός στην επιστολή του προς τον Γ. Παπανδρέου.
«Κάθε χώρα, όπως και η Τουρκία, έχει τις δικές της απόψεις και προσεγγίσεις. Και η Ελλάδα έχει τις δικές της σταθερές προσεγγίσεις, έτσι όπως φαίνονται μέσα από την άσκηση της εξωτερικής πολιτικής, με τον πιο προσεκτικό τρόπο», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Ο καθένας ζητάει αυτό που θέλει να ζητήσει, η ελληνική κυβέρνηση όμως με την αποφασιστικότητά της και τα βήματα, που κάνει, δείχνει και το στίγμα της εξωτερικής της πολιτικής», σημείωσε ο κ.Πεταλωτής, ενώ σε ερώτηση αν είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να εισέλθει η κυβέρνηση σε έναν τέτοιο διάλογο, απάντησε: «Όχι βέβαια. Χωρίς προϋποθέσεις δεν γίνεται κανένας διάλογος».

Εδώ θυμόμαστε ένα άλλο αστείο.
Πηγή:naftemporiki.gr
Αετός για το stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.