Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΝΤΟΓΑΝ:ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΙΛΑΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ... ; Οι ιεράρχες του Οικουμενικού Πατριαρχείου θα μπορούν να αποκτούν την τουρκική υπηκοότητα για τ...

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΙΛΑΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ... ;

Οι ιεράρχες του Οικουμενικού Πατριαρχείου θα μπορούν να αποκτούν την τουρκική υπηκοότητα για τη διευκόλυνση της αποστολής τους», δεσμεύθηκε ο πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν.
Η εφημερίδα της ελληνοαμερικανικής κοινότητας «Εθνικός Κήρυκας» αποκάλυψε ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός προτίθεται να περιλάβει τη ρύθμιση αυτή ανάμεσα στα άλλα μέτρα, με τα οποία θα διευκολυνθεί η λειτουργία του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Πατριάρχης, σε επιστολή του προς τους μητροπολίτες του Οικουμενικού θρόνου, ανά τον κόσμο, ανέφερε την υπόσχεση Ερντογάν και τους ενθάρρυνε να ζητήσουν και να αποκτήσουν την τουρκική υπηκοότητα, παράλληλα με όποια άλλη υπηκοότητα έχουν σήμερα.


Πηγή:foreignpress-gr
Αετός για το stoxos.gr

4 σχόλια

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΚΟΙ

    ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΜΕΓΑΛΟΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2005.

    ΥΠΟΜΟΝΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως το 1821 έτσι και τώρα ο ελληνισμός πρέπει να παλέψει μόνος του εναντίων των εχρών του. Οι νέοι κοτσαμπάσηδες και το φανάρι δουλεύουν υπέρ των τουρκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι μία παγίδα, για να δημιουργήσει ιερείς φίλα προσκείμενους προς την Τουρκία, με απώτερο σκοπό να ανέλθουν ιεραρχικά, μέχρι και τον Οικουμενικό Θρόνο. Έχουσι γνώσιν οι φύλακες και ήδη στην Κρήτη εκδηλώθηκαν οι πρώτες αντιδράσεις. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ!! Τελεία και παύλα.

    Όμως, αυτός ο τετραπέρατος Φαναριώτης, ο Βαρθολομαίος, πώς είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεται την παγίδα του Ερντογκάν; Ή μήπως πρόκειται για συμπαιγνία (Θου Κύριε...) με άλλα ανταλλάγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. «… Δυστυχώς οι δύο λαοί διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων, όταν ξεσηκώθηκαν κάτι ξεβράκωτοι, το 1821 και δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές ….» Η ανθελληνική δήλωση του πατριάρχη, που έγινε μία μόλις εβδομάδα πριν την ενθρόνισή του ως Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως-Οικουμενικός, στις 2 Νοεμβρίου του 1991, δημοσιεύτηκε και στην εφημερίδα «Αυριανή» στις 30 Οκτωβρίου 1991. Δηλαδή Οι Κολοκοτρώνης, Ανδρούτσος, Διάκος, Παπαφλέσσας, Κανάρης, Μπουμπουλίνα και τόσοι άλλοι, καθώς και οι 800.000 νεκροί του Αγώνα της Ανεξαρτησίας σύμφωνα με τον κ.κ. Βαρθολομαίο ή κατα κόσμον Δημήτριο Αρχοντώνη πρώην έφεδρο ανθυπολοχαγό των μεχμετζίκ, ήταν… “ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ που δημιούργησαν προστριβές”. ΔΗΛΑΔΗ «ΕΥΤΥΧΩΣ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ……ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ. Τέτοια είναι η αποστολή που "ονειρεύεται" ο "κουμπάρος" Ερντογάν για τους ... "ιεράρχες" που υπηρετούν στο "Αρχαιότερο Τουρκικό Ίδρυμα" όπως ονομάζουν τα μεμέτια το πατριαρχείο. Είχε δίκιο ο μακαριστός Χριστόδουλος αλλά ελάχιστοι τον καταλάβαιναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.