Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΣΑΒΕΣ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ!

Μπορεί εμείς εδώ πέρα να μάθαμε την πράσινη ανάπτυξη με τον Γιωργάκη και να έχουμε συνδυάσει τις οικολογικές ευαισθησίες με τα τζιν της υπο...

Μπορεί εμείς εδώ πέρα να μάθαμε την πράσινη ανάπτυξη με τον Γιωργάκη και να έχουμε συνδυάσει τις οικολογικές ευαισθησίες με τα τζιν της υπουργού Μπιρμπίλη, αλλά θα ήταν αδικία να μην αναφέρουμε τον πρωτοπόρο της αειφόρου ανάπτυξης, της οικολογίας και της εξοικονόμησης νερού, τον κόκκινο κλόουν, τον σοσιαλδικτάτορα της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες. Ο σύντροφος Τσάβες χρησιμοποιεί το εβδομαδιαίο, συχνά επτάωρο, τηλεοπτικό του διάγγελμα, για πολλούς λόγους. Ένας εκ των οποίων είναι και η μύηση του λαού στην οικολογία και στην προστασία του περιβάλλοντος. Ε, μα τι στο καλό, επτά ώρες είναι αυτές, ούτε ο γερο-Κάστρο δεν αντέχει να μιλάει τόσο! Το καλό με τα τηλεοπτικά διαγγέλματα, είναι δεν βρίσκεται κανείς να πει: «θα το βουλώσεις επιτέλους;» στον σύντροφο Τσάβες, όπως είχε κάνει παλιότερα ο Χουάν Κάρλος, ο βασιλιάς της Ισπανίας, μη αντέχοντας την λογοδιάρροια του κόκκινου κλόουν. Αλλά, ας έρθουμε στις, πολύ διασκεδαστικές ομολογουμένως, δηλώσεις Τσάβες, σχετικά με την ανάγκη εξοικονόμησης νερού.
Σε μια δημόσια εμφάνιση του, ο «πρόεδρος» τα έβαλε με αυτούς που μένουν πολύ ώρα στο… μπάνιο! Με αυτά τα άθλια, αντεπαναστατικά στοιχεία, που τραγουδούν στο μπάνιο και κάθονται και μουλιάζουν με τις ώρες. Φανταστείτε την σκηνή: Τσάβες με υπεροπτικό ύφος Ντούτσε και: «Μερικοί, συνηθίζουν να τραγουδούν στο μπάνιο και μένουν σε αυτό πάνω από μισή ώρα. Όχι παιδιά, τρία λεπτά είναι υπεραρκετά. Το έχω υπολογίσει, τρία λεπτά και δεν βρωμάω. Αν είναι να ξαπλώνετε στην μπανιέρα, βουτηγμένοι στο σαπούνι και σε αυτό το πώς το λένε… το τζακούζι… τότε αλίμονο, τι κομμουνισμό έχουμε; Δεν είναι εποχή για τζακούζι». Εδώ κανονικά μπαίνουν τα γέλια του κοινού, αλλά με την κόκκινη χούντα, δεν είναι καιρός για πειράματα.
Ο «πρόεδρος» τα εννοούσε αυτά, δεν έκανε πλάκα. Τα τζακούζι είναι αντεπαναστατικά, είναι εχθροί του σοσιαλισμού. Αλλά, αυτή η ύπουλη προσπάθεια του καπιταλισμού, να διαφθείρει με τις πολυτέλειες του, τους αγνούς σοσιαλιστές, δεν θα περάσει. Η κομμουνιστική νεολαία, θα ξεκινήσει εκστρατεία κατά της διαφθοράς και θα εξολοθρεύσει τζακούζι, σπα και πισίνες. Ο άπλυτος σοσιαλισμός θα νικήσει! Από τώρα και στο εξής, όσοι μοσχομυρίζουν και είναι ασυνήθιστα καθαροί, θα θεωρούνται ύποπτοι και θα μπουν στη λίστα των εχθρών του λαού, στην λίστα αυτών που σπαταλούν το νερό του λαού. Γιατί, αν δεν το γνωρίζατε, στην σοσιαλιστική Βενεζουέλα, όλα τα υγρά είναι του λαού! Εξαιρείται μόνο το πετρέλαιο, που είναι του Τσάβες και της κλίκας του. Βίβα λα ρεβουλουσιόν!
Ωραία, τώρα που πατάξαμε τους αντιδραστικούς με τα τζακούζι, να πούμε και για τους άλλους εχθρούς του λαού. Γι αυτούς τους ύπουλους, σκοτεινούς τύπους που μαζεύονται σε ομάδες και αντί να βάζουν βόμβες (σ.σ. όπως η χέστρα επαναστατών), κάνουν κάτι πολύ χειρότερο. Μαζεύονται και χτυπάνε ένα μπαλάκι σε τεράστιες εκτάσεις γης, που θα μπορούσαν να έχουν πιο ωφέλιμες χρήσεις για την σοσιαλιστική κοινωνία. Θα μπορούσαν για παράδειγμα να γίνουν δημόσια πάρκα, ή οικιστικά συγκροτήματα για χαμηλόμισθους. Όπως καταλάβατε, μιλάμε για το γκολφ. Γι αυτό το διεφθαρμένο, καπιταλιστικό σπορ των πλούσιων επιχειρηματιών και των πολιτικών. Και ναι, ο κλόουν Τσάβες τα έβαλε και με το γκολφ!
Ήταν ένα ζεστό κυριακάτικο απόγευμα, όταν ο σύντροφος Τσάβες επέλεξε να ψυχαγωγήσει τους υπηκόους του, με ένα ακόμα πολύωρο τηλεοπτικό διάγγελμα. Μάθημα πρώτο: γκολφ. «Είναι ένα αστικό σπορ, στο οποίο τεράστιοι πόροι διατίθενται για την καλοπέραση των λίγων. Θέλετε να μου πείτε πως αυτό είναι ένα άθλημα για τον λαό; Σίγουρα δεν είναι». Στη συνέχεις, ο Τσάβες έδωσε το παράδειγμα ενός γηπέδου στο Μαρακάι. Δήλωσε, ότι τα 30 εκτάρια γης που χρησιμοποιούνται για γκολφ, θα ήταν σίγουρα ωφελιμότερο να χρησιμοποιηθούν για να κτιστούν οικισμοί που θα στεγάσουν τους φτωχούς κατοίκους των παραγκουπόλεων. Ανάλογα σχέδια υπάρχουν και για άλλα γήπεδα γκολφ, που έχουν το θράσος να υπάρχουν ακόμα, στην γη της Επανάστασης!
Αναμένουμε, αυτές οι επαναστατικές πρωτοβουλίες να περάσουν και στον εγχώριο τσύριζα των γεροντοφρικιών και των Εξαρχείων. Όσο για το μπάνιο, το ξέρουμε ότι δεν πολυπλένονται (σ.σ. εξού και άπλυτοι), αλλά τώρα θα έχουν και νέο, αμιγώς επαναστατικό άλλοθι. Για τα γήπεδα γκολφ όμως; Δεν πρέπει να βγει το τσιπρόπουλο και να προτείνει με κάθε σοβαρότητα, να μετατραπεί το γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας, (σ.σ. δεν έχουμε κι άλλο στην Αττική) σε κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών, συγνώμη, «προσφύγων» ήθελα να πω. Όσο για τους πλούσιους τουρίστες, που έρχονται για να παίξουν γκολφ και να μας αφήσουν τα ωραία τους λεφτά, να φύγουν, να πάνε αλλού! Προτεραιότητα έχουν τα αδέλφια μας, οι λαθρομετανάστες, έτσι Alexis;
"ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΛΕΜΟΥΝ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.