Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ

... "ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ" «...Ήταν ένας παρωχημένος θεσμός που εξυπηρετούσε μο...

...
"ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ"

«...Ήταν ένας παρωχημένος θεσμός που εξυπηρετούσε μονάχα τις πελατειακές σχέσεις του εκάστοτε υπουργού, ο οποίος διά του διορισμού εξασφάλιζε την επανεκλογή του και έπρεπε να είχε καταργηθεί εδώ και πολύ καιρό», επεσήμαναν οι Οικολόγοι Πράσινοι αναφορικά με το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης.Περιμένατε κάτι άλλο από τα παιδιά του Σόρος;

8 σχόλια

  1. Tάλε-κουάλε είναι οι αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ειδα ομως τους ελληνες μακεδονες να διαμαρτυρονται.καλο υπνο,αντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμ τι περιμένατε ρε παιδιά από αυτούς τους καλυμμένους με τον μανδύα του δήθεν "οικολόγου" εθνοπροδότες;;; Να κάνουν μνημόσυνο για τον Παύλο Μελά ή για τον Αγαπηνό;;; Αφού τα παιδάκια αποτελούν ένα ακόμα δεκανίκι στην προσπάθεια του Τζέφρυ. Εσείς τι περιμένατε;;; Να τρέξουν να καταταγούν στους Αλεξιπτωτιστές;;; Σιγά τα βούρλα. Ασε που μπορεί να σκίσουν και το καλτσόν τους. και μετά!!!! ποιός τους ακούει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε ΡΕ ΣΦΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΓΟΝΑ ! ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από ελευθεροτυπία:

    Καθυστερημένη πλην επιβεβλημένη εκσυγχρονιστική κίνηση για την υπέρβαση των αγκυλώσεων του παρελθόντος χαρακτηρίζει την κατάργηση του ΥΜΑΘ η Πολιτική Κίνηση Θεσσαλονίκης των Οικολόγων Πράσινων.

    http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=89401


    Εθνικιστής από Κυκλάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 8/10/09 12:02 πμ

    Πώς να τους δεις άμα κοιμάσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kai pou eiste akoma.
    Phran ta paidia tou Soros thn Koutala,mhn Fobaste,erxontai nees sfaliares.Den sas arese h ND,kai eprepe na psifisete Pa-SOK(kai Deos)
    les kai den yprhxan alla mikra Kommata.Akoma kai to KKE pio Patriotika 8a kybernouse.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Μακεδονια δεν χρειαζετε υπουργεια,τους Μακεδονες χρειαζετε σ'εγρηγορση κι ετοιμοτητα,διχως κομματικες παρωπιδες και τυφλη υποταγη στους λαοπλανους πολιτικαντιδες.
    Εμεις ο λαος θα υπερασπιστουμε την πατριδα και την ιστορια μας και οχι οι εκαστοτε χαραμοφαηδες χαρτογιακαδες των υπουργειων και λοιπων δημοσιων υπηρεσιων.
    Κι επιτελους καποια στιγμη οι Μακεδονες πρεπει να αποδειξουν εμπρακτα πως ειναι ανταξιοι της τιμης να ζουν στην ιερη γη που γεννηθεικε και μεγαλωσε ο μεγιστος των Ελληνων,η σπουδαιοτερη παγκοσμια ιστορικη φυσιογνωμια, ο Μεγας Αλεξανδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.