Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!! "Κονταροχτυπήθηκε" με αριστούχους φοιτητές Μαθηματικών, που σπουδάζουν στα μεγαλύτερα και καλύτερα πανεπιστήμια του...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!


"Κονταροχτυπήθηκε" με αριστούχους φοιτητές Μαθηματικών, που σπουδάζουν στα μεγαλύτερα και καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου -ανάμεσα σ' αυτά και το Χάρβαρντ- και βγήκε νικητής. Ο λόγος για έναν τριτοετή Βολιώτη φοιτητή του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών...τον Γιώργο Σακελλάρη, ο οποίος είχε να συναγωνιστεί 480 αριστούχους υποψηφίους των μεγαλύτερων πανεπιστημίων του κόσμου και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πανεπιστημιακό μαθηματικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 25-30 Ιουλίου 2009 στη Βουδαπέστη. Ο 20χρονος Γιώργος Σακελλάρης από τον Βόλο απέσπασε την υψηλότερη διάκριση σε ακαδημαϊκό πλαίσιο μεταξύ φοιτητών, στον χώρο των Μαθηματικών και γι' αυτή την επιτυχία του βραβεύτηκε σήμερα σε ειδική εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πηγή
ΑΕΤΟΣ για το stoxos.gr

2 σχόλια

  1. ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΣΤΟ ΧΑΒΑΡΝΤ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ.ΟΤΑΝ Ο ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΕΙΛΙΚΡΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΧΑΒΑΡΝΤ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ Ο Κ.ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ,ΠΕΤΥΧΕ ΟΠΩΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.