Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

... ΖΗΤΑΕΙ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ! Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝ...

...
ΖΗΤΑΕΙ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ», ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.net», ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΜΑΚΕΔΝΟΣ», ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΑΝΑΔΑ, ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...

...ΖΗΤΑ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΨΩΜΙΑΔΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ...

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, θεωρεί επιβεβλημένη την κοινή συνεργασία των κ. Σαμαρά, Αβραμόπουλου, Ψωμιάδη, οπότε και είναι μαθηματικά βεβαία η νίκη τους από τώρα, προς το συμφέρον της Μακεδονίας!

Η δημιουργία ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ και η υποβολή μίας εκ των τριών υποψηφιοτήτων για λογαριασμό και των τριών, θα οδηγήσει σε μεγάλη νίκη και πραγματική ανατροπή του ελλαδικού πολιτικού σκηνικού, με τον αγνό πατριωτισμό να επανέρχεται ξανά επίσημα στο προσκήνιο, ενεργοποιώντας όλη τη δημιουργικότητα και όλες τις απενεργοποιημένες τεράστιες δυνάμεις και δυνατότητες των Ελλήνων!

Οι τρεις πολιτικοί άνδρες, οφείλουν να συναντηθούν και να συναποφασίσουν ΤΩΡΑ, ομόφωνα και αδελφικά, ποιος θα γίνει Πρόεδρος της Ν.Δ. και ποιοι θα γίνουν οι δύο ισότιμοι Αντιπρόεδροι, σε μια Τριανδρία, ισχυρή, δυναμική και πρωταγωνιστική στις πολιτικές εξελίξεις και τον επηρεασμό και την στροφή τελικά και της ίδιας της Κυβέρνησης στην αληθινή Κόκκινη Γραμμή στο Σκοπιανικό!

Μια τέτοια κίνηση, θα δώσει δείγμα γραφής και υψηλής ευθύνης, πνεύμα ομαδικότητας και εμπιστοσύνης, που θα δημιουργήσει συνθήκες θριαμβευτικής αποδοχής από την εκλογική βάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΔΩ.

1 σχόλιο

  1. Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι ο Αβραμόπουλος συμφωνεί με τον Ψωμιάδη, στο Σκοπιανό, αλλά και να ήξερα ότι το είχε δηλώσει δεν θα τον πίστευα. Προσωπικά, και εαν ο Αβραμόπουλος δήλωνε ότι η Γη είναι σφαιρική, θα αμφέβαλλα και θα προσπαθούσα να το διασταυρώσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.